1. pesme i muzika su nekada govorile o zivotu, ljubavi, smrti na jedan ozbiljan nacin, nekada je otici na koncert bilo pasti u trans, danas stvari nisu vise tako ozbiljne, muzika sluzi da se covek malo oraspolozi, mozda prodjuska ?? nisam u toku, pa mi ne zamerite...
    Slusao sam nekada hard-rock, metal, trash, pa i domace EKV, Riblju Corbu, i ostale bendove, Bajagu, kasnije kad sam krajem 90tih radio u diskotekama i barovima slusao sam Abba, dance iz 1970tih,, tad je vec poceo da se menja ukus ljudi, i vise je islo prema, hajde da se zabavimo, nista ozbiljno
    (seljadin, 21. oktobar 2020 19:46)

    # Link komentara

  2. Sećam se kao da je sinoć bilo prvi put na njihovom koncertu daleke '74.g. prošlog veka u Kikindi na jezeru nakon što su došli iz Velike Britanije gde su imali nekakvu turneju, a obučeni u odelima onako optočeno šljokicama što su im kupili organizatori turneje. Na jednom singlu su u tim odelima. Ali kad su zasvirali "Crni leptir" masa je bila u euforiji. Mada malo ko se seća da su na početku imali i klavijaturistu.
    (XXL, 21. oktobar 2020 15:55)

    # Link komentara

  3. Rokenrol još uvek prodaje koncerte, barem dok ih je bilo, tamo ima dosta mladih, i priličan procenat, iako ne većina mladih ljudi ga sluša. Da li postoji još neka kreativna iskra, odnosno, da li je moguće još jedno ustajanje iz pepela, to bog zna, ali da je kvalitet onga što se danas sluša, i, naročito, onoga što se vrti po tupavim mas-medijima svuda u svetu, daleko inferioran u odnosu na vreme kada je rok bio dominantan, to je teško poreći...
    (EU Citizen, 21. oktobar 2020 14:39)

    # Link komentara

  4. Ugasite mladima glupave drustvene mreze, rasformirajte rijalitije, razbucajte kladionice, i rokenrol ce da oživi.
    (Jarić T Živadin®, 20. oktobar 2020 19:23)
    Kakve veze imaju kladionice sa muzikom,igram kladionicu preko 20 godina a Hard Rock slušam skoro 30 godina.
    (Back in Black, 21. oktobar 2020 07:05)

    # Link komentara

  5. u svetu su i dalje najposecenije koncertne turneje i sa najvecim zaradama turneje onih starih bendova i muzicara kao sto su AC DC,Rolling Stones,Bon Jovi,Guns N Roses,Metallica,U2,Ozzy Osbourne,Roger Waters... jednostavno kvalitet koji traje.
    (buntovnik sa razlogom, 20. oktobar 2020 23:27)

    # Link komentara

  6. Rokenrol pripada proslom vremenu normalno je sto danas nema znacaj kakav je imao nekada. Nije potrebno a nije ni moguce nagovarati mlade da ga prihvate i razumeju. Svako vreme nosi svoje jaz medju trendovima je neminovan. Starijim generacijama ostaje da gaje uspomene i slusaju muziku svoje mladosti. Nije to mali broj ljudi.
    (Deda, 20. oktobar 2020 21:08)

    Slažem se donekle. Ali R'N'R pripada i mlađima. Ima dosta njih koji slušaju, samo se ne vide od bezoblične mase koja je preovladala.
    (x, 20. oktobar 2020 22:39)

    # Link komentara

  7. Rock-'n'-roll je način života u kojem je čitav svet mera!! Sada je mera " Ibarska" ali ne predajemo se.
    (Oblak u bermudama, 20. oktobar 2020 21:49)

    # Link komentara

  8. Rokenrol pripada proslom vremenu normalno je sto danas nema znacaj kakav je imao nekada. Nije potrebno a nije ni moguce nagovarati mlade da ga prihvate i razumeju. Svako vreme nosi svoje jaz medju trendovima je neminovan. Starijim generacijama ostaje da gaje uspomene i slusaju muziku svoje mladosti. Nije to mali broj ljudi.
    (Deda, 20. oktobar 2020 21:08)

    # Link komentara

  9. Sve u svoje vreme.

    E, to znaci da osobe koje imaju 17,19,21,25... MORAJU da budu buntovne, da zele da promene svet NA BOLJE, da IMAJU IDEJE, nove ideje. Rokenrol je bio iskra koja je palila tu vatru.

    Danas?

    Danas mladi imaju: kladionice, rijalitije, insta-vajb-fejs-tiktok...

    Znate li zasto vlast ne ukida ove stvari?
    Prosto, sve to cini mlade ljude ogranicenim, manje pametnim, ne bistrim i onda vlast moze lakse da upravlja sa tim ljudima.

    Tako da...samo se zaglupljujte ljubi predCednik.
    (Hladan, 20. oktobar 2020 20:34)

    # Link komentara

  10. Vidimo se dogodine u komsiluku! Da ste nam zivi i zdravi, majstori rokenrola :)
    (Princeza od Tasmajdana, 20. oktobar 2020 20:27)

    # Link komentara

  11. Citanje knjiga, filmovi i rokenrol
    su stvari bez kojih bi zivot bio
    puno, puno siromasniji i besmiskeniji.
    (Pedja, 20. oktobar 2020 20:14)

    # Link komentara

  12. Ugasite mladima glupave drustvene mreze, rasformirajte rijalitije, razbucajte kladionice, i rokenrol ce da oživi.
    (Jarić T Živadin®, 20. oktobar 2020 19:23)

    # Link komentara