B92 Lokal - Najnovije i najaktuelnije vesti iz vaših sredina
  1. Pošto niko ne odgovara za ovako nešto pustićemo ih i dalje da uništavaju spomenike. Da li je realno ovo da se dešava u današnje vreme gde kamerom i uz pomoć određenih programa se bukvalno može utvrditi identitet osobe za veoma kratko vreme? Neverovatno zaista. Nemojte onda da ni izveštavate o ovakvim stvarima ako već državu zabole ona stvar da reši ovo kriminalno delo.
    (smeh, 4. decembar 2022 12:32)

    # Link komentara

  2. Po gradu ima nekoliko hiljada kamera za nadzor, najviše baš u centru grada, gde je i ovaj spomenik. Nemoguće je proći neopažen. Problem je što se ove kamere ne koriste za borbu protiv kriminala, već protiv političkih neistomišljenika.
    (Bojan, 4. decembar 2022 11:29)

    # Link komentara

  3. Jednostavno je, zakon mora da važi za sve a ne da se primenjuje selektivo. Dok god je tako dešavaće se ovakve stvari.
    (Petar, 4. decembar 2022 10:45)

    # Link komentara

  4. Uz sve te kineske kamere koje ste postavili po gradu ne postoji sansa da je ikakav pocinitelj "nepoznat". Ima li policija pristup tim kamerama ili ne?
    (Dex, 4. decembar 2022 10:23)

    # Link komentara

  5. Policija bi mogla da počne da radi svoj posao u pronalaženju kradljivaca metalnih predmeta, a ne da se usteže pred raznim NVO koji tu grupaciju štite. Osećam se ugroženo u svojoj državi kao da sam ja nacionalna manjina.
    (Ujka Vasa, 4. decembar 2022 10:21)

    # Link komentara

  6. Kao i u svim drugim evropskim gradovima: postave se kamere, eventualni pocinioci se pronadju i kazne, i onda ce teze neko da se odluci da ponovo vandalizuje nesto sto svi mi (Beo)gradjani postujemo, cuvamo i placamo.
    (rule of law, 4. decembar 2022 09:30)

    # Link komentara