EXIT izglasan u top 5 festivala na svetu

EXIT je izglasan za 5. festival sveta, objavio je jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag. Preko 100.000 ljudi iz celog sveta glasalo je za svoje omiljene festivale, a EXIT se našao ispred gigantskih događaja kao što su Glastonbury, Coachella, Burning Man, Lollapalooza, Sziget, Awakenings i mnogi drugi.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. @Ne budi nepismen, vozi desnom trakom

    Čoveče, ko je tebi tresao kavez??? Količin ega koju poseduješ, da se može konvertovati u električnu energiju, mogli bi ugasiti Kostolac i Obrenovac. Ajde sad uradi domaći rad, istraži ko je sve bio na Exitu od 2000 pa do 2022. Ceo vek slušam i sviram RnR, voleo bi da je EXIT kompletno RnR festival, ali nije. Ovo je 21 vek i klinci slušaju nešto drugo, a Exit je multižanrovski festival i nema mu se šta zameriti. Prašina, toaleti...??? Ne možeš u Julu 4 dana da izdržiš? Nisi ti za pozitivu prijatelju, ti imaš ogroman balast negativnosti, oslobodi se toga...
    (Uskok, 5. februar 2023 15:40)

    # Link komentara

  2. Festival pun demonizovanih i drogiranih ljudi. Sodoma i Gomora. Ja posećujem isključivo guslarske festivale. Vukojica Sandić je najbolji muzićki umetnik.
    (marko, 27. januar 2023 14:29)

    Gusle imaju jednu strunu pa taman i oni koji to vole imaju isto toliko ganglija. Mislis da bi Filip Visnjic razvlacio po ovcijem crevu da je imao tada lepu akusticnu gitaru i znao makar tri akorda? Nema coveka koji ne voli harmoniju da cuje, te gusle mogu samo demonizovani i militantni da vole.
    (@marko, 28. januar 2023 22:18)

    # Link komentara

  3. @boki

    Uz svo dužno poštovanje za Arsenal, ali ne može ni da se poredi (nisu zapravo ni ista kategorija Exit i Arsenal, jedan je major, drugi je small, po kapacitetu posete).

    Svaka čast svim festivalima u našoj zemlji što opstaju i koliko toliko se bore protiv sveopšteg kiča i parade šunda oko nas!
    (Anapet, 28. januar 2023 21:41)

    # Link komentara

  4. A Arsenal fest? Bolji lineup od exita 5 puta
    (Boki, 28. januar 2023 12:52)

    # Link komentara

  5. Pratim vec duze Exit i cesto nailazim na cudne negativne komentare kako to nista ne vredi, hejterskih floskula gde je sve "tamo negde" bolje nego ovo sto je nase ovde. Zaista porazavajuce. Treba cestitati Exitu nakon toliko godina da je uspeo da se odrzi i da eto ostane i dalje u vrhu svetske klase festivala. Budimo fer. Negujmo ono sto je nase.
    (Marijana, 28. januar 2023 12:19)

    # Link komentara

  6. ULTRA na drugom mjestu.Hoce nas srebro pa to je !
    (Igorsulic, 28. januar 2023 03:18)

    # Link komentara

  7. za @ne budi nepismen

    ajmo redom...

    1. Festival koji nema ni priblizno dovoljno toaleta za posetioce - generalno nema ih nijedan veliki festival, na Rock Am Ringu svojevremeno je bilo još gore, čekao sam doslovno 40 minuta da udjem u kabinu. Nisi u pozorištu, na festivalu si, jbg.

    2. festival koji nema ni blizu dovoljno prodajnih mesta za pice - ovo doslovno nije istina, na Exitu ima sasvim dovoljno šankova. Isto tako, na mnogim velikim koncertima ih ima još manje. :)

    3. prasincina na sve strane - da, na festivalu si na otvorenom, nisi u pozorištu part 2

    4. nikad slabiji muzicki odabir (osim elektronske muzike gde su manje vise svi dj-evi isti svake godine), bez ikakvog osvrta na cinjenicu da se mladim dj-evima i muzicarima sa ovih prostora ne daje nikakva sansa kao npr na Tomorrowland-u - prošle godine pola Dance Arene bili izvođači po prvi put. Konstrakta bila hedlajnerka na Mejnu. Svake godine domaća ekipa dobije prostor i na Areni i na bivšem HNS (Djokovic, Coeus, itd itd). Ovo prosto nije istina, ajmo dalje. :)

    Takav festival ne zasluzuje da bude u top 5 ni u sopstvenoj zemlji, a kamoli na svetu - evo, ovi glasovi pokazali drugačije. Nisam ja tu sad neki advokat, ali ajde nabroj mi 5 boljih festivala u zemlji, sačekaću.

    Voleo bih da mi objavite komentar. :)

    Svako dobro!
    (LazarBg, 28. januar 2023 00:04)

    # Link komentara

  8. Weeeyyyy...bravo Exit.
    Here we go again...stizem i ove godine!
    (Mala Zvoncica, 27. januar 2023 18:46)

    # Link komentara

  9. Jezivo. Festival koji nema ni priblizno dovoljno toaleta za posetioce, o higijeni u njima da ne pricamo.. festival koji nema ni blizu dovoljno prodajnih mesta za pice pa vam se vreme provedeno na festivalu svodi na guranje kroz guzvu da kupite pice i odete u wc.. prasincina na sve strane.. nikad slabiji muzicki odabir (osim elektronske muzike gde su manje vise svi dj-evi isti svake godine), bez ikakvog osvrta na cinjenicu da se mladim dj-evima i muzicarima sa ovih prostora ne daje nikakva sansa kao npr na Tomorrowland-u. Takav festival ne zasluzuje da bude u top 5 ni u sopstvenoj zemlji, a kamoli na svetu.
    (Ne budi nepismen, vozi desnom trakom, 27. januar 2023 18:20)

    # Link komentara

  10. Jako zanimljivi rezultati, moram priznati. Svaka čast i za Lovefest, 35. mesto je za respekt, za Exit sam nekako i očekivao da su tu u deset.
    (Mata, 27. januar 2023 18:03)

    # Link komentara

  11. kad je lovefest 35ti sve ti jasno...
    (ANALiticar, 27. januar 2023 17:41)

    # Link komentara

  12. Na koju foru ,stvarno ne znam.Hedlajnera ni na vidiku.
    (Lubarda, 27. januar 2023 17:09)

    # Link komentara

  13. Ne bi me vise naterali da idem nema šanse a išao sam 15 godina.
    (maxi, 27. januar 2023 16:59)

    # Link komentara

  14. Exit se na zalost sve vise fokusira na elektronsku muziku. Kazem na zalost iako volim tu vrstu muzike, jer je steta sto se ne ulaze vise truda u dovodjenje vecih imena koja su van tog zanra. Sziget je sto se tice raznovrsnosti stepenicu iznad exita.
    (Pajazzo, 27. januar 2023 15:57)

    # Link komentara

  15. i šta ćemo sad!?
    (kiki, 27. januar 2023 15:30)

    # Link komentara

  16. samo wacken
    (Manager, 27. januar 2023 15:26)

    # Link komentara

  17. Festival pun demonizovanih i drogiranih ljudi. Sodoma i Gomora. Ja posećujem isključivo guslarske festivale. Vukojica Sandić je najbolji muzićki umetnik.
    (marko, 27. januar 2023 14:29)

    # Link komentara