Jelena Rozga osvojila i Zadar: Neponovljiv spektakl na još jednom koncertu

Rozga je dočekana gromoglasnim vriskom vernih fanova, a entuzijazam nije jenjavao više od dva sata - od prvog do poslednjeg takta.

Izvor: B92
Podeli
Foto: PROMO
Foto: PROMO

Nakon nedavno održanih rasprodatih koncerata u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu i Skoplju, Jelena Rozga je priredila još jedan neverovatan nastup u sklopu svoje regionalne turneje "Minut srca mog". Sinoć je publiku u Zadru, u Sportskom centru Višnjik, osvojila svojim nezaboravnim nastupom ispunjenim emocijama, plesom i fantastičnom muzikom.

"Dobra večer drage moje Zadranke i Zadrani! Presretna sam što sam s vama na ovaj tako poseban dan. Večeras slavimo upravo vas, moje drage snažne, hrabre predivne žene! Srce mi je puno kada u publici vidim majke, bake, žene, sestre, kćeri, supruge, prijateljice. Lijepo je konačno biti u mojoj Dalmaciji, među mojim Dalmatincima," poručila je Jelena Rozga, otvarajući koncert koji će Zadrani još dugo pamtiti.

Foto: PROMO
Foto: PROMO

Hitovi poput "Daj šta daš," "Bižuterija," "Ako poludim," "Dobitna kombinacija," "Okus mentola," i "Oprosti mala" nizali su se jedan za drugim, a veče za pamćenje zavrsila je bisom i pesmom "Minut srca tvog," ispunivši tako i želju publike. Sledeća stanica harizmatične Jelene je sarajevska Zetra 2. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 16 idi na stranu