Snima se film o Majklu Džeksonu

Pokojni pop pevač Majkl Džekson biće u fokusu novog biografskog filma o jednoj muzičkoj zvezdi. Film pod nazivom "Majkl" u produkciji studija Lajonsgejt, režiraće Antoan Fukva, prenosi Holivud Riporter.

Izvor: muzika.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Prvi filmovi u mojoj karijeri bili su muzički spotovi i još uvek osećam da je kombinovanje filma i muzike veliki deo moje kreativnosti", rekao je Fukva u izjavi.

"Za mene ne postoji muzički izvođač sa snagom, harizmom i čistim muzičkim genijem Majkla Džeksona. Gledanjem njegovih spotova poželeo sam da ih i sam pravim. Njegova muzika i te sekvence su deo mog artističkog DNK, a priliku da ispričam njegovu priču na ekranu uz njegovu muziku nisam mogao da odbijem", dodao je reditelj filma "Training Day".

Majkl Džekson je umro 2009. godine u pedesetoj godini.

Prema navodima iz studija Lajonsgejt, film će se pozabaviti svim aspektima Džeksonovog života, iako je nejasno kako će se film pozabaviti brojnim kontroverzama u vezi sa pokojnom muzičkom ikonom, s obzirom na to da je film snimljen u saradnji s osobama koje su negirale da postoji osnov da je zlostavljao decu.

Nije precizirano ko bi mogao igrati Džeksona, poznatog između ostalog i po izbeljivanju svoje kože.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 22 idi na stranu