1. @Дејан, 02. decembar 2020 10:30
  Nije Zapad kriv. Temelj "brisanja" postojanja NDH i kolektivne krivice Hrvata za genocid počinjen nad Srbima tokom Drugog rata su napravili komunisti. Nadogradnju zaborava Velikog zločina su izvršili komunisti sa imenom i prezimenom koje vuče srpske korene, ali koji su se odrodili od svoje nacije zarad zvezde petokrake i satanističke ideologije koja nam je uvezena iz boljševičkog Sovjetskog saveza. Treća i najvažnija stvar u ovom kolektivnom zaboravu je vreme i posleratne generacije koje nisu edukovane o NDH i zločinu koji su Hrvati počinili nad Srbima. To i danas traje. Srbija i dalje ćuti. Za kraj jedno pitanje: da li iko od vas zna gde se čuva kompletna filmska dokumentacija NDH, sve što je snimljeno za vreme postojanja te monstruozne države? U Beogradu. Zašto se to ne prikazuje Srbima? To je pravo pitanje.
  (Iza brda, 2. decembar 2020 20:14)

  # Link komentara

 2. Што више филмова о нашем страдалништву. Снимају се "Кошаре",
  " Мрак", о мучеништву на КиМ. Надам се да ће се обрађивати и теме Олује и НАТО бомбардовања.
  (filip cg, 2. decembar 2020 15:45)

  # Link komentara

 3. Neka znaju kako je bilo ziveti u vreme Zveri.
  (KB, 2. decembar 2020 13:34)

  # Link komentara

 4. Nisam gledala film, ali mi je drago da i drugi vide olicenje zla materijalizovano u samozvanu NDH
  (Lara, 2. decembar 2020 13:33)

  # Link komentara

 5. Drago mi je sto ce i svet imati priliku da se upozna sa zlom koje je bivalo na ovim prostorima.
  (Hmm, 2. decembar 2020 13:32)

  # Link komentara

 6. Bravo za autore filma. Sledeci projekat iza koga mora da stane drzava je snimanje dokumentarnog serijala posvecenog fenomenu NDH i koji bi bio ponudjen eminentnim kanalima (tipa Viasat history).
  (Marko, 2. decembar 2020 11:55)

  # Link komentara

 7. Sjajna vest za srpsku kinematografiju. Ovo znaci da su kako film tako i devojcica ostavili snazan utisak na americke distributere.
  (my way, 2. decembar 2020 11:48)

  # Link komentara

 8. Коначно да свету откријемо макар делић истине о том најужаснијем логору смрти. Запад је све учинио од 1945. да Јасеновац остане тајна. Зашто? Зато што они, и кад се међусобно не воле, ипак одлично сарађују кад треба нашкодити другим деловима света..
  (Дејан, 2. decembar 2020 10:30)

  # Link komentara

 9. Sudeći po naslovu filma, bez obzira na kvalitet, šanse su minimalne. Da film prihvate oni koju su ćutali na te logore, oni koji su rasturili Jugoslaviji i brže bolje priznali Hrvatsku. Oni koji ćute na protetivanje hiljada Srba iz vekovnih ognjišta, teško da će to tamo da prodje. Opravdano je jedino da makar vide kakva su zla činili njihovi očevi i dedovi. Ali slaba valjda, kakvi su, opet bi.
  (biber, 2. decembar 2020 10:27)

  # Link komentara

 10. Što više filmova koji govore istinu o tim zločinima. Da se ne zaboravi ili gurne u drugi plan.
  (Beli, 2. decembar 2020 10:21)

  # Link komentara