- Komentari -
  1. Daleko bilo dokle ide ovo ludilo sa Novakovom povredom. Ja sam pre nekoliko dana imao isti problem. Podrebarni mišić, istegnuće, boli i kad samo udahnete vazduh. Trajalo samo 4,5 dana. Ali popio običan diklofenak retard i prestane bol potpuno za sledećih barem 12 sati. Verujem i da je Novak tako pregurao.

    Ne pravite od komarca magarca.
    (Drakče, 24. februar 2021 12:07)

    # Link komentara

  2. Ljudi svašta pišu. Imao sam povredu trbušnog zida od nogometa. Nakon rekreacije sve me bolilo 2 dana, nakon toga sve ok. Kako povredu nisam liječio oporavak je bio sve duži. prvo tri dana, pa četri, pet i na kraju cijeli tjedan. Tada odlazite doktoru koji tu povredu teško dijagnosticiraju. Misle bruh, sljepo crevo, želudac itd. Bez magneta ništa. Tada ga nije bili. Tek mi je brat od nogometaša Vlaovića dao pravu dijagnozu i vježbe za oporavak.
    Pošto je Novak imao dan odmora mogao se oporaviti za meč. Normalno da je trpio i da je nastavio još koji dan dugo bi se oporavljao.
    (Nenad, 23. februar 2021 09:37)

    # Link komentara

  3. jedan- jedini - nepobjedivi Novak Veliki! - vrlo brzo I po rezultatima tj. osvojenim trofejima :- NAJVECI IKADA!!!
    (Veljko, 23. februar 2021 08:47)

    # Link komentara

  4. Ljudi, ne znam šta je s vama... ne postoji vrhunski sportista koji ne koristi doping. Svi, al bukvalno svi koji su pri vrhu svog sporta koriste doping.
    Pogotovo danas je to lako raditi kada postoje "custom PEDs" i vrhunski endokrinolozi koji ti bukvalno u minut prepišu šta i kad da uzimaš a da te ne otkriju.
    Ne važi ovo samo za Đokovića, već za verovatno sve top 50 tenisere na turu...
    (qqq, 23. februar 2021 08:18)

    # Link komentara

  5. Autosugestija. izgooglajte.
    (ranZo, 23. februar 2021 07:39)

    # Link komentara

  6. Pa sta ako je "lazirao povredu"....mozda nije fer ali nije ni ZABRANJENO!!!A inace svi sportisti su IZUZETNO KOREKTNI(fer) BORCI!!...Ja imam kolegu na poslu koji kad ne zna nesto da uradi kuka kako ga BOLI GLAVA,KAKO NIJE OKA SKLOPIO...i sta on je varalica!! ma mojtene!!
    (straja, 23. februar 2021 03:41)

    # Link komentara

  7. Poznato je da tenis igras onoliko koliko ti protivnik dozvoli :)
    (djoka, 23. februar 2021 01:21)

    # Link komentara

  8. Ne treba Đoković da se pravda nikome. Na njihov bezobrazluk najbolji odgovor je osvajanje turnira, a dušmani nek se kisele.
    (Sale, 23. februar 2021 00:42)

    # Link komentara

  9. O tome sve vreme pišem, Novak je svoje telo, ko zna kakvim sve vežbama i meditacijama, pa i ishranom, pretvorio u fakira, verujem da bi on mogao da hoda po ekserima, jer je za, deset godina meditiranja, šamanskim metodima izmenio i biološki sastav svog organizma, ne pričam napamet nego na osnovu čitanja o svemu tome, tako da je s njim nemoguće igrati prirodni tenis, koji igraju ljudi. Za nolomane još jedan težak udarac: da li je goati najbolji ili je najveći, najslavniji i najpoznatiji teniser svih vremena? Gde ovde vidite svog fakira?
    (Fakir može da se probode nožem kroz obraze, 23. februar 2021 00:10)

    # Link komentara

  10. @Mikii

    A ovde mozete pogledati (ako budete mogli od zlobe) i koga je Rafa pobedjivao sa istom povredom, na putu do polufinala koji je izgubio od Del Potra

    [link]

    Nisam strucnjak i ne spekulisem koliko je tesko igrati/pobedjivati sa ovakvom povredom, samo napominjem da se USO2009 i Rafin put tamo nisu dovodili u pitanje... Toliko. Dovidjenja, zelim Vam ugodno vece!
    (Svasta, 22. februar 2021 23:57)

    # Link komentara

  11. @Mikii

    Mozda da se malo skoncentrisete dok citate... Jeste taj mec izgubio, ali je zato prethodnih 5 pobedio! Rekao je covek da je na pocetku turnira imao povredu, a zavrsio takmicenje sa 28 mm strain.
    (Svasta, 22. februar 2021 23:47)

    # Link komentara

  12. U pravu je ovaj. Neki profesionalni sportisti su jednostavno nadljudi. Sta sve moze proguglajte ime 'Petra Majdič' i kako je osvojila bronzu na olimpijskim igrama 2010 u Kanadi. Itekako ima heroja koji pobede velike muke i osvoje.
    (Ivan, 22. februar 2021 23:46)

    # Link komentara

  13. Da se razumemo, ja sam jedan od onih navijaca Djokovica koji ga jednostavno obozava, ali da je imao i najmanju povredu misica u vidu kidanja vlakana to bi bio kraj za njega na AO. Ja kao medicinski radnik sam doziveo da trbusni misic naprsne posle davanja subcutane injekcije. To su jaki bolovi i ogroman krvni podliv sa oteklinom.
    Po mom misljenju, Djokovic je prilikom proklizavanja nagnjecio svoje trbusne misice rebarnim lukom na Da se razumemo, ja sam jedan od onih navijaca Djokovica koji ga jednostavno obozava, ali da je imao i najmanju povredu misica u vidu kidanja vlakana to bi bio kraj za njega na AO. Ja kao medicinski radnik sam doziveo da trbusni misic naprsne posle davanja subcutane injekcije. To su jaki bolovi i ogroman krvni podliv sa oteklinom.
    Po mom misljenju, Djokovic je prilikom proklizavanja nagnjecio svoje trbusne misice rebarnim lukom na karlicnu kost sto isto zna da boli ali je prolaznog karaktera.
    (DrMr, 22. februar 2021 22:55)

    Prvo objasni gde i kako se daje subcutana injekcija a zatim objasni kako to moze da dovede do kidanja misicnih vlakana . Naravno da ne mozes sem ukoliko nije rec o intramuskularnoj injekciji folirantu jedan.
    (Kosta, 22. februar 2021 23:42)

    # Link komentara

  14. “I had this issue in US Open 2009. It was a bad experience because I started the tournament with around six-seven millimeters of strain and I keep playing, I keep playing and that was the year when I lost the semifinal against Del Potro,” Nadal said in the press conference in Paris.

    “I finished the tournament with 28 millimeters strain so have been a big thing after that and I couldn’t play the semifinals of Davis Cup that was against Israel. So it took me almost a month outside of the tennis month so we don’t want to repeat that,” the Mallorcan added.
    (Svasta, 22. februar 2021 22:59)

    Nadal je izgubio 6:2 6:2 6:2 od Del Potra, Djokovic je osvojio turnir. Da li ima jos neko da pokusa da opravda Marbeljanca? Ipak ne? I bolje da ne pokusavate.
    (Mikii, 22. februar 2021 23:34)

    # Link komentara

  15. Nolo ima jednu povredu koja se ne leci, a zove se - proracunati folirant. Zamislite samo komentare na ovom portalu da su Nadal ili Federer ovako kukali, pa osvojili grend slem?! Ma Misisipi sa sve Misurijem ih ne bi oprao, kakav Dunav i Sava... Fascinantno je sta ce sve prosecni Srbin da proguta kad je onaj tip u pitanju. Da je neki naucnik, revolucionar, covek koji menja svet, odrekli bi ga se dosad, ali posto je prebacivac loptice preko mreze, e onda je druga prica. Zalost crna.
    (Mikii, 22. februar 2021 23:14)

    Decko citaj mi sa usana pardon procitaj sledece ....18,19,20...nastavi niz ili 309,310 .... nastavi niz hejteru .
    (Kosta, 22. februar 2021 23:28)

    # Link komentara

  16. Nolo ima jednu povredu koja se ne leci, a zove se - proracunati folirant. Zamislite samo komentare na ovom portalu da su Nadal ili Federer ovako kukali, pa osvojili grend slem?! Ma Misisipi sa sve Misurijem ih ne bi oprao, kakav Dunav i Sava... Fascinantno je sta ce sve prosecni Srbin da proguta kad je onaj tip u pitanju. Da je neki naucnik, revolucionar, covek koji menja svet, odrekli bi ga se dosad, ali posto je prebacivac loptice preko mreze, e onda je druga prica. Zalost crna.
    (Mikii, 22. februar 2021 23:14)

    Oćeš maramicu?
    (serb_alien, 22. februar 2021 23:25)

    # Link komentara

  17. @Keiser Roger Oooo, pa gde si ti dečko nestao u Nedelju kad je bilo 1000 komentara na prekrasnu Noletovu predstavu u Melbourniću.Tad se nisi javljao za reč.Što reče neko,vreme je za malo ozbiljnije lekiće.........
    (PeraD., 22. februar 2021 23:22)

    # Link komentara

  18. Evo preokret u poslednjem minutu: kod Noleta nalaze doping nedelju dana pre nego obori Federerov rekord, diskvalifikuju ca i on zavrsava karijeru! Kraj, nema dalje!
    (lala djilkoš, 22. februar 2021 23:19)

    # Link komentara

  19. Nolo ima jednu povredu koja se ne leci, a zove se - proracunati folirant. Zamislite samo komentare na ovom portalu da su Nadal ili Federer ovako kukali, pa osvojili grend slem?! Ma Misisipi sa sve Misurijem ih ne bi oprao, kakav Dunav i Sava... Fascinantno je sta ce sve prosecni Srbin da proguta kad je onaj tip u pitanju. Da je neki naucnik, revolucionar, covek koji menja svet, odrekli bi ga se dosad, ali posto je prebacivac loptice preko mreze, e onda je druga prica. Zalost crna.
    (Mikii, 22. februar 2021 23:14)

    # Link komentara

  20. Rafa igrao, pobedjivao, stigao do sa takvom povredom... ali to je Rafa. Novak, naravno, laze, kazu veliki “poznavaoci” svega:

    “We Don’t Want to Repeat That”: Rafael Nadal on 2009 US Open Strain Injury

    “I had this issue in US Open 2009. It was a bad experience because I started the tournament with around six-seven millimeters of strain and I keep playing, I keep playing and that was the year when I lost the semifinal against Del Potro,” Nadal said in the press conference in Paris.

    “I finished the tournament with 28 millimeters strain so have been a big thing after that and I couldn’t play the semifinals of Davis Cup that was against Israel. So it took me almost a month outside of the tennis month so we don’t want to repeat that,” the Mallorcan added.
    (Svasta, 22. februar 2021 22:59)

    # Link komentara

  21. Svako moze da igra kad nema povredu.
    (Kaiser Roger, 22. februar 2021 22:41) # Link komentara

    tvoja povreda je nazalost neizleciva
    (Toma, 22. februar 2021 22:57)

    # Link komentara

  22. Da se razumemo, ja sam jedan od onih navijaca Djokovica koji ga jednostavno obozava, ali da je imao i najmanju povredu misica u vidu kidanja vlakana to bi bio kraj za njega na AO. Ja kao medicinski radnik sam doziveo da trbusni misic naprsne posle davanja subcutane injekcije. To su jaki bolovi i ogroman krvni podliv sa oteklinom.
    Po mom misljenju, Djokovic je prilikom proklizavanja nagnjecio svoje trbusne misice rebarnim lukom na karlicnu kost sto isto zna da boli ali je prolaznog karaktera.
    (DrMr, 22. februar 2021 22:55)

    # Link komentara

  23. Keiser Roger

    Ocigledno je da ti imas neku tesku povredu.Lijeci se.
    (nema sta, 22. februar 2021 22:54)

    # Link komentara

  24. Srpski titanium brale...
    (Zurkolomac, 22. februar 2021 22:52)

    # Link komentara

  25. On je to uradio, ne znam kako, ali uspeo je", rekao je ATP fizio.

    kako ne znas? pa on je Srbin !!!
    (naravno ja, 22. februar 2021 22:49)

    # Link komentara

  26. Oooo kajzere kad igra rodzer.
    (Dex, 22. februar 2021 22:47)

    # Link komentara

  27. Daj boze da nije neki doping.
    (Milos, 22. februar 2021 22:46)

    # Link komentara

  28. Ne bi me čudilo i neki doping da mu napakuju, daleko bilo!
    (princip, 22. februar 2021 22:43)

    # Link komentara

  29. Svako moze da igra kad nema povredu.
    (Kaiser Roger, 22. februar 2021 22:41)

    # Link komentara

  30. Man of Steel
    (Legolas, 22. februar 2021 22:29)

    # Link komentara