Sem Voterston napušta "Zakon i red" VIDEO

Glumac Sem Voterston napušta seriju "Zakon i red" posle više od 400 snimljenih epizoda, gde je glumio okružnog tužioca Džeka Mekoja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Njegova poslednja epizoda biće emitovana u četvrtak, 22. februara. Umesto njega, okružnog tužioca će igrati Toni Goldvin, koji je najpoznatiji po ulozi Fica u seriji "Skandal”"

Podsetimo, Sem Voterston je bio deo serije “Zakon i red” Dika Volfa od 1994. godine. Ostao je glavni član glumačke ekipe sve dok se prvobitna serija nije završila 2010. godine. Kada je serija "oživela" za svoju 21. sezonu 2022, vratio se u ulogu Džeka Mekoja.

Voterston je povodom napuštanja serije izdao i saopštenje.

"Došlo je vreme da krenem dalje i povedem Džeka Mekoja sa sobom. Ima tuge u odlasku, ali sam previše radoznao šta je sledeće. Glumac ne želi da dozvoli sebi da se previše raskomoti. Zahvalniji sam vam nego što mogu da kažem. Neprekidan i neverovatan dug imam prema seriji "Zakon i red", zajedno sa njegovim zapanjujućim povratkom, sve je zahvaljujući vama i Diku Volfu, ali za čiju viziju, strpljenje, upornost i jedinstvenu kombinaciju kreativnih i poslovnih talenata, ništa od ovoga se ne bi dogodilo. Osećam se veoma blagosloveno. Nadam se da ću vas sve videti sa druge strane", napisao je Sem Voterston, a prenosi Variety.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 19 idi na stranu