- Komentari -
  1. Cinjenica je da je Medvedev odigrao veci deo meca za nijansu slabije od svog maksimuma, sto svakako ne umanjuje sjajnu partiju Djokovica.

    E sad sto je odigrao slabije? Pa naravno pritisak finala GSa. Medvedev naprosto ima problem, kao i svi mladi igraci kad u finalu GS prekoputa sebe imaju nekog ko je visestruki sampion, a njima treba prva GS titula. Jos ovaj imao nesrecu da naleti na AO protiv Novaka. To kao da pokusavas da osvojis prvi GS protiv Nadala na RGu. Tu si vec (pod)svesno u minusu po dva gema u svakom setu.

    Pri tom na pocetku meca dok je Medvedev jos imao neke sanse, Novak je pogodio u razmenama osnovnu liniju nekoliko puta. To razara protivnika. Em loptica drugacije odskace, em te pomera sve dalje od terena/mreze, em ide u telo, em se nerviras a sto nije jos koji milimietar dalje pa da bude aut. Obicno posle toga vratis loptu u mrezu ili neki bezazleni balon da ovaj zakuca i pojaca samopouzdanje. Na to Novakovo pogadjanje linije "zalio" se i Federer. Kaze ok da pogodi jednom, ali ako u odlucujucem setu to uradi pet puta, znaci da je bas liniju gadjao. Tu padaju i mnogo jaci od Medvedeva, nema spasa.

    Dalje Novak je prilicno popravio servis (hvala Gorane) i kao sto Vilander kaze poceo je da igra raznovrsnije (hvala svima koji su ga prozvali da je provaljen i prevazidjen, samo su mu dali motiv). Sto rece neko steta sto Nadal nije stigao do finala AO :)

    Ako ga zdravlje posluzi definitvino ce po svim parametrima biti GOAT.
    (TnT, 22. februar 2021 17:08)

    # Link komentara

  2. Žao mi je Medo, ali teška sezona u najavi! Prvo najzanimljivije da Zverev vodi u medjusobmim duelima 5:4, sve ste mečeve odgrali na betonu. Zverev je u početku napravio prednost, a ti kao stižeš. I interesantno niste odigrali ni još nijedan meč na GS turniru. Bolji su prebacivanju, dok Zverev ima bolji servis, ali samo na početku meča pa mu nestane. Videćemo sledeći meč. Isto tako Tim je glatko pobedio na US openu, a nisi nekom dominatnom igrom podedi Tima u finalu mastersa. ( ne govorim za ostale mečeve). I posle Us opena i finala protiv Nadal 2:3, ovo je veliki korak nazad. Da barem kažes da si bio blizu na svojoj najboljoj podlozi!

    Šlajka Medi izgleda baš ne odgovara, a na Garosu zavisi od žreba može da se ispadne u prvom kolu, a može da se dodje do nekog 3 kola. Sve u svemu Wimbldon će biti turnir za izvlačenje sezone, ako se ispadne u prvoj nedelji, teška sezona će postati preteška.
    I da sve mora da se nadoknadi na betonu, dok mediji kritikuju.
    (No name, 22. februar 2021 16:58)

    # Link komentara

  3. Medvedevu je mesto u toj trojci, ali jednom deki vise nije.Kada izadje iz misije rupe to ce se i videti .Nego kako ga isterati iz rupe?

    Svaka cast Rodzeru na osvojenom do sada, ali ovde pricam o aktivnim teniserima, a ne onim na ledu koji razvlace svoju karijeru bez rezultata.
    (123, 22. februar 2021 16:53)

    # Link komentara

  4. I jedno i drugo. alu vazali to sad. treba dugo godina da radiš. Nije sreća
    (Dragan, 22. februar 2021 16:52)

    # Link komentara

  5. Nema šta tu reći osim da si nedovoljno mentalno stasao za GS još protiv Novaka i Rafe pa čak Rodžera.
    (neko, 22. februar 2021 16:27)

    # Link komentara

  6. Gospoče
    (krajišnik, 22. februar 2021 16:22)

    # Link komentara

  7. Nikako ne gotivim onu tehniku kod udaraca Medvedeva, ali definitivno da daje rezultate. Ni njega nisam bas nesto gotivio, ali se to promenilo juce kada je odrzao govor na ceremoniji dodele trofeja. Covek mi uopste nije delovao gotivno, ali definitivno je zanimljiv lik i jako lepe reci je imao za No1aka. I ako bi za nekoga voleo da osvoji GS iz te da kazem "mladje generacije" (nisu bas mladi) onda je to definitivno Medvedev zato sto mi deluje da je jedan od retkih koji ima glavu i ne plasi se velikih meceva sa velikim protivnicima.
    (Stefan94, 22. februar 2021 13:56)
    ja sam ga neopisivo zgotivio kada je pokazivao srednji prst na US open-u...
    nemam ja problem ni sa slanjem srca, ali sve po zaslugama...
    (lal, 22. februar 2021 16:04)

    # Link komentara

  8. Medvedev je odigrao ovaj mec kao Novak onomad protiv Nadala u Parizu. Prosto mi zao sto je Nadal ispao, nadao sam se da ce Nole da mu vrati istom merom za onu sljaku prosle godine. Ali nije lose ni ovako!
    (Dusan, 22. februar 2021 15:54)

    # Link komentara

  9. To je sportista,a ne kao onaj balavac Kirijos,zato ce cele karijere da bude obican lajavac,a ovog momka se na terenu plase!!!
    (Bezrezervni, 22. februar 2021 15:39)

    # Link komentara

  10. Medvedev bi pomeo svakoga u finalu osim Novaka koji mu nije dao da dise od prvog poena u mecu,odlucujuci je bio prvi set gdje je Novak igrao fantasticno i dao do znanja Medvedevu da ovaj put nema sta da trazi u njegovom dvoristu,poslije je Medvedev sve vise pokazivao znakove slabosti,jednostavno za njega je nemoguce izdrzati ritam koji Novak namece u ovakvim mecevima,kaznjava svaku gresku protivnika i ubija mu psihu...plus,Medvedev je Rus a ja im nikako ne vjerujem u tenisu,nemaju oni "glavu" za to,svi imaju problema sa time,i Medvedev i Zverev i Rubljev i Sapovalov-znam nisu svi Rusi ali ne mozes pobjeci od gena,lude su to glave ;)
    (Chris Jackson, 22. februar 2021 15:22)

    # Link komentara

  11. Ne znam kome jos nije jasno posle ovoliko godina da kada je Đoković na 100 posto nepobediv je, sve je do njega i njegove trenutne spreme i motivacije. Rivali imaju sanasu onda kada nije na 100 posto a daju svoj maksimum u tom trenutku.
    (Sever, 22. februar 2021 15:03)

    # Link komentara

  12. Sretno
    (bp, 22. februar 2021 14:48)

    # Link komentara

  13. Dobar momak.
    (Beli, 22. februar 2021 14:33)

    # Link komentara

  14. Igrom koju je Medvedev pruzio u prvom setu od rezultata 3 0 bi pocistio bilo koga na svetu bez muke na betonu, misljenja sam da je taj prvi set unistio psihu Medvedeva, nivo tenisa u drugom delu tog prvog seta je bio fenomenalan, krajnje granice kvaliteta.U naredna dva seta je postojao samo jedan igrac na terenu jer Medvedev jednostavno vise nije znao gde bije od kvaliteta koji je Novak pruzio i koji je imao konstantnost sto je najveca Novakova razlika u odnosu na ostale igrace
    (ja, 22. februar 2021 14:08)

    # Link komentara

  15. Nikako ne gotivim onu tehniku kod udaraca Medvedeva, ali definitivno da daje rezultate. Ni njega nisam bas nesto gotivio, ali se to promenilo juce kada je odrzao govor na ceremoniji dodele trofeja. Covek mi uopste nije delovao gotivno, ali definitivno je zanimljiv lik i jako lepe reci je imao za No1aka. I ako bi za nekoga voleo da osvoji GS iz te da kazem "mladje generacije" (nisu bas mladi) onda je to definitivno Medvedev zato sto mi deluje da je jedan od retkih koji ima glavu i ne plasi se velikih meceva sa velikim protivnicima.
    (Stefan94, 22. februar 2021 13:56)

    # Link komentara

  16. To je ono sto sam reko pre par dana u komentarima ovde pa da ponovim, opasan je Medvedev teniser ali nivo opasnosti imas onoliko koliko ti protivnik dozvoli, dakle mogo je Meda opasnije al jednostavno Djokovic mu nije dozvolio vec ga saseko u koren i rasrafio ga i psihicki i fizicki dok Cicipas sve to nije i de je bio obratni slucaj, poenta cele price
    (rima, 22. februar 2021 13:56)

    # Link komentara

  17. Iz aviona se vidi da je Nole bio sjajan. Ko ne vidi nek pogleda ponovo. Medvwdev je satjeran u misiju rupu. Pritisal koji je Nole vrsio sa svih strana jednostavno je bio neizdrziv. Izuzetno precizne duboke lopte skoro na samu osnovnu liniju, perfektan servis i prvi i drugi, zatim ritern kpji nikad nije bolji i lopte koje padaju tacno pod noge pa Medvedv samo sto na dupe ne padne kad vraca, zatim izlazci na mrezu u jednom periodu meca 11/1 za Noleta.. sve to ukazuje da je Nole bio na 100%.
    (Nole brat, 22. februar 2021 13:51)

    # Link komentara