1. Prva sezona je bas bila dobra, kao sto je vec napisano u komentarima, mislim da je druga bila onako,ni ne secam se ali treća je bila bas obična dečija serija, nista od one atmosfere iz prve sezone nije ostalo.
    (Alyce Buckman, 27. septembar 2021 22:42)

    # Link komentara

  2. Čoveče, koliko smaraju s tom serijom. Prva sezona je ok, malo Stephen King, malo Spielberg, neka atmosfera Amerike 1980ih. Ali nekad je i dosta. Sve nešto u stilu "It". Sve je to već viđeno. Isto kao "Walking Dead", prve sezone odlične, a onda ne znaju više kako će dalje, pa se sve ponavlja. Stvarno inovativna serija je "American Horror Story".
    (Zagor, zvezdarski, 27. septembar 2021 22:34)

    # Link komentara

  3. Isto. Prva je donela neku svežinu iako je smešteno u to već bajato doba. Počeo da gledam drugu sezonu i nisam mogao da izdržim do kraja. Možda i odgledam ako bude nekog rigoroznog lockdown-a inače najverovatnije ne.
    Već tri puta pokušavam da pogledam prvu epizodu Zadužbine i uvek zaspem. Nije mi sasvim jasno šta nije u redu sa mnom ili sa serijom.
    (Džon, 27. septembar 2021 21:17)

    # Link komentara

  4. prva sezona mi bila odlicna i ta neka atmosfera proslog vremena, ali posle.toga vise nisam gledao, da li vredi gledati drugu sezonu i da li je povezana druga sa prvom ili je nezavisna?
    (hajvan, 27. septembar 2021 12:35)

    # Link komentara

  5. Bilo ok dok su bili deca sad klasicno smaranje bez ikakve price.
    (zamerice nam Rumuni sto je Dunav crven kad dohvatimo botove, 27. septembar 2021 11:34)

    # Link komentara