Hju Grant mrzi omiljenu scenu publike iz filma Zapravo ljubav: "Ugovorna giljotina"

Prošlo je 20 godina od izlaska filma "Zapravo ljubav", a glumačka ekipa ponovo se okuplja u ABC-jevom specijalu sa Dajen Sojer. U isečku intervjua, koji je objavio magazin People, zvezda filma Hju Grant otkrio je kako je mrzio da snima jednu scenu, a, ironično, reč je o jednoj koja je fanovima među najomiljenijima.

Izvor: index.hr
Pošaljite komentar
  1. Kako САТАРА voli taj svet filma i glume(vrv mu pripada), prosto mu malkice zavidim! Volela bih da nešto (ne "nekog" već "nešto") tako zavolim i o tome sa takvom ljubavlju i takvim žarom pričam... u ovom bezglavom, haotičnom, razočaravajućem vremenu kada te ništa više ne dotiče, ni dobro ni zlo, i kada si samo pun praznine. Volela bih to i tragam:knjige, vrt, muzika-u filmove sam se odavno razočarala i, možda, i nije do njih već do mene. Gledala sam ih očima deteta a sada, kao da mi se skinula koprena sa očiju i ne mogu da gledam ni one koje sam volela. Izgubila nevinost za njih...
    (Nataša, 28. novembar 2022 06:46)

    # Link komentara

  2. Sto se filmovi zovu filmovi, naziv bi trebao da bude ekranizovane bajke.
    (LuKa, 27. novembar 2022 12:55)

    Filmovi se zovu "filmovima" jer su u početku kad su nastali snimani na tankom sloju (filmu) fotoosetljive emulzije na bazi soli srebra nanete na transparentni nosač, tanku celuloidnu traku (takođe film). Filmovi uopšte nisu ono što ti podrazumevaš "filmovima", naime postoje i dokumentarni filmovi koje nazivamo "dokumentarni filmovi". Ti dokumentarni filmovi neretko daju mnogo lažniji prikaz stvarnosti nego ovi koje nazivaš "ekranizovanim bajkama". Kako i otkud takav očito paradoksalni fenomen, o tome u sledećem času.
    (Bumbar, 28. novembar 2022 01:25)

    # Link komentara

  3. Takve su i moje emocije o njegovim filmovima.Sto se filmovi zovu filmovi, naziv bi trebao da bude ekranizovane bajke.
    (LuKa, 27. novembar 2022 12:55)

    # Link komentara

  4. У ствари љубав, Дефинитивно можда и нотинг хил су једни од лепших филмова тог жанра.
    (Фрфљави, 26. novembar 2022 19:24)

    # Link komentara

  5. U tom filmu Bill Nighy objasnio.
    (swamp thing, 25. novembar 2022 21:57)

    (Eh, kad nije? Maestro! Ima novi film "Living", doduše rimejk Kurosavinog "Ikiru", ali kritike su nepodeljene da je matori i ovde odradio veličanstven posao, ono: "ulogu života". Nisam gledao, ali "argumentovano sumnjam" da to može da bude loše bez obzira što je rimejk i smešteno u engleski ambijent. I sam posao prevođenja Kurosavinog scenarija obavio je nobelovac Kazuo Ishiguro (The Remains of the Day, 8 nominacija za Oskara). Može li bolja preporuka? Iskreno, jedva čekam.

    Bill Nighy će retko kad biti stavljen u strogi vrh engleskog glumišta (delom i svojom krivicom jer je glumio u svačemu), ali je meni apsolutno najomiljeniji, možda čak i samo zbog njegove rasklimatane, a neverovatno elegantne pojave. Što kažeš, u "Love Actually" je održao lekciju mnogo većim zvezdama. A priča sa njim i njegoovim menadžerom (Gregor Fisher) je sasvim dovoljna da film (p)ostane antologijski i kultni.

    "Pustim te deset minuta sa Eltonom Džonom i vratiš se kao pufta!". Mislim da se nikada nisam toliko smejao. Gregor i Bil su tu bili najbolji duo "debelog i mršavog"... pa bar od originalnog sa Stenom & Oliverom.

    Da, nisu sve priče iz "Love Actually" ni jednako intenzivne, ni jednako tople i humane, ali nisu ni svi ljudi, pa šta? Nisu ni svi filmovi u kojima je glumio Bill Nighy veličanstveni, ali svi imaju makar jedan veliki kvalitet: u njima je glumio maestro Bill!
    (CATAPA, 26. novembar 2022 11:49)

    # Link komentara

  6. Pa meni je najbolja scena kad na presici odgovori američkom predsjedniku kojeg glumi Billy Bob Thornton!
    (Deep Throat, 26. novembar 2022 08:30)

    # Link komentara

  7. film je totalno retardiran cak i za njegov nivo...
    (bez mozga se gleda svasta, 25. novembar 2022 22:40)

    # Link komentara

  8. U tom filmu Bill Nighy objasnio. Spremao sam ispit iz engleskog uz recenice ovog glumca.
    (swamp thing, 25. novembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  9. Jadan ti, dodji u lear da radiš za minimalac
    (Srbin, 25. novembar 2022 21:08)

    # Link komentara