1. Juce sam zavrsio trecu sezonu. Serija je predobra iako se na momente cinilo da je dosadna.. U svakom smisu je zahtevna jer trazi da se isprati od prve do poslednje sekunde. Prica je fenomenalna, mislim da se ceo tim morao dobro pripremiti i naucno potkrepiti cinjenicqmcinjenicama kako ne bi ispala jeftina. uvodna muzika je takodje predobra, glumci odlicno, stvarno nema zamerke.. za svaku preporuku!
    (Adam, 3. jul 2020 09:19)

    # Link komentara

  2. Pakao je prazan,svi su djavoli ovde". Nije rekao jedan lik vec Sekspir! Inace Dark je po meni najbolja serija koju sam gledao..nema praznog hoda ni sekunde.
    (fidelio, 2. jul 2020 11:43)

    # Link komentara

  3. posle odlične prve sezone ni odlična gluma,kamera,ton nisu mogli da spasu totalno prenatrpanu a šuplju radnju druge sezone.ko nije gledao neka stane posle prve.forsirano ubacivanje dodatnih radnji/događaja/likova samo pravi bespotrebnu konfuziju zarad produžetka serije i ubiranja dodatnih prihoda.slična sudbina je dočekala i casa del papel,stranger things and so on.
    profit caruje nažalost.
    (alex, 2. jul 2020 10:50)

    # Link komentara

  4. Pa gde sad kad sam na moru... Jedva cekam da pogledam trecu sezonu, bas me zanima da li ce Mikel da otkrije da je sam sebi keva. 😃
    (:), 1. jul 2020 23:21)

    # Link komentara

  5. Mejd in džrmani, bajo moj!
    (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 1. jul 2020 22:39)

    # Link komentara

  6. Jedva čekam da odgledam treći deo. Meni je serija fenomenalna, glumci su odlični, priča je odlična, i uvodna muzika je feeenomenalna. Tačno ću pogledati ponovo prve dva pa tek onda treću :)
    (Vagica, 1. jul 2020 16:50)

    Ja sam poceo da gledao trecu i sad malo zalim sto nisam pre toga ponovo odgledao prve dve. Zaboravio sam malo ko je kome sta i sad pokusvam da pohvatam dok gledam i to mi malo odvlaci paznju od radnje, ali valjda cu uspeti da povezem sve usput, a da pritom shvatim sta se desava :D
    (palop, 1. jul 2020 22:38)

    # Link komentara

  7. "der Fehler in der Matrix" ... sjajna serija , danas završio treću sezonu ...
    (Buxna, 1. jul 2020 22:09)

    # Link komentara

  8. Prva sezona je ok i tu je trebalo zavrsiti. Sad su pored putovanja kroz vreme uvalili paralelni univerzum. Uzas. 2/10
    (srdjan, 1. jul 2020 19:32)

    # Link komentara

  9. Скроз добра серија. Ето, Немци знају и серије да направе квалитетне ако желе.
    (Mрки поглед, 1. jul 2020 18:19)

    # Link komentara

  10. Серија чији су аутори погубили сваку нит, а имали су много материјала и простора да направе ремек дело. Погубљени између превода са свог на сопствени језик. Штета.
    (Ајнштурценде Нојбаутен, 1. jul 2020 17:42)

    # Link komentara

  11. (Mikajlo, 01. jul 2020 16:50)

    To i jeste draž ove serije, ako si pratio, shvatio si razloge putovanja kroz vreme. Nikoga nije briga za tehnologiju i čuđenje.
    Vrhunska serija, oseća da se kvalitet jer nema klasičnih holivudskih stereotipa.
    (koop, 1. jul 2020 17:30)

    # Link komentara

  12. Gde bas sad izadje treca sezona kad sam na dijeti.Ko da gleda seriju na suvo bez cipsa i piva :)
    (Aleksandar, 1. jul 2020 17:30)

    # Link komentara

  13. Najbolja serija ikad. Nisam još uvek pogledao Breaking Bad.
    (obrnuto, 1. jul 2020 17:28)

    # Link komentara

  14. Seriju je jedino moguce pratiti tako sto cete je bindzovati. Gledanje sezone jednom godisnje je nemoguce, toliko je pobrkana da mi treba po pola sezone da bih se pohvatao ko je tu ko.
    (boki, 1. jul 2020 17:05)

    # Link komentara

  15. Ova serija ima jedan problem. Interakcija likova sa prosloscu i buducnoscu je nepostojeca. Znaci, otputuju u proslost, i onda nikom nista. Nema nikakvih desavanja. Nema obilazenja razlicitih mesta.

    Likovi bi trebalo da malo obilaze tu proslost, da budu zadivljeni, da se malo cude. Likovi nemaju nikakav osecaj divljenja. Kao da su otputovali do susednog grada, a ne u buducnost.

    Pretpostavljam da nije bio dovoljno veliki budzet, ali serija bez prikazivanja i istrazivanja proslosti i buducnosti je kompletno prazna.

    Evo nekih dogadjaja koji su bili malo bolji:

    -Kada je onaj naucnik prvi put video mobilni telefon, pa se zacudio.

    -Kada je zena otisla u buducnost, pa trazila tastaturu.

    -Kada su oni likovi u proslosti videli "Made in China".

    Cak i to malo sto su prikazali je strasno slabasno bilo.
    (Mikajlo, 1. jul 2020 16:50)

    # Link komentara

  16. Jedva čekam da odgledam treći deo. Meni je serija fenomenalna, glumci su odlični, priča je odlična, i uvodna muzika je feeenomenalna. Tačno ću pogledati ponovo prve dva pa tek onda treću :)
    (Vagica, 1. jul 2020 16:50)

    # Link komentara

  17. Vrhunska serije, sve pohvale, kvalitet u svim aspektima. Gluma, likovi, izbor glumaca, specijalni efekti, atmosfera, muzika, radnja, dijalozi, monolozi... Mozda u nekim situacijama previse komplikovana ali sve u svemu prica isoricana u 3 sezone od pocetka do kraja bez 'dorade' da bi se produzilo na 10ak sezona i uzelo sto vise novca. Naravno serija nije za sve, mnogo je kompleksna i treba se udubiti u nju, ali ko je spreman na to verovatno ce imati samo reci hvale. Kada se sve uzme u obzir mozda i najbolja serija koju sam pogledao, najspecificnija sigurno. Ocena izmedju 9.5 i 10.0
    (Pera, 1. jul 2020 16:41)

    # Link komentara