Povratak u Neobuzdaniju i druge priče za slatku noć

Povratak u Neobuzdaniju i druge priče za slatku noć, jedinstvena zbirka priča osam autora u izdanju Vulkančića, biće predstavljena publici 25. marta u 17 časova u Ada Mall Shopping Centru (Radnička 9, III sprat). Svi posetioci biće u prilici da upoznaju kreativne autore ove inspirativne knjige za decu i roditelje, kao i da nabave svoj potpisani primerak.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Autori priča u knjizi Povratak u Neobuzdaniju i druge priče za slatku noć, koje se zbog izuzetne maštovitosti mogu nazvati i bajkama, jesu: Staša Vukadinović, Ranko Trifković, Ivan Tokin, Jovana Kešanski, Jelena Jovanović, Stefan Tićmi, Bogdan Stevanović i Dušan Pejčić, a za nadasve kreativne ilustracije zaslužna je Andrea Gligorijević.

Već u uvodnim stihovima ove originalne knjige naglašeno je da je 13 priča koje slede namenjeno deci koja veruju u čuda, ali i odraslima koji su možda zaboravili kako je biti dete.

Foto: Promo
Foto: Promo

Kako da sanjanju samo velike i slatke snove, kroz priče koje su idealne za uspavljivanje i inspiraciju za druženja roditelja i dece, podseća ih osam autora među kojima su i popularni i nagrađivani autori koji do sada nisu pisali za decu, poput Ivana Tokina i blogera Blogdana.

Knjigu Povratak u Neobuzdaniju i druge priče za slatku noć priredili su Vulkančić i brend Munchmallow. Deo od prodaje knjige usmeren je na opremanje dečjih biblioteka širom Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 19 idi na stranu