1. I bogati plaču
     (Meklejn, 19. avgust 2019 10:12)

    # Link komentara

  2. "Posao je uticao na moj odnos sa decom, ali uvek sam bio pun ljubavi", zanimljivo bi bilo čuti da li se njegova deca slažu sa ovim. Holivudski glumac je posebna kategorija, pre svega što biti glumac nije zanimanje već angažman tipa ili možeš ili ne možeš - ne može se naučiti da te kamera i publika vole, a gledaće te samo ako ih privučeš. Vrednosni sistem je u glumačkom poslu poremećen, pa , rekao bih, gotovo i više nego u politici, što takođe nije ni struka ni zanimanje već moć sugestije i ubeđivanja. Ne možeš biti političar ako si neubedljiv, laž i istina tu ne igraju ulogu...Odrastanja u klimi glume ili politike je vrlo devijantno za dete.
    (Biti glumac, 19. avgust 2019 10:09)

    # Link komentara

  3. Otac je sinu uzor. Makar ga ruzio, nizio, tukao, cutao. Nisu strip heroji, sportisti, stricevi, komsije, otac je uzor. Kad si mlad, ljut si na njega, kivan, zameras mu sve i svja. A onda, imas li pameti, malo i srece, stanes sa tim. I nalazis razloge da ga volis zbog onoga dobrog sto si pokupio od njega, jer divio si mu se ipak kao mali. Kad dodjes u tu fazu, tad si postao covek i tad mozes da imas svoju decu. Nikako dok si kivan na oca. Ili majku. Rest in peace,Mr Fonda, for i know where you came from.
    (Key and Peele, 19. avgust 2019 08:57)

    # Link komentara

  4. Da, zaista tezak zivot za prepunim stolom svakog dana, u svojoj sobi i svom automobilu na Beverli hilsu.
     (Si, 18. avgust 2019 18:11)

    # Link komentara

  5. Bože, kako je teško, komplikovano i odgovorno odgajati decu...

    Kad kupimo mašinu za pranje veša, dobijemo uputstva, kad kupimo auto, polažemo vožnju, ....a kad dobijemo dete, snalazimo se kako znamo i umemo...
     (Tanja...., 18. avgust 2019 15:18)

    # Link komentara

  6. Fondacija nagomilanog bola.
     (Moca NS, 18. avgust 2019 14:53)

    # Link komentara