Aktuelno

Džoni Dep odustao od Holivuda?

Kako piše Dejli mejl (Daily Mail), slavni glumac, ali i muzičar, Džoni Dep udružio se s legendarnim giatristom Džefom Bekom kako bi snimili zajednički album koji će se navodno zvati "Hi Ho Silver Lining".

Aktuelno ponedeljak 26.07. 19:40 Komentara: 3

Direr je bio ovde

Ova godina je 550. od rođenja nemačkog slikara Albrehta Direra. On je bio jedna od ikona renesanse, i stekao je slavu još za života. Reč je o jednom od najznačajnijih nemačkih umetnika.

Aktuelno nedelja 25.07. 12:52 Komentara: 3

Prošlo je 36 godina od smrti Zorana Radmilovića

Na današnji dan pre 36 godina preminuo je glumac Zoran Radmilović i tim povodom, u čast velikana našeg glumišta, glumci Narodnog pozorišta Timočke Krajine "Zoran Radmilović", Nataša Petrović, Branislav Mijatović i Gabrijel Bećarević položili su cveće na njegov spomenik.

Aktuelno sreda 21.07. 19:31 Komentara: 15

Stenli Džordan svira Hendriksa

Poslednjih decenija jedan od najaktuelnijih džez gitarista Stenli Džordan (Stanley Jordan), poznat po svojoj "taping" a moglo bi se reći i "klavirskoj" tehnici sviranja gitare obema rukama na vratu gitare – predstaviće na Nišvilu program: "Stanley plays Jimi" – kojim odaje počast i obeležava 50 godina od smrti sigurno najoriginalnijeg rok gitariste Džimija Hendriksa, ali i njegovog legendarnog nastupa na festivalu Vudstok.

Aktuelno sreda 21.07. 16:53 Komentara: 4

Rolingstonsi promenili satnicu Nišvila

Iako je još prošle godine dogovoreno da dugogodišnji basista Rolingstonsa Daril Džouns (zamenio Bila Vajmana 1993. godine) nastupi na zatvaranju Nišvila - 15. avgusta, zbog obaveza prema Rolingstonsima, zakazanim za 14. avgust, nastupiće ipak na otvaranju Nišvila – 12. avgusta sa svojim super triom "Stone Raiders", kaže direktor Nišvila Ivan Blagojević.

Aktuelno sreda 21.07. 12:33 Komentara: 3
strana 1 od 26 idi na stranu