Esports B92.net

Heroes of the Dorm - glasajte i osvojite Loot Chestove!

Nakon više od dva meseca takmičenja, ovogodišnji Heroes of the Dorm je stigao do samog kraja.

nikola savić klan rur
Podeli

Ukoliko neste upoznati sa Heroes of the Dorm projektom, u pitanju je univerzitetska liga u popularnom Blizzard MOBA naslovu Heroes of the Storm, koji organizuje sam Blizzard, i gde su glavne nagrade plaćene školarine i stipendije za sve igrače tokom čitavog trajanja studiiranja, kao i brojna druga oprema koju obezbeđuju partneri takmičenja, poput vrhunskih gejming mašina za četiri najbolje ekipe, koje daruje ASUS ROG.

Preko 200 timova sa severnoameričkih Univerziteta se prijavilo da učestvuje u ovoj sjajnoj Heroes of the Storm ligi, i nakon velike borbe i neverovatnih partija, do same završnice, poznate kao Heroic Four, su stigla četiri najbolja tima, odnosno Univerziteta. To su kanadski univerzitet Laval, zatim univerzitet u Kentakiju, Cal Poly Pomona, odnosno kalifornijski državni politehnički univerzitet, i Bufalo Univerzitet.

Ekipe sa ova četiri univerziteta boriće se za pomenutu ogromnu nagradu uživo na LAN događaju u Blizzard areni, 12. maja. Osim što ćemo gledati odličan HotS, imamo priliku i da osvojimo nagrade, jer je Blizzard organizovao sistem glasanja za sve zainteresovane fanove.

Dovoljno je samo da učestvujete u glasanju, i već ćete dobiti jedan Loot Chest, ali ukoliko vaša ekipa se pokaže kao najbolja i dogura do same titule, možete osvojiti i do 5 Loot Chestova. Vašeg favorita možete izabrati na ovom linku, dovoljno je samo da se prijavite sa vašim Battle.net nalogom na kome igrate HotS, i zatim da obavite glasanje.

Nakon toga nam ostaje da sačekamo 12. maj i navijamo za našeg favorita koji će nam doneti Loot kutije.

Izvor: Klan RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.