Muzika

Pijanistkinja Jol Eum Son gostuje na Kolarcu 17. oktobra

Poštovana je i cenjena zbog široko eklektičnog koncertnog repertoara, od Baha i Mocarta do Ščedrina i Geršvina, a u svoje najnovije koncertne izazove uključila je i nastupe sa orkestrima iz Kelna, Berlina i Bergenca, debi u Parizu sa orkestrom Francuskog radija, kao i sa orkestrom Marinskog teatra sa Valerijem Gergijevim.

Muzika nedelja 11.10. 09:58 Komentara: 1

Kultni rok bend Kanda Kodža i Nebojša održaće "unplugged" koncert

"Nakon brojnih standardnih, električnih koncerata posle dosta vremena ćemo se beogradskoj publici predstaviti u aranžmanu prilagođenom akustičnim gitarama. Nastupajući povremeno u 'unplugged' varijanti poslednjih nekoliko godina formirali smo repertoar i zvučno i sadržajno drugačiji od uobičajenih svirki. Vremena su izazovna i zahtevna, isto se odnosi i na 'prevod' naših pesama u akustično sazvučje, ali ne sumnjamo u ispravnost našeg odgovora postavljenim zahtevima", poručuju KKN.

Muzika petak 9.10. 17:30 Komentara: 4

''Čovek bez sluha'' objavio novi singl posvećen borbi protiv depresije

"Na prvom mestu veliki sam ljubitelj stripova, pa sam hteo da vizuelni oblik pesme bude dopadljiv mlađoj generaciji i možda ih nagovori da malo siđu sa Instagrama i eventualno otkriju da i umetnost može biti jako zabavna. Primera radi, iza jednog Betmena se ne krije samo dobar logo za majicu, već i neverovatno inspirativna priča. Čitajte stripove, super su…makar i u pdf obliku", poručuje Miki.

Muzika četvrtak 1.10. 09:00 Komentara: 2
strana 1 od 6 idi na stranu