B92 Lokal - Najnovije i najaktuelnije vesti iz vaših sredina

Gradonačelnik Kragujevca: Očekuje nas mnogo novih projekata

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić poručio je da u 2021. godini taj grad očekuje mnogo novih, ali i već pokrenutih projekata, infrastrukurnih radova i da je uveren da će grad krenuti napred putem razvoja u skladu sa planom Srbija 2020 - 2025.

Izvor: B92.net, Infokg.rs
Pošaljite komentar
  1. Asvaltirajte ulice ,stanje je katastrofalno u gradu nista se ne radi rupe na sve strane.Moj drug radi u preduzecu za puteve ,na moje pitanje zasto se ne rade ulice odgovara da nemaju materijala .Pa gospodo vi koji ste na vlasti gde su pare za koje kazete da se ima u budžetu ,zasto nema materijala ,ko je nadlezan za to? Nadvožnjak ka Bresnici je gotov da se srusi,stubovi noseci u propali skroz ,a to je most gde dnevno prodje 10.000hiljada vozila da ne nabrajam ostalo .Zao mi je da gledam kako grad propada ,a da drugi kradu i zidaju svoje palate ,a nama gradjanima sta ostane.
    (Iva, 14. januar 2021 10:58)

    # Link komentara

  2. Severna obilaznica, zamena kotlova na ugalj - kotlovima na gas, brza magistrala, fontana u centru grada, onavljanje dasada u najuzem gradsom jezgru....sve su to istorijski projekti za Kragujevac...bravo...ma bravoooo
    (biljana, 13. januar 2021 22:09)

    # Link komentara