Hju Grant mrzi omiljenu scenu publike iz filma Zapravo ljubav: "Ugovorna giljotina"

Prošlo je 20 godina od izlaska filma "Zapravo ljubav", a glumačka ekipa ponovo se okuplja u ABC-jevom specijalu sa Dajen Sojer. U isečku intervjua, koji je objavio magazin People, zvezda filma Hju Grant otkrio je kako je mrzio da snima jednu scenu, a, ironično, reč je o jednoj koja je fanovima među najomiljenijima.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto:EPA/Javier Etxezarreta
Foto:EPA/Javier Etxezarreta

Kultni ples premijera Dejvida, kojeg glumi Grant, jedna je od najpoznatijih scena filma i ona koju je glumac najviše mrzeo da snima.

"Kad sam pročitao scenu u scenariju, pomislio sam: 'Pa ovo ću mrziti da radim.' Nije mi se svidelo da snimam tu scenu, a kamoli da je uvežbavam", otkrio je glumac. Izvan ritma

Redatelj filma Ričard Kertis prisetio se kako je Grant stalno odbijao da snima tu scenu: "Mislim da se nadao kako ću je izbaciti iz filma." Kertis je otkrio kako je Grant bio mrzovoljan tokom celog dana snimanja scene, no morao je da je odradi zbog ugovorne obveze.

"Ugovorna giljotina, da. I izvan sam ritma, usput, pogotovo na početku kad mrdam guzicom", našalio se glumac dodajući kako je bila njegova ideja da premijera u plesu "uhvati" njegova sekretarica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18 idi na stranu