- Komentari -
  1. @Odgovor za pesnika u pidzami

    Kapiram tvoju poentu, ali ti primeri nisu bas najbolji, pravis jedan previd - poredis Novaka kroz te primere sa necim licnim.
    Ja nisam emotivno vezan za Novaka (ili bilo kog drugog sportistu), nije mi rodbina, prijatelj, ne poznajem ga (video ga na TV-u). Mogu da navijam, ne navijam, simpatisem, ne simpatisem, meni ni u dzep, ni iz dzepa, nemam nikakvu obavezu, kao sto ni taj Novak nema obavezu da navija za moj ili tvoj uspeh u zivotu.

    Kad sam spomenuo "ogadili", nisam mislio bukvalno na Novaka licno kao osobu, vec na jednu medijsku sliku i pojavu. Kad te bombarduju neumerenom propagandom, stvara se otpor.

    A to da sam trol... Ja iznosim cinjenice, koje se mozda nekima ne svidjaju, ali su i dalje cinjenice. Zar se ne hvali ovde upravo Novak, kako ima petlju da izrazi svoj stav, da se suprotstavi mejnstrimu, gura zapadu prst u oko... Da li je on trol? ;)
    (Manje strasti i licemerja, vise razuma i objektivnosti, 20. februar 2021 15:18)

    # Link komentara

  2. Ja kažem Cico lezi !
    (Blesan, 20. februar 2021 11:32)

    # Link komentara

  3. @Manje strasti i licemerja, vise razuma i objektivnosti...Samo da ti dokazem da nisi objektivan i to vrlo prosto. Ako ti neko hvali devojku da li bi je sutnuo? Ne bi. Ako pop krade treba li da budes ateista? Ne. Ako svi glorifikuju novaka u Srbiji treba li tebi da se ogadi? Pa ne. Zasto? Zato sto to rade ti pojedinci, a ne Novak sam koji na to ne moze da utice. Ja navijam za njega, ali naravno da covek ima i vrlina i mana kao i svi. Ali ako cemo biti objektivni ti si trol undercober. Pozdrav za brata pesnika u pidzami :)
    (Odgovor za pesnika u pidzami, 20. februar 2021 09:25)

    # Link komentara

  4. Verovatno Novak i njegov tata, to su alfa muzjaci, urlanje, psovanje, kolacenje ociju, udaranje u grudi, uz dinaroid look i imidz. "Bigserbs" verovatno misle da zene na to padaju.
    (Jelena, 19. februar 2021 23:05)

    Svašta, sad svi mi Bigserbs idemo po gradu i urličemo da žene padaju.... Nisi li se malo precenila???
    (Bigserbs, 20. februar 2021 04:42)

    # Link komentara

  5. Verovatno Novak i njegov tata, to su alfa muzjaci, urlanje, psovanje, kolacenje ociju, udaranje u grudi, uz dinaroid look i imidz. "Bigserbs" verovatno misle da zene na to padaju.
    (Jelena, 19. februar 2021 23:05)

    Još jedan besmislen komentar. Pazi 'verovatno misle da žene na to padaju'.... Vidi se da ne razumete sport Jelena. Zapad ne voli Novaka, tog...Srbina. Jer nas smatraju oduvek nižim od sebe a to su pokazali kroz istoriju ratovanja u Evropi. Sad takva publika navija protiv Novaka, raduje se njegovim greškama iako će na kraju aplaudirati njegovoj pobedi. Bože moj oni su....objektivni, kao. Ali ga ne vole i trude se da pomognu njegovom porazu navijanje protiv, izjavama neuspelih tenisera, komentarima.... Sad tako Novak se bori sa protivnikom, publikom, novinarima... Šta mislite koliki je to pritisak? I na kraju on pobedi. Ja ne volim taj njegov urlik ali ga razumem. Niste uspeli ipak sam pobedio. To izađe iz čoveka. Novak je naš karakter, nije hladni zapadnjak. No džabe Vam to objašnjavati. To Vaše žene padaju na to.... Pa niste vi centar sporta, života, ciljeva... On ima svoj centar u ženi Jeleni. Imate isto ime... Ali niste ona. Ma.....
    (raja, 20. februar 2021 04:39)

    # Link komentara

  6. Nije nista lose rekao,u redu, ali mi citsamo izmedju redova i ne zakopcavamo se na ledjima! Poradi na sebi Stefanos! Vidis da ti je kolega pobegao za 3 koraka a ti placi i nadaj se! Legende ce se povucimzaribati zbog godina i dok je ova trka vecitih za rekordima mozda se omastite kao Tim na US Openu?Ali RG i AO zaboravite dok god su ova dvojica prisutna!
    (bmiles, 20. februar 2021 01:08)

    # Link komentara

  7. @ Jamore
    Nije tebi lako sinko.
    (Djido, 20. februar 2021 00:20)

    # Link komentara

  8. @raja

    A gde si ti iz mog komentara zakljucio da ja mrzim Novaka (mada ste ga svojim preterivanjem i idolizacijom, kao i pljuvanjem svih drugih, ogadili svim normalnim ljudima, pa ste postali predmet sprdnje)?
    Ja samo nisam ostrascen, vec se trudim da budem objektivan. Ne smatram ga za Boga (ima svoje vrline i mane), niti smatram da su ostali djubrad, pa to tumacis kao mrznju, jer ne podrzavam Nolomansku pricu (ostrascenu, nerealnu i licemernu).
    Hvalim ono sto je za pohvalu, kritikujem ono sto je za kritiku, domace, tudje, nema razlike.
    Ono sto vi ne shvatate je da nece Novak biti bolji i popularniji samo zato sto ga neumereno hvalite i pljujete sve druge, bas naprotiv, izazivate samo kontra efekat. Ko ga tera, taj ga i pretera.
    (Manje strasti i licemerja, vise razuma i objektivnosti, 19. februar 2021 23:46)

    # Link komentara

  9. @bigserb, molim te reci nam ko je po tebi olicenje muskosti pa da odahnem.
    (Homoerotischetreume eines @bigserben, 19. februar 2021 21:13) 

    Verovatno Novak i njegov tata, to su alfa muzjaci, urlanje, psovanje, kolacenje ociju, udaranje u grudi, uz dinaroid look i imidz. "Bigserbs" verovatno misle da zene na to padaju.
    (Jelena, 19. februar 2021 23:05)

    # Link komentara

  10. Tsitsipas priča kao derište koje se nada da će neko veći da istuče ovoga od kojeg dobija batine i nada se da mu ga neko skloni sa puta. Kao fol, bilo bi dobro za tenis. Gde ti dobijaš, jedan sliven će se uskoro skloniti ali ti zato neće biti dobro jer će drugi da nastavi.
    (466453, 19. februar 2021 22:25)

    # Link komentara

  11. Sine, koliko imas godina? Imam osecaj da se raspravljam sa detetom, to su te fore i fraze iz osnovne skole. Polako, dok odrastes, sazris... Sve ti je oprosteno, nek si ti meni ziv i zdrav... :D
    (Manje strasti i licemerja, vise razuma i objektivnosti, 19. februar 2021 20:17)

    Osećaj ti je podjednako loš kao komentar koji si ostavio...tata. Sit sam vas mrzitelja Novaka a valjda ste Srbi. Tatko, ko ne voli svoje ni tuđ ga neće voleti. Uvlačite se zapadu valjda tako mislite da ste bolji. Niste, samo pokazujete koliko nemate karaktera a o znanju u sportu da ne pričam. To se zvalo nekada poturice. Neću te više komentarisati, ne zato što ne umem, već nisi aksios. Nikako. Laku noć....tata, moj sigurno nisi, moj nije živ već 30 godina.
    (raja, 19. februar 2021 21:36)

    # Link komentara

  12. Mario, dođi ti lepo u Vranje i očerupaj neki lep roštilj i pitu za stolom, ostavi parkinge!
    (Šone, 19. februar 2021 21:22)

    # Link komentara

  13. @Jelena

    Zato sto vam ovakvi feminizirani decaci lice na prave muskarce je covecanstvo danas i stiglo tu gde jeste, na dno dna!
    Ako je Sisipas olicenje muskosti, ja odoh da se udavim gde bake piske!
    (bigserb, 19. februar 2021 20:55)

    @bigserb, molim te reci nam ko je po tebi olicenje muskosti pa da odahnem.
    (Homoerotischetreume eines @bigserben, 19. februar 2021 21:13)

    # Link komentara

  14. @Jelena

    Zato sto vam ovakvi feminizirani decaci lice na prave muskarce je covecanstvo danas i stiglo tu gde jeste, na dno dna!
    Ako je Sisipas olicenje muskosti, ja odoh da se udavim gde bake piske!
    (bigserb, 19. februar 2021 20:55)

    # Link komentara

  15. Razocarao me Cici. E sad necu ici na more u Grcku u junu za 80e i ono peceno pile necu rascerupati u busu i plazi nego u Vranje na parkingu nekom. Zivela Srbija
    (Mario, 19. februar 2021 20:30)

    # Link komentara

  16. Moj savet deluje. A i lepo si se opisao.
    (raja, 19. februar 2021 18:52)


    Sine, koliko imas godina? Imam osecaj da se raspravljam sa detetom, to su te fore i fraze iz osnovne skole. Polako, dok odrastes, sazris... Sve ti je oprosteno, nek si ti meni ziv i zdrav... :D
    (Manje strasti i licemerja, vise razuma i objektivnosti, 19. februar 2021 20:17)

    # Link komentara

  17. Čovek nije rekao ništa loše. Mislio je da bi pobeda Medvedeva bila bolja za muški tenis, što i jeste tako, osim ako ne gledamo iz ugla Novakovih, Nadalovih ili Rodžerovih navijača. I da ne bude zabune, sutra navijam za Novaka. Ovo drugo me, realno, ne interesuje.
    (bata kale, 19. februar 2021 20:02)

    # Link komentara

  18. Upravo tako!
    (Stavra, 19. februar 2021 19:50)

    # Link komentara

  19. Za tenis bi bilo najbolje da ovi Grci prestanu da jedu g...a. Cincari, Cincari...
    (Zvonko, 19. februar 2021 19:33)

    # Link komentara

  20. Od kada je Cicipas spavao sa Kirjosom promenio ploču, ljubav pravi od ljudi idiote.
    (Zvonko, 19. februar 2021 19:28)

    # Link komentara

  21. A ona fraza Grci nasa braca. Zar se jos neko lozi na tome. Zar Srbima nije dosta onog urlanja na nase kosarkase sa EP u Atini. Zar Srbima nije dosta Olimpijakosa u susretu sa Zvezdom.Zar Srbima nije dosta Kirjosa i jos sad ovog Atinjanina sto seta kao pink panter. E Srbi braco draga navalite sad u Grcku ostavljajte im pare. Tako to rade braca.
    (Tema, 19. februar 2021 19:24)

    # Link komentara

  22. Ko je ovom Tcitcipasu katoliku dao pluseve sudbina Dare ga redovno posecivala
    (gvozdje79, 19. februar 2021 19:21)

    # Link komentara

  23. Ajde Srbi idite na more u Grcku!
    (Leki, 19. februar 2021 19:09)

    # Link komentara

  24. Nije nista lose rekao,u redu, ali mi citsamo izmedju redova i ne zakopcavamo se na ledjima! Poradi na sebi Stefanos! Vidis da ti je kolega pobegao za 3 koraka a ti placi i nadaj se! Legende ce se povucimzaribati zbog godina i dok je ova trka vecitih za rekordima mozda se omastite kao Tim na US Openu?Ali RG i AO zaboravite dok god su ova dvojica prisutna!
    (bmiles, 19. februar 2021 19:05)

    # Link komentara

  25. Ovaj "Sisipas" prvo da se ošiša, da počne da liči na muškarca, pa tek onda da komentariše finale koje on može samo da sanja!
    Inače, Medvedev je za klasu i po bolji igrač od Cicipasa, on je prva liga, a Cipiripi treća liga jug!
    Verujem da ga je Danil danas vratio na fabricka podesavanja!
    (bigserb, 19. februar 2021 17:07)

    Lici on itekako na muskarca, ne sekiraj se. U odnosu na Djokovica vecina tenisera izgledaju kao manekeni.
    (Jelena, 19. februar 2021 18:11)

    Jelena, pise se I TE KAKO, a ne povezano kako ti pises. Inace, ukus imas. Cipiripi bas lepo izgleda sa dugackom kosom i bradicom za razliku od Nola sa onim slemom na glavi. Cak se i ne potrudi da to malo oblikuje u neku frizuru.
    (Harry, 19. februar 2021 18:57)

    # Link komentara

  26. Eh dečaci,dečaci kao što stihovi kažu"Nije vam lako,stari se polako"Pogledajte Novaka u tridesetčetvrtoj godini ima bolji servis nego pre deset godina kad je harao teniskom scenom.Znači sinovi da morate više da radite na sebi.U redu Nadal je i ranije znao da gubi pre finala AO ali pobedite ga ove godine na RG, čovek puni 35 godina. Isto je sa Novakom i AO. Svaka čast Medvedev njegovo teniski znanje nije sporno ali hoće li mu psiha izdržati igru protiv Novaka koji je prošao bukvalno sve od grandioznih pobeda do bolnih poraza,koji jedini od trojice najvećih ima opciju B,C,D ako opcija A nije dovoljno dobra za pobedu.Zato Cicipase više rada od priče nećeš postati bolji teniser.
    (Polako, 19. februar 2021 18:55)

    # Link komentara

  27. Ovako to zvuči kad se izvuče iz konteksta, a kad se pogleda cela izjava vidi se da dečko ništa loše nije rekao. Šteta je što većina Novakovih navijača ne govori engleski i ne prati konferencije za štampu, gde se stekne potpuno drugačija slika kad se čuje ceo razgovor sa novinarima, već samo prati vesti po portalima, a mnogi ni tekst ne pročitaju već samo naslov i donose zaključke. I onda udri, mrzi, mrzi, vređaj... Oslepećete od mržnje, opustite se, niko ne mrzi Novaka, sve je u redu.
    (Mina, 19. februar 2021 18:53)

    # Link komentara

  28. Kakva intelektualna nemoc i nizak IQ, klasican primer ogranicenog uma, hoce nesto da odgovori, ali nema nikakvih argumenata. Emotivna nezrelost i nesposobnost da se prihvate cinjenice.
    (Manje strasti i licemerja, vise razuma i objektivnosti, 19. februar 2021 18:39

    Moj savet deluje. A i lepo si se opisao.
    (raja, 19. februar 2021 18:52)

    # Link komentara

  29. Slazem se da bi bilo dobro za tenis ali preko leđa nekog drugog, recimo preko Rafe ili Rođe. Idi bre begaj.
    (rajko iz mezgaja, 19. februar 2021 18:49)

    # Link komentara

  30. Tipicna psihologija.
    Kad je neko toliko nadmocan, postane omrznut i skinut sa trona.
    Od sportista preko muzicara pa politicara i kraljeva/careva do najboljeg ucenika u razredu.
    Prosto budu omrznuti.
    Mi ljudi smo stoka.
    (Punmivise, 19. februar 2021 18:47)

    # Link komentara

  31. Било би добро за тенис и за тебе лично да више тренираш и напредујеш у игри а мање да размишљаш ко би кога победио .
    (pjer, 19. februar 2021 18:32)

    Pa naravno da ne razmislja kad nije ni razumeo pitanje, zar ne? Ti da si u polufinalu GSa ti verovatno ne bi odgovarao na pitanja. IQ jednog dabra.
    (Dusanovo carstvo!, 19. februar 2021 18:46)

    # Link komentara

  32. Okej, ovo je sad prevrsilo svako meru. Niko vise ko se Srbinom smatra da ne kroci u Grcku, a kamo li na more da ode. Za inat Grcima idemo svi u Hrvatsku, tamo gde nas vole, tamo gde su nasa "braca" 'rvati ocekuju rasirenih ruku. Ko nece u Hrvatsku, moze u Albaniju, kod nase "brace" Albanaca.
    (Hop cup poskocicu, u hrvatsku otici cu, 19. februar 2021 18:44)

    # Link komentara

  33. Bilo bi dobro za komentare kad ne bi lupao po istim. Mislim dosta je gluposti u komentarima, pravi korak bi bio da prestaneš da lupaš.
    (raja, 19. februar 2021 17:04)


    Kakva intelektualna nemoc i nizak IQ, klasican primer ogranicenog uma, hoce nesto da odgovori, ali nema nikakvih argumenata. Emotivna nezrelost i nesposobnost da se prihvate cinjenice.
    (Manje strasti i licemerja, vise razuma i objektivnosti, 19. februar 2021 18:39)

    # Link komentara

  34. Било би добро за тенис и за тебе лично да више тренираш и напредујеш у игри а мање да размишљаш ко би кога победио .
    (pjer, 19. februar 2021 18:32)

    # Link komentara

  35. nema velike trojke vec jedanaest godina, samo dvojka nadal i novak. provjerite
    (pajo, 19. februar 2021 18:13)

    # Link komentara

  36. Morate da shvatite da on nije Srbin i da im je svima pun.....Noleta, Madala i Federer koji su vladali proteklih 10+ godina. Sasvim je OK izjava, nista licno protiv Noleta. E sad, od trebalo do pobediti je vrlo naporan put. Sve je moguce u Nedelju, Medvedev je ultra nezgodan protivnik, motivisan, pun samopouzdanja. Nole je favorit, ali nece mu biti ni malo lako.
    (sasa jokic, 19. februar 2021 18:12)

    # Link komentara

  37. Ovaj "Sisipas" prvo da se ošiša, da počne da liči na muškarca, pa tek onda da komentariše finale koje on može samo da sanja!
    Inače, Medvedev je za klasu i po bolji igrač od Cicipasa, on je prva liga, a Cipiripi treća liga jug!
    Verujem da ga je Danil danas vratio na fabricka podesavanja!
    (bigserb, 19. februar 2021 17:07)

    Lici on itekako na muskarca, ne sekiraj se. U odnosu na Djokovica vecina tenisera izgledaju kao manekeni.
    (Jelena, 19. februar 2021 18:11)

    # Link komentara

  38. Znas da je kraj kad neko navija bukvalno za neprijatelja,sa kojim se pljuvao,koji ga je pocistio gde god je stigao a po plastom smene generacije navija za njega.
    Neverovatna je zelja odredjenog establismenta da Novak ne obori sve rekorde,koji se uveliko drmaju.
    A opet mozda su ti rekordi samo mrvica iza planine koja se zove ATP,gde je enorma kolicina novca koja se okrece a koju Novak zeli da bolje raspodeli.
    Mislim da je Novak zagrizao preveliki zalogaj,a i prerano je usao u bitke,mozda je trebao odloziti sve dok ne proba da osvoji sto vise GS,ali sada je i njegov ego tu i bitke van terena su sve vece.Vidi se po pojavi mnogih tenisera koji nikada nisu izlazili sa toliko ostrim stavom protiv Novaka kao u zadnjih godinu dana a sve nakon odvajanja od ATP-a.
    Uzgred jedini ili bar jedan od par njih je sa njim u finalu,a nije im ni on simpa ali cim ce vecina za njega navijati dogorelo je ovima do nokata.
    Neka pobedi bolji a mi smo srcem i dusom uz naseg Novaka!!!
    (gvozdje79, 19. februar 2021 18:06)

    # Link komentara

  39. Posle "Dare" ovih dana i Nolo ce u nedelju plakati. Ceo je svet protiv Srba. Cudno?
    (Tcitcipas katolik, 19. februar 2021 18:05)

    # Link komentara

  40. Koliko zluradih komentara, Cicipas je dobar dečko i ništa loše nije rekao, nije internet za svakoga.
    (milosh, 19. februar 2021 18:04)

    # Link komentara

  41. SveSlovensko finale!

    Grčka je srce Dušanovog carstva, a tako će i da bude.
    (Jamore, 19. februar 2021 18:03)

    # Link komentara

  42. Lelee će pocrkaju dušmani u Nedelju, koliko samo mrze Novaka.
    (Lole, 19. februar 2021 18:02)

    # Link komentara

  43. Cicipas nije ništa loše rekao. Novinari su bukvalno insistirali na pitanju - da li bi za tenis bilo dobro da pobedi Medvedev! Nije on ništa samoinicijativno mudrovao. I da, naravno da bi za tenis kao sport bilo dobro da se titule malo ravnomernije raspoređuju i da tenis ne prestane da se gleda sa penzijom velike trojke. Da li bi bilo normalno da na takvo pitanje, koje u krajnjoj liniji implicira i njegove lične buduće uspehe, čovek odgovori nešto kao: ne ne bi bilo dobro za tenis da pobeđuje iko drugi osim Novaka. Druga je stvar što je meni kao Novakovom navijaču stalo da on non stop pobeđuje dominacijom.
    (Debeli šef, 19. februar 2021 18:00)

    # Link komentara

  44. Hej dečko polako, nije ti ovo humoristički program!
    (Zlatan, 19. februar 2021 17:59)

    # Link komentara

  45. Izgleda da je bolje kao Djokovid reci ne navijam ni za koga jer ne sme da se zameri nego ovako iskreno reci za koga navija Cicipas. A jos plus Cicipas nije ni rekao da navija protiv Novaka nego da bi bilo dobro za tenis da neko drugi osvoji gren slem.
    (Mojsije, 19. februar 2021 17:57)

    # Link komentara

  46. Nadobudni ciciban, da je kojim slučajem Nadal u finalu sa Medvedevim, predpostavka, ili Federer, ne verujem da bi ovaj cipiripi rekao ovo kad je u pitanju Novak, verovatno bi navijao za Feđu ili Rafu... Toliko o njegovom poimanju šta je dobro za tenis, a šta ne. Ne podnosi Novaka, vidi se iz aviona, ja mu želim da se u nedelju razočara.
    (Veder, 19. februar 2021 17:56)

    # Link komentara

  47. Grk-šta reći više.
    (žika, 19. februar 2021 17:54)

    # Link komentara

  48. Nolomanija jos jednom na delu,ona najgora nolomanija. Decko rekao da bi bilo dobro da se neko novi umesa verovatno bi to rekao i da su Nadal ili Federer u finalu umesto Nolooa protiv Danila,ali ne,ovo je takav udar na Nolooa i na srpstvo. Ovo je za plakanje citati. Nolomani sta je sa vama? Jel ovo znaci da Cici mrzi Nolooa??Totalno ste skrenuli pa zbog vas mnogi ne vole Nolooa a ne zbog njega samog
    (Djape, 19. februar 2021 17:54)

    # Link komentara

  49. @bigserb, ali bukvalno mi nije jasno sta znaci ovo da se osisa, kakve to veze ima sa bilo cim, kakve veze ima da li covek ima dugu ili kratku kosu, sta to cini da je muskarac muskarac, bukvalno glupjli komentar u zivotu nisam procitao. Dao je potpuno korektan odg.
    (Ccc, 19. februar 2021 17:54)

    # Link komentara

  50. Chupavac što ne reče pred finale RG isto! I to bi bilo za dobrobit tenisa. Ovaj mi lik postaje polako ali sigurno antipatičan do neslućenih razmera slično Lendlu, Rođi, Rodiku,.......
    (komnen barjaktar, 19. februar 2021 17:53)

    # Link komentara

  51. nolova jedina taktika je medikal ako krene loše
    (Pčelar iz kupinova, 19. februar 2021 17:52)

    # Link komentara

  52. Dusmanima poruka, Novak u 3 seta dobija Medvedeva!
    (C i n i k, 19. februar 2021 17:48)

    # Link komentara

  53. Objektivno - Noletove titule su kao Federerove 2008 ili 2009-e.
    Nama (Noletovim navijacima) super i svaki turnir da osvoji, a svima ostalima vec dosadilo i jedva cekaju neko nov i mladju da krene da osvaja velike trofeje.
    (denverac, 19. februar 2021 17:46)

    # Link komentara

  54. .... ne bi bilo loše ga jedeš g....
    (S, 19. februar 2021 17:43)

    # Link komentara

  55. "Ovaj "Sisipas" prvo da se ošiša, da počne da liči na muškarca, pa tek onda da komentariše finale koje on može samo da sanja!"

    Cika i vriska svih onih devojcica sa tribina bas pokazuje da je "Sisipas" super muskarac! Izgleda kao grcki Apolon, sa sve kosicom, ne treba nista da menja a pogotovu ne po ukusu @bigserba. :-)))
    (II, 19. februar 2021 17:42)

    # Link komentara

  56. pobijedit će uz Božiju pomoć
    (Muamer)

    Poturko moj lepi. Uz alahovu pomoć ćeš ti da se počistiš u anadoliju i da se više ne vratiš.
    (poturica gori od turčina, 19. februar 2021 17:32)

    # Link komentara

  57. Ne bi bilo loše da kabrio Porše parkiraš u moju garažu. ?
    (Frozen Throne 123, 19. februar 2021 17:30)

    # Link komentara

  58. Mirno spavaj tsitsi, medved ce pojesti vegana
    (neki veliki dr, 19. februar 2021 17:30)

    # Link komentara

  59. Jok i ne bi.
    (roarrr, 19. februar 2021 17:26)

    # Link komentara

  60. Ovaj "Sisipas" prvo da se ošiša, da počne da liči na muškarca, pa tek onda da komentariše finale koje on može samo da sanja!
    Inače, Medvedev je za klasu i po bolji igrač od Cicipasa, on je prva liga, a Cipiripi treća liga jug!
    Verujem da ga je Danil danas vratio na fabricka podesavanja!
    (bigserb, 19. februar 2021 17:07)

    A sto si ti toliko nervozan?
    (Nole nr.1, 19. februar 2021 17:21)

    # Link komentara

  61. Ako vec hocete promene, nebi bilo lose da Tim osvoji RG, treba malo svezine
    (Medvedev, 19. februar 2021 17:09)

    # Link komentara

  62. Ovaj "Sisipas" prvo da se ošiša, da počne da liči na muškarca, pa tek onda da komentariše finale koje on može samo da sanja!
    Inače, Medvedev je za klasu i po bolji igrač od Cicipasa, on je prva liga, a Cipiripi treća liga jug!
    Verujem da ga je Danil danas vratio na fabricka podesavanja!
    (bigserb, 19. februar 2021 17:07)

    # Link komentara

  63. Čuj, Muamer želi pobedu Medvedeva uz Božiju pomoć. Xaxa E ti si pobednik Muamer, Ne da si prso, već izgubio smer i liniju. A možda i nisi liniju....
    (raja, 19. februar 2021 17:07)

    # Link komentara

  64. Može da ide da plače sa braćom grcima iz australije... Oduvao ga Medvedev kao vetar semenku !
    (JPR24, 19. februar 2021 17:06)

    # Link komentara

  65. gotovo. kraj. nikad više grčka! od danas samo sutomore, čanj, đenovići. ahahaha, ma zezam se bre, ko će bre grčku da ostavi, samo ludak.
    (pozdrav za đetiće, 19. februar 2021 17:06)

    # Link komentara

  66. Koliko je Nolomana procitalo tekst? Sta je sporno u ovoj izjavi? Lepo covek kaze da bi to bilo dobro za tenis, da se jos neko ubaci, pored velike trojke, da ne bude jednolicno.
    Dobro vam je kad je Novak poremetio dominaciju velike dvojke (Federer, Nadal), to je kao dobro za tenis, ali vam se ne svidja pomisao da neko poremeti veliku trojku, to je onda lose? Malo licemerno?
    (Manje strasti i licemerja, vise razuma i objektivnosti, 19. februar 2021 16:44)

    Bilo bi dobro za komentare kad ne bi lupao po istim. Mislim dosta je gluposti u komentarima, pravi korak bi bio da prestaneš da lupaš.
    (raja, 19. februar 2021 17:04)

    # Link komentara

  67. Pa pitam se postoji li kod vas neki zakon,neko pravilo da se svatko tko ne navija da dobije Novak mora vredati i pogrdnim imenima zvati.ZASTO COVJEK NE BI SMIO JAVNO RECI DA BI MU BILO DRAZE DA DOBIJE IGRAC NJEGOVE GENERACIJE SAMPIONA STARIJE GENERACIJE ?..ah da ..zato sto to vrijeda Srbe i sve Srbsko ako ne navija za Novaka .. vjerojatno zato
    (juka, 19. februar 2021 17:02)

    # Link komentara

  68. Koja pačavra ovaj pas zapravo cicipas, zeznuh se....
    (raja, 19. februar 2021 17:02)

    # Link komentara

  69. Mnogo iritantan lik
    (sta je ovom decku?, 19. februar 2021 17:01)

    # Link komentara

  70. I hoce, ima Medved da ga pojede
    (Sandzak, 19. februar 2021 16:56)

    # Link komentara

  71. Ne bi bilo loše da si ti igrao bolje danas
    (Bolje, 19. februar 2021 16:55)

    # Link komentara

  72. pobijedit će uz Božiju pomoć
    (Muamer, 19. februar 2021 16:12)

    Medvedev nije turčin ko ti.. Zašto navijaš za njega.. Imaju valjda turci jake tenisere.. Poturko..
    (HanSolo, 19. februar 2021 16:52)

    # Link komentara

  73. Ma još bolje bi bilo da mu Novak preda, da se ne muči. Ove mlade generacije nikako da shvate da niko nema nameru da im nešto prepusti, da sve mora krvavo da se zasluzi. Imam utisak da se od strane nove generacije, koja realno još uvek nista značajno nije postigla, stvara slika neke netrpeljivosti prema ovima koji skoro dve decenije osvajaju sve, i što nemaju nameru da se povuku. Mora još da oznoje dupe,a to bi onda možda bilo dobro za tenis.
    (Actroz, 19. februar 2021 16:51)

    # Link komentara

  74. Nesto imam osecaj da ce ga Novak pocistiti...
    (Loyd, 19. februar 2021 16:50)

    # Link komentara

  75. oće...al malo morgen...
    (Sirmium, 19. februar 2021 16:50)

    # Link komentara

  76. Slažem se.Svaka mu je k'o Njegoševa.
    (Crnogorac, 19. februar 2021 16:49)

    # Link komentara

  77. Ne bi bilo lose da ga Cici blajvne malo
    (kk, 19. februar 2021 16:49)

    # Link komentara

  78. Ljudi sta vam je Nole jos igrao na 60-70% svojih sposobnosti sad idemo 85-90% to je dovljno da uhvati medveda ipak je zima u ovom delu sveta medvedi jos spavaju jos su u zimskom snu :)
    (Fica, 19. februar 2021 16:47)

    # Link komentara

  79. Ne vole ga a Nole samo ljubav zeli
    (lekr, 19. februar 2021 16:47)

    # Link komentara

  80. A ne bi bilo lose ni da ti umuknes,Cipiripi!
    (Azbuki, 19. februar 2021 16:46)

    # Link komentara

  81. A sta kaze balerina federer, bik nadal, i naravno ganci kirios? Oni se naravno pitaju, kad je Nole u pitanje, zar ne? I ovaj odvratni eurosport, sto ne pustaju 40:15 ljubavni cin novaka prema balerini? Ali pobedice Nole sve, samo da svi Srbi, a i sve nase komsije, i dobri ljudi sirom sveta, budu uz njega! A i prelepa Barbara je uz nas!
    (ponovo cenzurisani gruzanin, 19. februar 2021 16:45)

    # Link komentara

  82. E moj Cipiripi zato nisi ni
    dosao u situaciju da igras
    finale AO, sa ktaljem
    Melburna, a vec se nadas
    pobedi Mede. Malo sutra
    Novak igra za 18 GS, i
    9 krunu u Melburnu.
    Imas priliku da gledas mec
    i samo uzivaj.
    (DRAGAN, 19. februar 2021 16:44)

    # Link komentara

  83. Ciciju je majka Ruskinja, možda bi zato voleo da pobedi Medvedev? Mada više verujem da mrzi Đokovića jer ovaj ima toliko titula da Grk može samo da sanja.. Ma ne može ni da sanja!
    (Bole bgd, 19. februar 2021 16:44)

    # Link komentara

  84. Koliko je Nolomana procitalo tekst? Sta je sporno u ovoj izjavi? Lepo covek kaze da bi to bilo dobro za tenis, da se jos neko ubaci, pored velike trojke, da ne bude jednolicno.
    Dobro vam je kad je Novak poremetio dominaciju velike dvojke (Federer, Nadal), to je kao dobro za tenis, ali vam se ne svidja pomisao da neko poremeti veliku trojku, to je onda lose? Malo licemerno?
    (Manje strasti i licemerja, vise razuma i objektivnosti, 19. februar 2021 16:44)

    # Link komentara

  85. Ovo je dobra izjava, da Djokovicu malo proradi dobro poznati inat.
    (Sasa, 19. februar 2021 16:43)

    # Link komentara

  86. pobijedit će uz Božiju pomoć
    (Muamer, 19. februar 2021 16:12)

    Dosao si na srpski sajt da navijas za Rusa protiv Novaka a zoves se Muamer i pominjes Boga, sta reci?
    (Tuga., 19. februar 2021 16:42)

    # Link komentara

  87. on kao klinci ... "izgubio od prvog, znači ja sam treći":)
    (vlajko, 19. februar 2021 16:42)

    # Link komentara

  88. Au, kolika je mrznja prema Novaku, kada Cicipas smatra da bi bilo dobro da Medvedev pobedi. A njih dvojica se inace ne podnose. Sigurno ce Novaku biti tesko u nedelju, ali ima nikad jaci motiv da ih sve kompletno ucutka.
    (NBG, 19. februar 2021 16:41)

    # Link komentara

  89. Pobediće bolji.
    (Vlada, 19. februar 2021 16:41)

    # Link komentara

  90. Cicipas će biti nešto kao Berdih, Ferer ili Conga. Nikada neće osvojiti GS, samo nekoliko mastersa, možda. Budući vladari tenisa i osvajači GS su Medvedev, Siner, Šapovalov i Tim još bar jednom.
    (krastavcević, 19. februar 2021 16:40)

    # Link komentara

  91. Nadalovih 13RG im ne smeta a Djokovica bi vec da sklanjaju na 8AO, zivi se jedu zbog Djokoviceve dominacije
    (Laske, 19. februar 2021 16:40)

    # Link komentara

  92. Odučit će ga od tenisa Medvedev
    (Muamer, 19. februar 2021 16:14

    Pozdravio te ovaj tvoj goat.Pita jel imas neki lek za izvlacenje gaca iz du...
    (gfdsa, 19. februar 2021 16:38)

    # Link komentara

  93. Nadam se da No1e uzima 18-ti GS naslov u Nedelju. Ocekujem i da uzme sledecih 5 Wimbledona jer ne vidim ko moze da ga pobedi tamo kada ga rodja dzemperko nije uspeo pobediti uz svu pomoc publike a No1e igr'o bez servisa ceo mec!!! Tako lose da odigra No1e finale Wimbledona vise se nece desiti. A nece biti ni publike da ometa No1eta. A rodja je omatoreo i slabo se krece. A i kad vidi No1eta s druge strane mreze odmah mu kroz galvu sve prodje... Hehehe!

    Plus, moze jos No1e da osvaja i sve druge GS turnire, ukljucujuci i RG!!!
    (No1e GOAT already!, 19. februar 2021 16:37)

    # Link komentara

  94. Ne bi bilo lose da kabrio porse
    (ubso, 19. februar 2021 16:36)

    # Link komentara

  95. Cici se prozlio.
    (Mici, 19. februar 2021 16:34)

    # Link komentara

  96. jesi li ti jeo bunike?
    (ujka sa Fontane, 19. februar 2021 16:34)

    # Link komentara

  97. Cicpipas je vec osvaja GS ali sa frizuricom.. Grcka losa kopija Bjorn Borga
    Siguran sam da sydney, san francisco , mykonos (pieros caffe) zvale i bale na loknice devojacke
    (djidji, 19. februar 2021 16:33)

    # Link komentara

  98. Ajde bre kompleksasu, zovi Kirjosa, kokice i da gledate finale..
    (armija, 19. februar 2021 16:31)

    # Link komentara

  99. Za koga ne bi bilo lose?
    (Kifer, 19. februar 2021 16:31)

    # Link komentara

  100. Razumem ja ovu današnju, veliku ljubav Grka prema Rusima.
    Biće interesantno videti za koga će da navijaju NATOVCI, te Švajcarci i Skandinavci, Crnogorci i Albanci... poznati ljubitelji Rusa.
    (Čujem da će i sama engleska kraljica navijati za Rusa, 19. februar 2021 16:30)

    # Link komentara

  101. Razvalio ga Medvedev a on ipak zeli da Medvedev pobedi. Koliko mu je samo jaka mrznja prema Novaku.
    (Goran, 19. februar 2021 16:30)

    # Link komentara

  102. Ima ceo njegov intervju posle meca na youtube-u. Ako pogledate, videcete da decko filozofira i pritom ne odgovara na postavljena pitanja. strasno istripovan momak...
    (skocko, 19. februar 2021 16:28)

    # Link komentara

  103. Cicipas je ubedjen da on ima to nesto da bude broj 1,novak gleda odozgo i kaze vidi ove miseve sto su se pro*ur*ili, cicipas ne shvaca da ljubomora zavist i mrznja nije taj glavni motivator vec cisti rad, vise srece drugi put decko
    (djidji, 19. februar 2021 16:27)

    # Link komentara

  104. ма може Цицко да се напасе.
    (МАЛИ ЧОВЕК, 19. februar 2021 16:26)

    # Link komentara

  105. Nemam ništa protiv da mlađi zauzmu pozicije od starijih.
    Ali moraće da se izbore za to a ne da dođu na vrh samo zato što su mlađi.
    Sigurno će doći neki mlađi, jer je to prirodno, ali nisam ubeđen da će to biti njegova generacija.
    (Zile, 19. februar 2021 16:25)

    # Link komentara

  106. pobijedit će uz Božiju pomoć
    (Muamer, 19. februar 2021 16:12)

    Neće Muamere stara poturico.
    (Mare, 19. februar 2021 16:25)

    # Link komentara

  107. Zašto objavljujete uvredljive
    komentare? Odakle pravo dotičnom da nekoga naziva pogrdnim imenom, kakvu težinu i ma njegova izjava osim da se isprazni na nekome pa toalet služi za pražnjenje! Sada pravi komentar: Gospodo, Novak trenutno igra malo slabije od Medvedeva iako je moja želja da Novak osvoji 'Ozi' biće mu to nemoguća misija, u svakom slučaju Novače srećnoooo!
    (predrag, 19. februar 2021 16:24)

    # Link komentara

  108. Ima Đole da ga oduči.
    (Privatni detektiv Djido Mova, 19. februar 2021 16:23)

    # Link komentara

  109. Сачекаће мало и Циципас и остали подмладак док Рафа Роџер и Новак не одлуче да престану да играју тенис...е па онда ће да освајају ГС. У посчедњих 15 година колико је играча освојило ГС а да нису изниве велике тројке. На прсте да избројиш....од 60 ГС освојили су....колико?
    (mlekadžija, 19. februar 2021 16:21)

    # Link komentara

  110. Covek nije nista lose rekao. Ako su ga pitali ruski novinari sigurno bi rekao da nije lose da pobedi rus. Ne vidim problem. To je kao kada bi neko rekao da ne bi bilo lose da neko osvoji rolan garos umesto rafe. Sta je tu lose. Ne moze da se hvali samo novak.
    (Prosto, 19. februar 2021 16:20)

    # Link komentara

  111. najbolja varijanta je bila da vamos prodje u finale pa da mu nole vrati za rg,ali bice dovoljjno i medvedeva da pobedi,ako bude igrao agresivno i kako zna nece biti problema,al imam neki osecaj da ce da bude neizvesno,
    (mile, 19. februar 2021 16:20)

    # Link komentara

  112. E moj Cici...
    (😷, 19. februar 2021 16:19)

    # Link komentara

  113. Što ne reče da bi bilo dobro na RG da Đoković dobije Nadala? Medvedevu svaka čast, zaslužio je da se bori za trofej, možda ga i osvoji ali od ovog nikad šampion biti neće jer počinje da razmišlja ko luzer. Dečko, nije Novaku ništa palo sa neba tek tako.
    (gtfo, 19. februar 2021 16:17)

    # Link komentara

  114. Pa eto Cicipas brate, uzmi pa pobedi...
    (Marko, 19. februar 2021 16:17)

    # Link komentara

  115. Da to tako inače ide... Dosta si bio ti, aj sad malo ja...
    (Mare, 19. februar 2021 16:17)

    # Link komentara

  116. Uf Cici pa ne pomazes puno Medi ovakvim izjavama Nolee GOAT #18
    (Jevta, 19. februar 2021 16:17)

    # Link komentara

  117. Auuuuuu, Cipiripi će sada drastično da smanji navijačko telo iz Srbije
    (Mrgud, 19. februar 2021 16:17)

    # Link komentara

  118. Što to nikada ne kaže za Federera?
    (dux, 19. februar 2021 15:59)

    Možda zato što je omiljenijii među kolegama. Oni bolje od nas znaju zašto.
    (Bole, 19. februar 2021 16:15)

    # Link komentara

  119. Odučit će ga od tenisa Medvedev
    (Muamer, 19. februar 2021 16:14)

    # Link komentara

  120. Stono bi se reklo u nas,kapira ko cajo.
    (Roki cetri, 19. februar 2021 16:14)

    # Link komentara

  121. G..NO...
    (ZYX, 19. februar 2021 16:14)

    # Link komentara

  122. I pobijedit će uz Božiju pomoć
    (Muamer, 19. februar 2021 16:12)

    # Link komentara

  123. aud kuci...
    (srecan put, 19. februar 2021 16:12)

    # Link komentara

  124. Cicibane,cicibane.Za tenis bi bilo dobro da si ti osvojio kojo set a ne ovako,krompir.
    (CG, 19. februar 2021 16:12)

    # Link komentara

  125. Nole Nevolja 😄
    (Js, 19. februar 2021 16:12)

    # Link komentara

  126. Sad ce Nole da pokaze i dokaze da je br. 1.u svetu... mozete da se slikate....
    (tajci, 19. februar 2021 16:11)

    # Link komentara

  127. Popp
    (Nikola, 19. februar 2021 16:09)

    # Link komentara

  128. Mimo toga što je u konfliktu sa Medvedem ipak u ovom slučaju navija za nega. Da čovek ne poveruje koliko ih nervira Đoković. Ovaj lik ko onaj dijagnostičar iz Australije je jako antipatičan.
    (Prvo Srbija pa neka bude šta bude., 19. februar 2021 16:09)

    # Link komentara

  129. Zašto bi bilo bolje ZA TENIS da NE pobedi Đoković? Ili misli da bi to bolje bilo za Federera, Kirijosa, ATP-funkcionere, američke i britanske "sportske novinare",...?
    Bilo bi bolje SAMO za Medvedeva!
    (nada22, 19. februar 2021 16:08)

    # Link komentara

  130. Mislim da bi bilo dobro za tenis da Đoković uzme bar 20 GS
    (nebuloza, 19. februar 2021 16:07)

    # Link komentara

  131. Kirjosov gluplji brat, jes malo beo i ispijen, al sta cemo, take su mogucnosti.
    (Joca, 19. februar 2021 16:06)

    # Link komentara

  132. ovo go*no ima ocigledno nesto protiv Novaka svakom novom izjavom to pokazuje
    (Juice, 19. februar 2021 15:54)


    Tipican noloman. Sovinizam i mrznja svakome ko iznese svoj stav prema vise nego ociglednom
    (Rajkula, 19. februar 2021 16:06)

    # Link komentara

  133. ovo go*no ima ocigledno nesto protiv Novaka svakom novom izjavom to pokazuje
    (Juice, 19. februar 2021 15:54)
    A jel svi ljudi moraju da vole Djokovica na planeti? Ko god ga ne voli, automatski sve najgore.
    (Tenis20, 19. februar 2021 16:05)

    # Link komentara

  134. ne vi bilo lose ni ja severinu...
    (manko, 19. februar 2021 16:05)

    # Link komentara

  135. Jel ste procitali tekst ili komentarisete po naslovu? Pomenio je Veliku trojku, nista odredjeno Djokovica.
    (Tenis20, 19. februar 2021 16:05)

    # Link komentara

  136. Ovi “talenti nove generacije” polako ostarise uz Novaka, Rafu i Rogera. Prijatelju, pomenuta trojka je u tvojim godinama imala x GSjeva a ne nadala se da neko drugi pobedi nekog drugog
    (Petar, 19. februar 2021 16:03)

    # Link komentara

  137. Prvo reci: Ne bi bilo lose da sam se ja malo vise potrudio i pobedio Medvedeva...
    (Stevanbas77, 19. februar 2021 16:03)

    # Link komentara

  138. Jeste da si Grk, ali si mnogo glup!
    (Giros, 19. februar 2021 16:03)

    # Link komentara

  139. Medvedev ce ga razbiti, samo Nolomani to ne zele da vide
    (Neil McCauley, 19. februar 2021 15:52) 

    Smaras. Ti pokusaji trolovanja su sad vec samo tesko smaranje.
    (Marina Mall, 19. februar 2021 16:03)

    # Link komentara

  140. Nećete taj film još da gledate. Da Nole kompletira 10 AO uzastopno, pa posle može.
    (veliki strumf, 19. februar 2021 16:02)

    # Link komentara

  141. Zamalo šampion. Životni moto.
    IDEMO NOLE Šampione!!!!!
    (bolje sutra, 19. februar 2021 16:01)

    # Link komentara

  142. Ne zelim da budem subjektivan, ali mislim da ovaj decko nikad nesto ozbiljnije nece uraditi u tenisu. Predvidjam mu 0 GS titula, za razliku od Zvereva, Tima i Medvedeva koji ce imati vise od 5, a sad cu pojasniti zasto to tvrdim. Decko ima igru, ima snagu, porede ga sa Federerom, sve je to ok...Sta nema, nema glavu. Izjave su mu suvise detinjaste. Danas se recimo preplasio od bubice koja je letela ali to nije vazno...Sta je upravo sad rekao. Da bi zeleo da Medvedev pobedi za njega da bi oni imali laksi proboj ka GS titulama. Po meni on da bi osvojio GS mora to sam da zasluzi, a ne da se oslanja na druge da mu utabaju stazu...Pored ovoga imao je jos mnogo glupih izjava, pa mislim da ima igru ali ne bas visok iq...Za razliku od njega Medvedev cuti i radi kao rovac. Nikoga ne podbada, odmeren je i svaki potez je u sklopu sa taktitkom. Retko odstupa od taktike. Odstupi samo onda kad ga protivnik na terenu izbaci iz ritma, za sta mislim da ce se desiti u nedelju. Bice dobar i lud mec, to je sigurno, a isto kao sto sam prosle godine kad se Tim prosetao do finala tvrdio svima da ce Nole osvojiti, svi su me gledali u fazonu koji d.... I sad slicno mislim. A zasto to mislim, Pa ne znam imam neki osecaj. Realno Medvedev je favorit po svemu prikazanom ali Novak je isto tako lud teniser, a i ovo mu je sad biti ili ne biti, a kad je tako uvek je on bio najopasniji, tako se nosi sa pritiskom. Medvedev iako kaze da nema sta da izgubi to naravno nije tacno. Finale GS je finale GS. Pozdrav
    (Jedva cekam nedelju, 19. februar 2021 16:01)

    # Link komentara

  143. Izglada da nije mnogo pametan!
    (Stranac, 19. februar 2021 16:00)

    # Link komentara

  144. Što to nikada ne kaže za Federera?
    (dux, 19. februar 2021 15:59)

    # Link komentara

  145. A zasto bi to bilo dobro iz njegovog ugla da objasni, osim sto bi tako izlecio komplekse od Novaka, sa Medvedevom je u konfliktu, ne mirisu se uopste a kaze bilo bi dobro da pobedi Novaka, ja ne verujem koliko im je Novak trnu u oku i u nedelju Novak mora da pobedi kako zna i ume da spusti bagru na zemlju.
    (mico, 19. februar 2021 15:58)

    # Link komentara

  146. Morate da dovedete linijske sudije , po mogucnosti dlabijeg pola i da budu dobre glumice...onda bi mozda neko drugi uzeo turnir!

    Gdje su ovakva pitanja kada Nadal igra u Parizu?Zar ne bi bilo bolje da tamo neko drugi osvoji turnir , isto bi bilo bolje za tenis.

    Kroz jedno besmisleno pitanje , lako se vidi koliko im Novak smeta i sta bi "oni" voljeli , pod maskom "bolje za tenis"...
    (Ne znam o čemu se dešava, 19. februar 2021 15:58)

    # Link komentara

  147. Pa neka proba.
    (ciko, 19. februar 2021 15:57)

    # Link komentara

  148. Otresce Nola, budite bez brige.
    (Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu, 19. februar 2021 15:55)

    # Link komentara

  149. Hvala Cicipasu što još više motiviše Novaka.
    (Kikujiro, 19. februar 2021 15:54)

    # Link komentara

  150. I ovo go*no ima ocigledno nesto protiv Novaka svakom novom izjavom to pokazuje
    (Juice, 19. februar 2021 15:54)

    # Link komentara

  151. Mozda ne bi bilo lose, ali nece biti svakako.
    (Djenka, 19. februar 2021 15:54)

    # Link komentara

  152. Osisaj se molim te, lep si lik neko te izlagao nesto za ti repovi, bez uvrede
    (Krisko, 19. februar 2021 15:54)

    # Link komentara

  153. Ne bi bilo loše da počneš da daješ korektne izjave u vezi Novaka...
    (The pilot, 19. februar 2021 15:53)

    # Link komentara

  154. Predao se jos u prvom gemu prvog seta, a ovde nesto pametuje.
    (učio mnogo, izlazio malo, 19. februar 2021 15:52)

    # Link komentara

  155. Medvedev ce ga razbiti, samo Nolomani to ne zele da vide
    (Neil McCauley, 19. februar 2021 15:52)

    # Link komentara

  156. Eeee ima da vas maltretira Djokovic jos dugo dugo...
    (Ovas, 19. februar 2021 15:52)

    # Link komentara

  157. Slažem se Cici, no Novica nije bez razloga gazda u Australiji...
    (CroFed, 19. februar 2021 15:52)

    # Link komentara