1. Snajder je upropastio prethodna dva DC filma koja je radio, ovo može da bude samo još zapetljaniji i besmisleniji cirkus. Smešna mi je čitava ova priča i malo me podseća na to kako su odjednom počele priče da su SW epizode 1-3 bile dobre samo zato što su ove poslednje katastrofa.
    (Nemanja, 22. januar 2021 09:39)

    # Link komentara

  2. Pratim sva dešavanja oko ove zavrzlame od prvog dana. Kad je Snyder napustio projek zbog privatne tragedije on je već imao gotov proizvod. Sve je bilo snimljeno. Samo je trebalo napravit post-produkciju. Dakle sve to složiti na hrpu. Kad su producenti vidjeli što je on snimio, zaključili su da je to naporan, težak i premračan film koji se neće svidjeti široj masi. A to znači da neće biti ni para. Zato su angažirali novog režisera.A pošto su glumci u ugovoru imali klauzulu da se moraju odazvati na svaka dodatna snimanja prije nego što film bude službeno gotov režiser je snimio skroz novi film po istoj priči. Ali moram priznati da mi je ovo prvi glas da će biti film a ne serija. Na imdb uredno stoji da ce biti tv-serija od 4 epizode. I da će premijera biti u martu 2021. Mada i ja bi rađe gledao film nego da čekam tjedan dana novu epizodu.
    (Che, 21. januar 2021 09:27)

    # Link komentara

  3. Nekako imam osećaj da će ovo biti dobro, sta znam glrdao sam original... i onako doata nelogičnosti, čudnih skretanja radnje... četiri sata zato valjda i treba da bude mini serija..
    (Srđa Zlopogleđa, 20. januar 2021 21:31)

    # Link komentara

  4. Ko voli Snyder-ove filmove, uživaće tih 4 sata. Ja znam da ja hoću
    (Dača, 20. januar 2021 20:30)

    # Link komentara

  5. Volim ovaj žanr ali ipak ću ovo da kažem, holivud je ovo doveo do savršenstva - na filmu koji je razočarao uspeće da zarade dva puta...
    (Serpiko, 20. januar 2021 20:21)

    # Link komentara

  6. Aj da vidimo i to čudo. Kampanja je bila prilično žestoka, da vidimo da li i opravdana. Sve u svemu Snajder je zaslužio da se vidi njegova verzija i zbog svih užasa koji su mu se desili i zbog kojih nije mogao da završi film. Ne mislim da će promeniti DCEU i biti neka prekretnica, ali valja videti.

    Problem DC filmskog univerzuma je što je prilično nedorečen. Hteli bi da imaju uspeh kao Marvel, hteli bi da kopiraju Marvel, ali tako da se ne vidi i ne kaže da to rade pa su onda stali negde na pola puta i ubrzali stvari, odmah brže bolje napravili BvS sa potpuno novim Betmenom bez uvoda, nabacali Justtice League, al' ne ide. Hoće da im filmovi budu mračniji, al' bi hteli i malo humora nego nikako da uklope. Glumce su dobre izabrali, fino su počeli sa Man of Steel koji je meni bio jako dobar (ne pucajte), uradili dobru prvu WW, nego ove grupne slabo nešto. Šteta jer ima vrhunskih priča koje bi se mogle ekranizovati i biti spektakli.
    (Gde ja živim, 20. januar 2021 19:47)

    # Link komentara

  7. Stvar koja ce ispraviti univerzum
    SHUT UP AND TAKE MY MONEY
    (simply, 20. januar 2021 18:49)

    # Link komentara

  8. Precenjen reditelj. Zasto se uopste ovo pravi i koga toliko zanima film od pre 5,6 godina koji je svakako bio los.
    (dule, 20. januar 2021 18:43)

    # Link komentara

  9. Ništa to neće da pomogne. "Justice League" je jedan od najgorih filmova zadnjih par decenija. U rangu sa "Batfield Earth", "Son of Mask" i "Highlander 2". Tu apsolutno ništa ne valja i nema skoro nikakvog smisla. Od nikakve priče, loših specijalnih efekata do nerazvijenih likova i glupih dijaloga. Ono što treba dodati je i nepotrebno mračna kinematografija u stilu Godzila 2. Zak Snajder je to dobro uradio sa filmovima "300", "Watchman" i "Man Of Steal". Nije mu uspelo sa "Batman vs Superman" i na kraju kulminacija sa ovim filmom. Koji je da budemo realni najgori u DC universumu.
    (Aron, 20. januar 2021 18:33)

    # Link komentara

  10. Konacno draga redakcijo da nesto napisete i na ovu temu... Hvala puno Snajderu i hbo max na ovome... Ostvarenje sna za puno dc fanova!!! Sad tek ide pravi nastavak na man of steel i bvs!!! Jos dva meseca!!!
    (??? riddler???, 20. januar 2021 18:27)

    # Link komentara