"Evrovizija na korona način": Izostao spektakl, nedostajalo glasanje i uzbuđenje VIDEO

Pandemija koronavirusa je promenila sve, pa i Evrosong. Umesto muzičkog takmičenja predstavnika iz 41 zemlje, gledali smo televizijski snimak muzičke emisije koji je trebalo da ujedini Evropu. Spektakl je izostao, a očekivanog uzbuđenja nije bilo. Mnogo više ravnodušnih i razočaranih nego očaranih.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Ma ok bar se nismo izblamirali jer bi one nase pevaljke bile poslednje ili pretposlednje, i nzn samo ko ih je napujdao da "imaju pesmu"?
    Taj im ne misli dobro..
     (C i n i k, 18. maj 2020 23:48)

    # Link komentara

  2. Ne znam kome više može da bude važna Evrovizija. To je prevazidjeno još pre desetak godina. Služi samo za promofisanje jeftinog kiča i egzibicionizma. Evropa je na umoru u svakom smislu, istorijskom, demografskom, političkom, kulturnom ekonomskom, jer više ne uspeva da generiše ništa novo, nikakve nove ideje. Tako i Evrovizija ostaje samo istrošena manifestacija za jeftine političke reklame.
     (Deda Avram, 18. maj 2020 13:48)

    # Link komentara

  3. Ko je gledao brzo je shvatio da ne zna šta gleda i siguran sam da niko nije odgledao do kraja.
     (Stefan, 18. maj 2020 13:39)

    # Link komentara

  4. Ucesnici vise pricali nego pevali, glupost nevidjena. I koga briga sta oni misle? Budite zdravi, ostanite kod kuce blabla, koja patetika. Nista novo osim manje kica ovaj put. Ukratko, Evrobljakvizija
     (justarbeiterРФ, 18. maj 2020 13:06)

    # Link komentara