1. Odlicna je. Mozda je i najbolji deo price (obzirom na opstu izolaciju) da se serija sastoji od 4 epizode; te je moguce pogledati u cugu, "bindzovati". Kasting je uradjen fantasticno. Haas se pokazala vrlo dobro u predhodnoj produkciji iz Izraela, i sjajna je i u ovoj seriji. Berlin je prelepo oslikan. Scenario je nastao iz autobiografske knjige. Kostimografi su vrlo dobro uradili ceo posao, i interesantno je gledati transformaciju glavne junakinje. Tema mozda nije bliska svima, ali emocije jesu. Uzivajajte! I cuvajte se.
    (Modesti, 1. april 2020 17:32)

    # Link komentara

  2. Meni ipak smeta ideja da Jevrejka nađe sreću u Berlinu. Pored svih ostalih država sveta? Jeste Berlin širok , ali nije jedini.
    (Gradski, 1. april 2020 13:28)

    # Link komentara

  3. @Majkl Dzondar
    Pronaći sebe je jedna od najbitnijih i najtezih stvari za ostvariti u životu. Potreban je ozbiljan rad na sebi. Svako treba tome da tezi. Ne kažem da sam ja u tome uspeo, ali kad vidim da tako olako osuđujes i površno gledaš na to, ne mogu da ne mislim da ni ti sebe nisi pronašao
    (Stefan, 1. april 2020 12:54)

    # Link komentara

  4. Како бре ортодоксна Јеврејка? Нисам знао да постоје православни Јевреји или римокатолички будисти.
    (Живко, 1. april 2020 12:23)

    # Link komentara

  5. Najviše volim volim da čujem kad neko pronalazi sebe. Alo, u kolikom si ti haosu da ne znaš ko si i šta si?
    (Majkl Džondar, 1. april 2020 11:56)

    # Link komentara

  6. Sjajna serija.
    Vise je uznemirujuca nego zabavna sto vi pokusavate da predstavite.
    Uznemirujuce je i zabrinjavajuce da u 21-om veku postoje ljudi kojima je religija iznad razuma, gde zene ne dobijaju obrazovanje, gde se cita jedino Talmud.
    Gde zene sluze samo kao masine za bebe.
    Za ovakve stvari ste osudjivali Saudijsku Arabiju i Iran, ali verujte mi da tamo zene imaju mnogo vise prava nego u ovim zajednicama u sred tog vaseg zapadnog Raja.
    (dalibor, 1. april 2020 11:31)

    # Link komentara

  7. Nije losa, ali nije nesto ni posebno. Nisu se dovoljno bavili razlozima zasto Heradim tako zive. I ova devojka je prosto mnogo cudna i antipaticna za ovakvu ulogu.
    (D10S, 1. april 2020 10:41)

    # Link komentara