1. Dente, ostalo ok, ali Doba Ultrona i Tor Ragnarok su prilično bezvezni filmovi. Onaj robot je imao 3-4 prosto proširene rečenice, mahom otete iz Terminatora, da ne pominjem najgore sparivanje ikad sa Hulkom i Crnom udovicom. Bolje staviti Crnog pantera na listu.
    (Obrad, 27. mart 2023 09:45)

    Doba Ultrona je neuporedivo bolji od prvog filma. Dinamika između likova, priča, sve ono što su hvalili u vezi Avengersa, ovde je bolje odrađeno. Jednostavno prvi film mi nije legao, dok sa Doba Ultrona sam konačno bio navučen na MCU. Tor Ragnarok je posle prva dva dela, koja su poprilično osrednja i mlaka, uneo pravo osveženje u serijal i našao pravi ton. Film je postigao savršen balans humora, odnos između likova i njihova uticaj na radnju. Nešto što je Džejms Gan radio sa Čuvarima Galaksije, ali ne toliko uspešno. Nažalost posle Ragnaroka skoro svi Marvelovi filmovi su postali komedije pokušavajući da kopiraju formulu. Vrhunac svega toga je Tor 4 koji je toliko preterao sa humorom, da je negledljiv. I da, dodao bih Crnog Pantera kao jednog od boljih MCU ostvarenja. Film koji totalno odskače od formule tipičnog superherojskog filma.
    (Harvi Dent ?, 27. mart 2023 16:30)

    # Link komentara

  2. Dobro da je završio. Može li gore od toga?
    (Dejan X, 27. mart 2023 15:34)

    # Link komentara

  3. "Lights out" je vrhunski horor.
    (deki, 27. mart 2023 14:40)

    # Link komentara

  4. Prijatelju nemoj da se nerviraš, kakav god je Shazam 2 bolji je od tog đubreta od horora koje si do sad pravio.
    (Bojan, 27. mart 2023 09:47)

    # Link komentara

  5. Dente, ostalo ok, ali Doba Ultrona i Tor Ragnarok su prilično bezvezni filmovi. Onaj robot je imao 3-4 prosto proširene rečenice, mahom otete iz Terminatora, da ne pominjem najgore sparivanje ikad sa Hulkom i Crnom udovicom. Bolje staviti Crnog pantera na listu.
    (Obrad, 27. mart 2023 09:45)

    # Link komentara

  6. Za razliku od marvelovih koji su predobri i presmesni filmovi...
    Smece i jedno i drugo, dc postujem zbog betmena i watchmen, marvel ni zbog cega, jesi li gledao thor 4? Ja sam bukvalno izasao iz bioskopa u prvih pola sata filma, citao sam strip, znam kako je to moglo da bude ali je bilo jadno, jadno a ne smesno, a opet zaradio ogromne pare.
    (srb, 26. mart 2023 22:21)

    Tor 4 je jedan od najgorih MCU filmova, ako ne i najgori. Čitao sam i imam stripove, Krvnik Bogova i Bomba Bogova, po kojima je film zasnovan i mogu ti reći da su skroz u$rali motku sa filmom, jer je reč o jednim od najboljih stripova koje sam pročitao. Ali da je cela MCU franšiza smeće zbog par loših ili prosečnih filmova, može da kaže samo tipični srbenda,koji mrzi sve što je trenutno popularno, samo kako bi ispao kuli poseban. Zaboravljaš filmove kao što su Zimski Vojnik, Doba Ultrona, Građanski Rat, Tor Ragnarok, Infinity War, Endgame, koji predstavljaju nešto najbolje što žanr ima da ponudi.
    (Harvi Dent ?, 27. mart 2023 01:03)

    # Link komentara

  7. Iskreno menjao bih ceo marvel i dc opus iz zadnjih 15g za Bejlovog Betmena i Feniksovog Dzokera.
    (Veljko, 27. mart 2023 00:44)

    # Link komentara

  8. Zamerka Šazamu je što je generalno više Moćni Rendžeri 2.0, nego superherojština tipa DC ili pak Marvel.

    No suštinski, ako zanemarimo priču u kojoj je jedino humor dobar, specijalni efekti vade ceo film.

    Tako da egzistencijalno ovo nije Šekspir ili Njegoš, ovo je film za razonodu. Reditelj koji nije spreman na kritike, ne treba uopšte ništa da snima nego da se bavi manekenstvom ili da dođe u Srbiju i pozer bude u nekoj kladionici.
    (Poofter king, 26. mart 2023 23:50)

    # Link komentara

  9. @Harvi Dent
    Za razliku od marvelovih koji su predobri i presmesni filmovi...
    Smece i jedno i drugo, dc postujem zbog betmena i watchmen, marvel ni zbog cega, jesi li gledao thor 4? Ja sam bukvalno izasao iz bioskopa u prvih pola sata filma, citao sam strip, znam kako je to moglo da bude ali je bilo jadno, jadno a ne smesno, a opet zaradio ogromne pare.
    (srb, 26. mart 2023 22:21)

    # Link komentara

  10. gomila gluposti
    (cirkus, 26. mart 2023 22:04)

    # Link komentara

  11. Film nisam gledao, ali više je do umora ljudi od DC filmova koji nisu odlični. Bude jedan u 5-6 godina, a nije da se izbacuje jedan godišnje
    (Kris Boš, 26. mart 2023 21:58)

    # Link komentara

  12. Što se mene tiče reč publike je na kraju uvek malčice važnija. Može biti zato što sam ja publika, ali nekako mi je prirodnija i iskrenija. Kritičari, čast izuzecima mnoge stvari gledaju sa visine i vrlo često imaš utisak da su subjektivniji i od najvećih fanova. Ja volim da kažem kako su kritičari u stvari gledaoci koji su malo više filmova odgledali i znaju lepo da pišu. A u poslednje vreme stiče se utisak da mnogi od njih pišu u zavisnosti od politike koju podržavaju, narativa koji propagiraju ili da li im se neko od glumaca zamerio i nije javio u prolazu dok su čekali na selfi.

    Zak Levi je prilično emotivno podneo sve ovo, imate i na Youtube-u gde poliva i proziva mnoge, a ponajviše Roka da su se mešali u produkciju da nisu hteli da stave Supermena nigde da nisu hteli da povežu ništa sa Shazamom. Meni bilo žao dok sam ga slušao.

    Činjenica jeste da je WB mnogo brljao u prethodnim godinama i prosto je neverovatno da od 2 najpopularnija i najpoznatija heroja nisu mogli da naprave funkcionalni univerzum koji će onda nastaniti pratećim ansamblom. Jedina nada je da Gan nešto uradi, ali sada je teret na njemu nepodnošljivo veliki.
    (Gde ja živim, 26. mart 2023 21:56)

    # Link komentara

  13. Superherojskom žanru je neophodan odmor od par godina.
    (Ser Kokeza od FSS-a, 26. mart 2023 20:52)

    # Link komentara

  14. Film je toliko generičan da nema dalje. Na ovom filmu, a i prvom se baš vidi koliko su ovi iz WB izgubili kompas, da ne znaju šta će sa DC filmovima, kakv ton žele i kako da ih prezentuju publici. Prvi deo, a i ovaj sad su pokušaj marvelizacije DCEU, nakon negativnog prijema predhodnih filmova, jer su bili previše ozbiljni. Rezultat je generična drugorazredna verzija Marvela, sa forced humorom, koji je sve samo ne smešan .
    (Harvi Dent ?, 26. mart 2023 20:31)

    # Link komentara