1. Film je očajan, super komercijalan, iscedjena sundjer limunada specijalno napravljena da ide na nagrade, jedino što vredi u filmu je muzika koja je idealna da utonete u san, dva puta sam zaspao, bolje pogledajte neki dokumentarni film na ovu temu, smor.
    (Kikujiro, 12. januar 2021 21:42)

    # Link komentara

  2. Po meni najbolji film ove godine je iranski "There is no evil" koji se bavi pitanjem smrtne kazne u Iranu. Vrlo osetljiva i aktuelna tema za tamošnje društvo kao i generalno za one koji i dalje imaju takvu vrstu kazne. Dobio je nagradu Zlatni Medved na festivalu u Berlinu. Film kroz četiri različite priče govori o smrtnoj kazni i kako to utiče na obične ljude. Interesantno ali ne na onima nad kojima se izvršava to se indirektno nadzire kroz film. Ovo ostvarenje se o uglavnom odnosi na one koji treba da to sprovedu i onima koji su to izvršili ili treba to da urade. Još jedan dokaz zašto je zadnjih dvadeset godina iranska kinematografija jedna od najjnagradjivanijih. Iako rade u uslovima serijatske teokratske države. Interesantno je da da recimo Japan koji je demokratska zemlja i ima jaku kinematografiju sr ne bavi tom temom.
    (Aron, 12. januar 2021 00:36)

    # Link komentara

  3. Nomadland mi je verovatno jedan od omiljenih filmova ikada. I knjigu sam pročitao, toplije preporučujem! Zaista film koji se pamti.
    (Samolik, 11. januar 2021 21:53)

    # Link komentara

  4. Bravo svidja mi se izbor iako nisam gledao film jer cim je tu neverovatna Franses Makdormand ne može biti lose.Ove godine iscekuje se Northman pre svega zbog neverovatne Bjork koja se vraca glumi posle maestralne uloge u Dancer in the dark a tu je i ona mala iz Daminog gambita.
    (Aleksandar, 11. januar 2021 19:15)

    Neverovatno
    (Aca, 11. januar 2021 21:25)

    # Link komentara

  5. opet neka sirotinja koja se vucara po američkim pustarama sve sa unutrašnjim monolozima i filozofijom za kućnu upotrebu.. another indie pearl...
    (yeeeaaaahhhh, 11. januar 2021 21:15)

    # Link komentara

  6. Onda lepo napisite istinu da su izabrali najbolji holivudski film. Smesne subte njihove liste i izbori. Holivud rasadnik sunda, kica i neukusa.
    (Misa, 11. januar 2021 19:50)

    # Link komentara

  7. Nista dok Srbin ne presudi. Maestro, izvolite?
    (Mikii, 11. januar 2021 19:26)

    # Link komentara

  8. Bravo svidja mi se izbor iako nisam gledao film jer cim je tu neverovatna Franses Makdormand ne može biti lose.Ove godine iscekuje se Northman pre svega zbog neverovatne Bjork koja se vraca glumi posle maestralne uloge u Dancer in the dark a tu je i ona mala iz Daminog gambita.
    (Aleksandar, 11. januar 2021 19:15)

    # Link komentara