Izašao prvi domaći trejler za film ''Hotel Beograd'': Od lagodnog života do avanture

Nova romantična komedija ''Hotel Beograd'', sa Milošem Bikovićem i Dijanom Požarskom u glavnim ulogama, očekuje nas u biskopima od 12. marta, a danas je izašao prvi domaći trejler za ovu nesvakidašnju ljubavnu priču.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Film koji je nastao u rusko–srpskoj koprodukciji ponudiće najbolje iz obe kinematografije, domaće glumce poput Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todorovića, Jelisavete Teodosić, ali i omiljena imena ruskog glumišta Borisa Dergaćova, Aleksandra Kuzenkina, sa rediteljem Konstantinom Statskijim na čelu.

Priča filma ''Hotel Beograd'' inspirisana je franšizama omiljenih televizijskih serija ''Kuhinja'' i ''Hotel Eleon'', dok je radnja smešta u naš glavni grad.

Foto: Promo
Foto: Promo

Miloš Biković tumači bogatog naslednika i vlasnika prestižnog Hotela Beograd, Pavla - Pašu, poznatog po burnim izlascima i raskalašnom životu. Kada se u njegov svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvoriće se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Ova romantična komedija naći će se od 12. marta na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona. Svečana beogradska premijera je zakazana za 10. mart

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu