Esports B92.net

Sombra stiže u Heroes of the Storm?

Prošlo je dve nedelje od kada nam je stigao Deckard Cain, idealno vreme da nam Blizzard najavi novog heroja!

nikola savić klan rur
Podeli

Izvor: Klan RUR

Kako to često bude, obično dobijemo par “tizera” pred predstavljanje novog heroja, odnosno nagoveštaja da nam zagolicaju maštu i uspale forume i Reddit da diskutuju ko to može da bude.

Ovoga puta smo, čini nam se, dobili dva poprilično direktna “hinta” ko će to biti, i gotovo je izvesno da je novi heroj -Sombra iz Overwatcha!

Najpre je sinoć tokom zvaničnog HGC Crucible strima, došlo to “snega” odnosno sitnih smetnji i podrhtaja slike, ali koji su tu očigledno ubačeni namerno, odnosno nisu bili deo stvarnih problema. Na identičan način je Sombra nagoveštavana i pre ulaska u Overwatch, imajući u vidu da je ona vešti haker, i da su to njene glavne osobine, da se uz pomoć tehnologije infiltrira svuda.

Drugi tizer nam je stigao direktno sa HotS Twittera, i to je GIF sličica koju vidite ispod. Kakve veze ovo kučence ima sa Sombrom pitate se? Na gifu je kučence koje nosi čuvene meksičke “Lucha libre” maske, a Sombra je upravo iz Meksika!

Možda ovo znači da ćemo dobiti i Sombru i Luchadore skinove, ko zna?

Mislimo da bi Sombra bila sjajan dodatak u HotS-u, da hakuje protivničke kule da nanose manje štete, minione da bacaju Regen globove, kampove da budu nama lakši, a protivnicima teži… Šta vi mislite?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.