Otkriveno da li će biti druge sezone serije Damin gambit

Po mnogo čemu, serija Damin gambit jedna je od najboljih sa platforme Netfliks. Čak i ukoliko ne poznajete osnove šaha, radnja se odvija tako da vam drži pažnju od početka do kraja. Uz to, kritika i ocene na referentnim sajtovima dokazuju da je ekipa odradila odličan posao.

Izvor: cdm.me
Pošaljite komentar
  1. Ne treba forsirati, naročito ne pokušavati praviti nastavak nečega što je rađeno po knjizi.

    Imamo Handmaids Tale - prva sezona odlična jer je rađena po knjizi, a preostale mnogo lošije jer su scenaristi umislili da su u nivou sa piscem. I dobili smo razvodnjenu priču. Prodkucija i kamera su sjajni, ali priča je baš neuporediva sa prvom sezonom.
    (Dule Astro, 26. septembar 2021 10:40)

    # Link komentara

  2. Serija je rađena po knjizi koja je objavljena pre više od 40 godina i prati knjigu od početka do kraja. Ne znam odakle nekome ideja o drugoj sezoni. Da ste nekada nešto pročitali u životu ne biste ni postavljali takva pitanja.
    (Šta ti dečko radiš?, 26. septembar 2021 00:36)

    # Link komentara

  3. Тако се то ради! Направиш ремек дело, завршиш причу, а не понизиш публику и време које ти је поклонила тако што да би од ње зарадио развлачиш серију и након 30 сезона је укинеш, а да је ниси завршио.
    (my way, 25. septembar 2021 22:30)

    # Link komentara

  4. Kamo sreće da sve serije traju jednu sezonu. Walking dead je u samo 6 epizoda prve sezone ponudio više uzbuđenja nego u svih slj.10 sezona zajedno!
    (Che, 25. septembar 2021 21:11)

    # Link komentara

  5. Otriveno, pa odmah su to rekli, da nema nastavka.
    (mile, 25. septembar 2021 20:29)

    # Link komentara

  6. Pih, nema osnove. "Otkriju" da je Bet imala sestru koja se zarekla da će je svrgnuti sa trona. A sestra je čudnim kanalima završila u Rusiji. Njihovi roditelji su već (pogotovo majka) prikazani kao inteligentni, kontroverzni & mutni, tako da svaka nebuloza može da prođe.

    Nego "ka" neće. Kad bi svi tako, Holivud ne bi ništa snimio bar deceniju unazad i unapred. Mislim da će se kad malo bolje razmisle dosetiti šta su zaboravili da ispričaju onomad. A tek treća sezona! Ta će biti najbolja: u biznis i kladionice ulazi mafija. Zato će ta sezona da se zove "Sicilijanska odbrana".

    Prva sezona je bila tek otvaranje, gambit.
    (Ququlele, 25. septembar 2021 18:54)

    # Link komentara

  7. Da bice ali ce se zvati "Govedji gambit".
    (Si, 25. septembar 2021 14:33)

    # Link komentara

  8. Da svi ovako razmišljaju ne bi bilo toliko upropašćenih serija.
    (Aleksandar, 25. septembar 2021 09:04)

    # Link komentara

  9. You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain.
    (Void, 25. septembar 2021 08:49)

    # Link komentara