1. Koliko negativnih komentara na najlepsu stvar na svetu, a to je muzika. Ne razumem ljude koji provode vreme na stranici koja ih ne interesuje i pljuju po tudjem muzickom ukusu.
    Zato smo tu gde jesmo. Zbog zaostalosti u vremenu i prostoru nikada necemo moci da slusamo svetski priznate muzicare u ovoj zemlji u trenutku kada je njihova popularnost na vrhuncu.
    (Ana, 17. oktobar 2021 10:37)

    # Link komentara

  2. Sablon koji se ponavlja svaki put kada objave novu turneju. Ovo je treci put da Kris daje istu izjavu bas kada pocinje prodaja karata za koncerte....
    (Aca, 16. oktobar 2021 21:22)

    # Link komentara

  3. Meni nikad nije bilo jasno ko njih slusa. Koliko je bilo boljih pop bendova u UK pa nista-ne snimaju vise.
    (Ljilja, 16. oktobar 2021 02:57)

    # Link komentara

  4. God put a smile upon your face, Talk i Adventure of a Lifetime. I to bi bilo to, barem što se mene tiče. Ostalo su kmekave, plačljive pesme koje uspavljuju.
    (Tako je, kako je, 16. oktobar 2021 00:49)

    # Link komentara

  5. Klasičan primer medijski izvikanog benda koji posle dva-tri albuma uđe u stagnaciju i autorski ćorsokak, a onda ne ume da shvati da se zaglavio u blatu mediokritetskog pristupa i nastavlja da gura istu priču, de fakto parodirajući samog sebe. Coldplay su imali odličan, fino koncipiran, nepretenciozan, melanholičan i vrlo atmosferičan debi album - bio je to tada svež pop-rock pristup koji je uspevao da se izdigne iznad otrcane i poslovično trivijalne mejnstrim produkcije. Drugi album je bio solidan, ali već primetno pretenciozan, predvidljiv i repetitivan - a onda su nastavili da ponavljaju taj obrazac još 20 godina, sa sve površnijim i banalnijim rezultatima, dok nisu postali kompletna samoparodija. Nešto dosta slično se desilo i sa U2, tamo od sredine devedesetih pa nadalje. Očigledno, neki bendovi jednostavno ne umeju da shate da su kreativno iscrpljena priča i zato ne znaju kada je vreme da se povuku i prestanu da budu karikature sebe samih.
    (WotS, 15. oktobar 2021 22:06)

    # Link komentara

  6. Dobro su pokrali Satriania, i uz obogaćen aranžman napravili solidnu i himničnu pesmu. Podrazumeva se da ih je Joe pokidao na sudu (poravnanje na kraju, sa isplatom). Sve ostalo, vrlo bledo. Pa izem ti muziku može moj klinja da je sluša, i to sve sa svojom babom... kilavo bre. Kilavo.
    (Krele, 15. oktobar 2021 19:53)

    # Link komentara

  7. Klasičan primer medijski izvikanog benda koji posle par albuma uđe u stagnaciju i autorski ćorsokak, a onda ne ume da shvati da se zaglavio u blatu mediokritetskog pristupa i nastavlja da parodira samog sebe. Coldplay su imali odličan, fino koncipiran, nepretenciozan, melanholičan i vrlo atmosferičan debi album - bio je to svež pop-rock pristup koji je uspevao da se izdigne iznad banalne, otrcane, trivijalne mejnstrim produkcije. Drugi album je bio solidan, ali već primetno pretenciozan, predvidljiv i repetitivan - a onda su naprosto nastavili da ponavljaju taj isti obrazac još 20 godina dok nisu postali kompletna samoparodija. Nešto vrlo slično se desilo i sa U2, tamo od sredine devedesetih pa nadalje. Neki bendovi jednostavno ne znaju kada je vreme da se povuku i prestanu da budu karikature samih sebe. Glupo i tužno.
    (WotS, 15. oktobar 2021 14:01)

    # Link komentara

  8. Krajnje je vreme i bilo.
    (Sijuks, 15. oktobar 2021 13:02)

    # Link komentara

  9. Fake rok bend, sa osrednjim pesmama sto tekstualno sto muzicki i tehnicki, ali su od njih napravili rok zvezde ili sta vec ne znam kojim cudom i ne znam ko ima mnogo boljih bendova koji nisu ni upola popularni...na primer, Muse je za njih klasa...
    (dS>0, 15. oktobar 2021 12:34)

    # Link komentara

  10. Sto se mene tice dosta je i 9 albuma. Ne moraju vise ni jedan da snime.
    (Nikola N., 15. oktobar 2021 10:18)

    # Link komentara

  11. Amin
    (NR, 14. oktobar 2021 20:06)

    # Link komentara

  12. "Coldplay je na novom albumu sarađivao sa bendom BTS"


    doviđenja.
    (Dušožder, 14. oktobar 2021 19:23)

    # Link komentara

  13. Plagijatori i foliranti.
    (Mladen, 14. oktobar 2021 19:06)

    # Link komentara

  14. Sve sve, ali šta će im saradnja sa onim malim debilima? Oni barem ne moraju da se dodvoravaju ničijim tržištima.

    Još su mi nadimak ukrali. :/
    (bts, 14. oktobar 2021 18:48)

    # Link komentara

  15. A ja se ponadao da je sad kraj. Klasičan fake 3 akorda zapadno evropski bend koji izigrava neku ozbiljnost bez trunke muzičke supstance.
    (Mustra, 14. oktobar 2021 18:43)

    # Link komentara