Najavljen film o novinarkama koje su raskrinkale Vajnstina

Keri Maligan i Zoi Kazan igraće novinarke "Njujork tajmsa" koje su raskrinkale osramoćenog holivudskog producenta Harvija Vajnstina kog je više žena iz filmske industrije optužilo za silovanje i seksualno uznemiravanje.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Odlicno, necu ga gledati. Dosta sto sam gledala "Bombshell", Holivud se ponavlja.
    (Bgd, 13. jun 2021 10:42)

    # Link komentara

  2. Ma dajte molim vas, neko ga raskrinkao?, pustili ga niz vodu, nema kome se nije zamerio. Sta je sve radio, uspeo je da namesti , bukvalno, manipulacijama, oskar za " Zaljubljenog Sekspira " , saljivi ljubic u konkurenciji sa jednim " Spasavanjem redova Rajana " koji je ozivio zanr ratnih filmova i koji doneo nesto novo. Imate klipove kako mu se svi zahvaljuju i lizu se sa njim, svi su se okoristili o njegove metodologije. A sta za glumicama talentovanim koje nisu htele da legnu sa veprom? Gde je pravda za njih, sada se bave necim drugim a mogle su biti glumice a bile su celicnog karaktera. I sta sa onom Dzenifer Lorens, nije se ispilela odma oskari , uloge lizanje sa krmkom, to nista?
    Merli Strip virela mu iz zadnjice sad ga najvise pljuje, strasno.
    Sve su to zmije.
    (pertinaks, 10. jun 2021 23:47)

    # Link komentara

  3. ..a kroz par godina će se pojaviti hrabri režiser koji će snimiti film o režiseru koji je snimio film o zlostavljanju
    (Nenad, 10. jun 2021 15:22)

    # Link komentara

  4. Idemo Srbi sa komentarima kako je sve to laž.
    (Alek, 10. jun 2021 13:07)

    # Link komentara

  5. Šuplja priča, Harvi je pao jer se zamerio jačim ili nije igrao po pravilima.
    (zztop, 10. jun 2021 13:00)

    # Link komentara

  6. Producent filma inace Vajnstin.
    (KoRn, 10. jun 2021 12:40)

    # Link komentara

  7. Pametno. Bolje da Holivud snimi svoju verziju zlostavljanja u Holivudu, nego da neko drugi prikaže šta se stvarno dešava tamo, i do kojih razmera to zapravo ide. Vajnstin nije ni vrh ledenog brega. Iz ne znam kojih razloga on je izabran za žrtveno jagnje, a ako bi zakopali malo dublje bile bi tu stotine "vajnstina", sa mnogo gorim optužbama.
    (Kancelar i ja, 10. jun 2021 12:33)

    # Link komentara

  8. producent - Weinstein. Sve glumice igraju sebe same. Posebno pojavljivanje Kortni Lav ( 2004 je u brzom MTV intervjuu rekla -poruka za mlade starlete?- hmmm...za ovo mogu da dobijem tuzbu za klevetu (libel), ali ako vas harvi vajnstin pozove na prajvat parti u 4 Seasons...nemojte da idete)
    Harvija da glumi Rasel Krou.
    (producent, 10. jun 2021 12:23)

    # Link komentara

  9. prva je bila Rose McGowan koja je to rekla jos 90ih ali posto jelte nema zavidnu karijeru iza sebe i nije mocna bila je diskreditovana... i jos kad vidite meril strip kako se ne odvaja od njega... jadna rose, borila se toliko a holivud ju je zbog toga kaznio.
    (..., 10. jun 2021 12:15)

    # Link komentara