1. Nekoliko puta sam trazio da skinem ovaj film online, ali nisam nasao sem sa ruskom sinhronizacijom. Pogledao sam prvu epizodu serije pre neki dan, dzabe sam trazio.
    Toliko isforsiran dijalog, onaj lik koji prica da se plasi letenja dok jede pljeskavicu i tas dijalog u automobilu - kao da su ga osnovci smisljali, kao i sve ostalo u prvoj epizodi.
    Ne moze da se poredi sa nasim humorom od pre 30tak i vise godina. Ovo meni izgleda kao lakrdija, kao uostalom i vecina stvari danas.
    (yamani, 25. septembar 2022 10:38)

    # Link komentara

  2. Ovo samo mentalno tup covek moze da isprati. Ili mozda nadrogiran ili pijan.
    (Ruza, 23. septembar 2022 19:26)

    Nekada davno Paja i Jare, sad bikovic i pjale. I moja omiljena recenica "ako smo pali, to samo znaci da smo padu bili skloni".
    (BetterCallSaul, 24. septembar 2022 04:40)

    # Link komentara

  3. @fer

    I sto puta ako treba, bas zbog takvih. Kad zavrsis FDU ti sudi ko je kakav glumac. A antipaticnost je stvar licnog ukusa.
    (Ljubisa Livac, 24. septembar 2022 01:01)

    # Link komentara

  4. Postoji u slengu rec "hajp" a postoji i "hejt". Kod nas se cesto javi kombinacija ova dva koju ja nazivam "hajpovani hejt". To je kad se na veliko omalovazava i "hejtuje" neka javna licnost bez pravog razloga. Cak je i jedan Djokovic prosao kroz to. Citaj "porez". Javnost se ne samo polarizuje vec se uzima kao opsteprihvaceno da neko ili nesto ne valja iako oni ko to prihvataju nisu vlasi ni da sude o tome. Eto taj Bikovic, momak zivi svoj zivot, zivi od svog rada, glumi u kod nas i inostranstvu, svuda je priznat i poznat, ali eto ipak iz nekog razloga vecima ima nesto da mu ospori. Uslo je i "trending" i kul osporavati ga. Iako realno momak i glumac na mestu.
    (Ljubisa Livac, 23. septembar 2022 20:05)


    Isti ovaj komentar ćeš kopirati na svaku vest o Bikoviću? Nema ovde govora o nekom hajpu, dečko je samo ekstremno antipatičan i odbojan i to je sve.
    (Fer, 23. septembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  5. @Ruza
    Originalna serija Kuhinja je bila vrhunska. Britak humor, bez ponavljanja fazona, bez cedjenja suve drenovine, kao recimo Prijatelji. I bez smeha u pozadini...
    (MisterNo, 23. septembar 2022 21:12)

    # Link komentara

  6. Postoji u slengu rec "hajp" a postoji i "hejt". Kod nas se cesto javi kombinacija ova dva koju ja nazivam "hajpovani hejt". To je kad se na veliko omalovazava i "hejtuje" neka javna licnost bez pravog razloga. Cak je i jedan Djokovic prosao kroz to. Citaj "porez". Javnost se ne samo polarizuje vec se uzima kao opsteprihvaceno da neko ili nesto ne valja iako oni ko to prihvataju nisu vlasi ni da sude o tome. Eto taj Bikovic, momak zivi svoj zivot, zivi od svog rada, glumi u kod nas i inostranstvu, svuda je priznat i poznat, ali eto ipak iz nekog razloga vecima ima nesto da mu ospori. Uslo je i "trending" i kul osporavati ga. Iako realno momak i glumac na mestu.
    (Ljubisa Livac, 23. septembar 2022 20:05)

    # Link komentara

  7. Kad će ovaj u vojsku, je l’ dobio poziv?!
    (tako, 23. septembar 2022 19:48)

    # Link komentara

  8. Sta glumi sebe
    (trt, 23. septembar 2022 19:36)

    # Link komentara

  9. Ovo samo mentalno tup covek moze da isprati. Ili mozda nadrogiran ili pijan.
    (Ruza, 23. septembar 2022 19:26)

    # Link komentara