- Komentari -
  1. Broj nedelja vise ne mogu da mu sprece,rekord je tu ali ce ga da bude rekorder i u broju GS sputavati i saplitati na sve nacine.Mislim da i ako na kraju bude uzeo i najvise GS opet naci nacin da ospore njegovu velicinu.To je to moderno,kapitalisticko drustvo-zapadni sistem vrednisti.
    (Pokondirena tikvica, 17. februar 2021 08:43)

    # Link komentara

  2. Znao sam da ima veze sa Minskom i Belorusijom. Politika, politika, pilitika
    (Sasho, 17. februar 2021 08:18)

    # Link komentara

  3. Mislim da je sa iznenađivanjem gotovo. Bilo je takvih iznenađenja i pre, a onda se raspadnu u odlučujućem trenutku. I u polufinale je ušao ipak zbog povrede Dimitrova, a protiv Đokovića samo na to i može da računa, a i to (kako se čini) ne mnogo.
    Da kojim slučajem u polufinalu nailazi na Nadala, ne bi osvojio ni gem. Nadal ne tempira svoju igru prema protivniku kao Đoković. Sa Đokovićem to neće biti na nule, ali može da osvoji najviše 2-3 gema po setu.
    (Cune, 17. februar 2021 00:27)

    # Link komentara

  4. Nadam se da će pobediti Nola i podići pehar!
    (Domaćin, 16. februar 2021 23:57)

    # Link komentara

  5. vidim da ne vredi prepucavati se sa odredjenim likovima i nikovima,da sme da se psuje svasta bi im rekao,ovako neka gledaju kako se osvaja ao
    (mile, 16. februar 2021 22:59)

    # Link komentara

  6. Ja ne bih bio uveren da će ga Novak počistiti baš lako. Lik nema šta da izgubi, igraće van sebe.
    (Aleks, 16. februar 2021 22:53)

    # Link komentara

  7. Ali kvota na Noleta 1.07 . Kao da ja igram protiv nekog bogalja bez jedne ruke i noge a vid mu je na jednom oku +10 a na drugom -14 ;)
    (kladzom do bola, 16. februar 2021 22:46)

    # Link komentara

  8. Mikice,idi sine do drveta i pogledaj da li sam tamo.Nisam,hajde opet.Hajde Mikice tamos,vamos sto puta da naučiš nešto...
    (1Djokovic, 16. februar 2021 22:38)

    # Link komentara

  9. (Nikol Dž. Femija, 16. februar 2021 22:15)

    Pa druže bas si se nalupetao. U 1/4 finalu jednostavno moras imati jakog rivala, to su top 8 igrači, Nole je imao Zvereva, Nadal Cicipasa. U polufinalu Nole igra sa anonimusom, a Nadal će sa Medvedim koji nema poraz mesecima.
    Sad Raonic je 14. na svetu, Nadal je igrao protiv Fonjinija koji je 16. Apsolutno je sve uravnoteženo, osim što je Nole imao sreće da Tim ispadne ranije.
    CUJ fric neki protivnik, osim servisa nigde ga nema, pa Nole sa takvim najlakše izlazi na kraj sto se i dokazalo
    (dzonika, 16. februar 2021 22:33)

    # Link komentara

  10. Јабучило@..Оdlićno si objasnio mlađima TKO(kao ex-Jabučanin-bokserski sudija-ko je pratio-ZNA)..znao sam da mlađi neće razumjeti...Normalno bila je podrška NOLETU-(inače-DIF)-pozz
    (MKD-4, 16. februar 2021 22:26)

    # Link komentara

  11. Zanimljiva priča ovog momka i koliko god je Novak favorit voleo bi da ovaj mladić proda skupo kožu u tom polufinalu odigrao najbolje što zaslužuje baš zbog toga što uspeo da dogura daleko na AO Openu.
    (Poštovaoc igre, 16. februar 2021 21:13)

    A nisi se zapitao koje okolnosti su uticale na to da pobedi Dimitrova?
    Nego, posto si poprilicno aktivan clan na forumu, ja te mooolim - promeni ime, pogledaj moje i pravopis ako ne verujes. Eto tako. Ok? Samo izbaci slovo i ubaci dva.
    (postovaLAC, 16. februar 2021 22:26)

    # Link komentara

  12. Fantastično za Rus i fantastično za Srbina.Bog je veliki.

    Neverovatno da je prvi igrač sveta u 3.kolu GS dobio 27.nosioca i to razbijača Frica !! To je nezapamćeno.

    Smeštali su mu od početka.Tijafo, Fric pa Raonić,14. na svetu, poznat po servisu, a onda dvometraš Zverev isto poznat kao server !!

    A Rafa drugi na svetu imao 177. ili 69. na svetu !

    ČAK JE OVAJ KVALIFIKANT IMAO 70.i 90. na svetu u 3. kolu !!

    ALI BITI PRVI NA SVETU, privilegija je za sve, OSIM AKO SI SRBIN.

    NOVAK JE I PORED POVREDE IZGURAO. I kao nagrada, sada on ima kvalifikanta za ulazak u finale.

    OVAJ ČOVEk,MOMAK OD 27 GOD - dobio je premiju, nikada nije igrao na gren slemu, stigao do polufinala - i kao nagradu ima meč protiv najboljeg ikada, protiv broja jedan, Novaka !! TO JE SIGURNO ŽELJA SVAKOG SPORTISTE, SVAKOG TENISERA, OPROBATI SE PROTIV NAJBOLJEG.

    FANTASTIČNO ZA OBOJICU.

    SVE DRUGO SEM POBEDE NOVAKA - ne dolazi u obzir. Sve drugo je u domenu naučne fantastike, jer sport je ipak predvidiva disciplina, zna se ko je ko, istina moguća su iznenađenja, sve je moguće, ali ako sve bude u redu, onda je Novak u finalu i sa tofejem- toliko su podmetali ovde, da zaista ne da nema smisla, nego nije ljudski.

    Ali, to je Zapad. Tako je. Rekao im je lepo Novak, jasno i glasno, sve je protivnike u onom intervjuu naveo, rekao kakvi su udarači i kazao da mu duh ne mogu slomiti.

    OVOM MOMKU bravo,dešava se.Imao je želju i dao sved od sebe.

    NOVAČE NAPRED, nema druge do da se pobedi.
    (Nikol Dž. Femija, 16. februar 2021 22:15)

    # Link komentara

  13. @Svaka cast momku i zelim mu jos uspeha. Sa druge strane, on je sve samo ne Rus. On je Jevrej, jer Jevreji daju prednost po majci. Ako Vam majka nije Jevrejka, ne mozete biti Jevrej. Procitajte.
    (Milan Indjija, 16. februar 2021 21:35)

    Bilo bi lijepo da pojedinci ne klepeyaju o stvarima o kojin´ma nemaju pojma. Odnos narod- religija je svuda kompleksno pitanje, kod Jevreja pogotovo. Tacno je da se po majci racuna porijeklo ali ovakve gluposti kao "nije on Rus" su stvaro grandiozne.
    Jevreji suvijekovima zivjeli po svijetu, neki ortodoksni Jevreji sta vise ne priznaju Izrael kao drzavu vec priznaju samo Jordanskog kralja ( kolik god to cudno zvucalo) ali su Jevreji takodje poznati po lojalnosti zemljama u kojima su rodjeni i odrasli.
    Najbolji primjer ti mogu biti npr Jevreji koji zive u Iranu. Iako drzave Izrael i Iran imaju lose odnose Jevreji iz Irana su poznati po lojalnosti zemli u kojoj zive i smatraju se Iranskim Jevrejima i po tome su i postovani u Iranu.
    Zato nadji neku temu o kojoj nesto znas..
    (nije dosta tri reda iz rubrike- zanimljivosti, 16. februar 2021 22:12)

    # Link komentara

  14. Dimitrov placa danak nocnom zivotu odnosno svojoj gluposti
    (Balkane moj, 16. februar 2021 22:11)

    # Link komentara

  15. Da uložim u bitkoin ili na Karaceva?!
    (wtf, 16. februar 2021 22:11)

    # Link komentara

  16. @Пензионер
    Aslan na Hebrejskom znači zora, što ti značilo da je Aslan = Zoran.
    (pera zdera, 16. februar 2021 22:08)

    # Link komentara

  17. Lepo je kada neko ovako napravi iznenadjenje na velikom turniru da malo razbije monotonost. Pored Nadala, Federera i Novaka ovi "mladi" ne mogu nista da osvoje. Samo pogledajte sta su sve pobedili njih trojica do 25 godina starosti.
    Od ovih novih nada niko nema sanse ni da pridje velikoj trojci.
    (Milosav, 16. februar 2021 22:07)

    # Link komentara

  18. @milan
    moja zena je jevrejka, a sin srbin. ne lupetaj.
    (Mikica

    `92. ode jedan poznanik, po majci Jevrej, u jevrejsku zajednicu da preko njih izadje iz Sarajeva i kaze im svoje ime a onaj tamo mu rece "nisi ti
    "D....ti si A..... , mi smo te tako zapisali ovde.
    (//,, 16. februar 2021 22:05)

    # Link komentara

  19. @milan
    moja zena je jevrejka, a sin srbin. ne lupetaj.
    (Mikica, 16. februar 2021 21:48) Човек не лупета, него само тачно наводи да Јевреји своју националну припадност признају искључиво по мајци, а не по оцу, јер је код сваког детета, у време док није постојала ДНК анализа једино идентет мајке био сматран сигурним, док се често дешавало да стварни отац буде неко други, а не онај који се води у папирима. Према томе, ваш син је по нашим законима Србин, уколико га вас двоје тако упишете и ако се сам тако изјасни када постане пунолетан. Истовремено би он, уколико му је мајка Јеврејка и има доказ њене припадности јеврејском народу, могао да аплицирају и за држављанство Израела, уколико то пожели. Наравно, за стицање пуних грађанских права, морао би тамо да одслужи војску. Они томе веома озбиљно приступају и нема толерисања.
    (Pantagruel, 16. februar 2021 22:00)

    # Link komentara

  20. Gledao sam njegov mec protiv Dimitrova. Bugarin je rutinski dobio prvi set sa 6-2, u drugom je na prva 3 servis gema Karatseva imao 7 brejk lopti, ali ih nije iskoristio, i onda se povredio. I ostatak meca je igrao na celendzer nivou, jedva se krecuci. Tako da je ovo bukvalno kao poklon sa neba za Djokovica.
    @pozdravSvima
    Tacno, ali Karatsev je bio paralisan znacajem meca, shvatio gde je pa se zaledio, prvi set prakticno nije ni igrao. U drugom se povratio, bilo je relatvno izjednaceno a onda se Dimitrov povredio. Realno najlaksi moguci protivnik, ali se ne sme potceniit, cim je dosao do polufinala znaci da trenutno igra dobro. Sreca, Nole to zna, vazno je da krene snazno.
    (Pera, 16. februar 2021 21:58)

    # Link komentara

  21. Odrace ga 'laki' ko zeca
    (mile, 16. februar 2021 21:54)

    # Link komentara

  22. Pa šta iako je Jevrejin? Njemu svaka čast na postignutom na AO. Ostalo ne treba nikoga da brine, uostalom, mnogo pametnog možemo naučiti od tog starog, složnog i mudrog naroda. ????
    (nmvmmh, 16. februar 2021 21:51)

    # Link komentara

  23. budimo realni, dimitrov bi ga ocistio da se nije povredio
    (milos, 16. februar 2021 21:49)

    # Link komentara

  24. Svaka cast momku i zelim mu jos uspeha. Sa druge strane, on je sve samo ne Rus. On je Jevrej, jer Jevreji daju prednost po majci. Ako Vam majka nije Jevrejka, ne mozete biti Jevrej. Procitajte.
    (Milan Indjija, 16. februar 2021 21:35)

    @milan
    moja zena je jevrejka, a sin srbin. ne lupetaj.
    (Mikica, 16. februar 2021 21:48)

    # Link komentara

  25. karacev osvaja. novak mu predaje u polufinalu, a nadal u finalu. ko sme u opkladu?

    sudbina je to
    (Mikica, 16. februar 2021 21:46)

    # Link komentara

  26. Lik je zapravo Jevrejin, ziveo je neko vreme u Izraelu. A ima muslimansko ime. Bas redak slucaj
    (Pierre, 16. februar 2021 21:09)
    То да је Јевреј нема сумње, али Аслан није само муслиманско име, има значење и на хебрејском
    (Пензионер, 16. februar 2021 21:38)

    # Link komentara

  27. Svaka cast momku i zelim mu jos uspeha. Sa druge strane, on je sve samo ne Rus. On je Jevrej, jer Jevreji daju prednost po majci. Ako Vam majka nije Jevrejka, ne mozete biti Jevrej. Procitajte.
    (Milan Indjija, 16. februar 2021 21:35)

    # Link komentara

  28. Svaka mu cast, pobedio je velika, teniserska imena. On je bio kralj celindzera, al, eto oprobao se i na gren slemu i to bez straha. Mislim da mu je uz jake udarce, fizicku pripremu uoravo ta hrabrost i misao da nema sta da izgubi donela takve rezultate.
    Novak moze da ga izbaci iz takta i to ce uraditi, tu nema govora. Udara Karacev jako, ali sa linije, ima i solidan servis, ali prejak je Novak za njega, izbacice ga iz ritma.
    (Ex Njujorcanin, 16. februar 2021 21:34)

    # Link komentara

  29. Gledao sam njegov mec protiv Dimitrova. Bugarin je rutinski dobio prvi set sa 6-2, u drugom je na prva 3 servis gema Karatseva imao 7 brejk lopti, ali ih nije iskoristio, i onda se povredio. I ostatak meca je igrao na celendzer nivou, jedva se krecuci. Tako da je ovo bukvalno kao poklon sa neba za Djokovica.
    (pozdravSvima, 16. februar 2021 21:25)

    # Link komentara

  30. Лик је Осет, спадају у иранску групу народа али су углавном православци.

    Е сада, код хришћана и код муслимана вера се преноси по оцу, а код Јевреја по мајци...
    (Срђан Јовановић, 16. februar 2021 21:21)

    # Link komentara

  31. Zanimljiva priča ovog momka i koliko god je Novak favorit voleo bi da ovaj mladić proda skupo kožu u tom polufinalu odigrao najbolje što zaslužuje baš zbog toga što uspeo da dogura daleko na AO Openu.
    (Poštovaoc igre, 16. februar 2021 21:13)

    # Link komentara

  32. dobar je aslan, ne bih se iznenadio ruskom finalu.
    pogađa strašne uglove, kao Nole u periodu 2011-2015.
    (louiggi, 16. februar 2021 21:13)

    # Link komentara

  33. Mozete me shvatite kako hocete, ali ovaj momak je za mene najveci pobednik AO 2021
    (Shvatite me kako zelite...., 16. februar 2021 21:12)

    # Link komentara

  34. @razlika izmedju "prvih 100" i "top100" je?

    Prvih 100 je trenutna lista, top 100 je 100 najboljih ikada
    (Taka, 16. februar 2021 21:12)

    # Link komentara

  35. Lik je zapravo Jevrejin, ziveo je neko vreme u Izraelu. A ima muslimansko ime. Bas redak slucaj
    (Pierre, 16. februar 2021 21:09)

    # Link komentara

  36. "Rundu po rundu"...biće TKO.(nokautiran).
    (MKD-4, 16. februar 2021 20:55)

    ТКО је скраћеница за технички нокаут. На пример, када судија прекине меч јер борац није нокаутиран, али због, рецимо, великог броја ногдауна, није више у стању да се равноправно бори. Нокаут је КО.

    Момак је заслужио поштовање, па макар убрао и три кромпира (што се неће десити), јер је успео из квалификација да продре у полуфинале.
    (Јабучило, 16. februar 2021 21:05)

    # Link komentara

  37. "Rundu po rundu"...biće TKO.(nokautiran).
    (MKD-4, 16. februar 2021 20:55)

    # Link komentara

  38. razlika izmedju "prvih 100" i "top100" je?
    (nit se vodite nit se terate, 16. februar 2021 20:44)

    # Link komentara

  39. Žao mi je ali moram da kažem,će te oduči ovaj naš Nolo od tenisa sve ima da puca. Dobar si momak.
    (Ukrotitelj gradskog autobusa, 16. februar 2021 20:41)

    # Link komentara