Esports B92.net

HotS: Srpski LastHope je novi igrač Fnatica!

Petar “LastHope” Kovačević, najbolji srpski Heroes of the Storm igrač i jedan od najboljih evropskih Hero League igrača, od danas je i zvanično postao igrač jednog od najboljih svetskih HotS timova i uopšte verovatno i najvećeg svetskog esport brenda – tima Fnatic.

nikola savić klan rur
Podeli

Izvor: Klan RUR

On će u timu igrati poziciju koja mu i inače najviše odgovara – Solo Laner. Tako je LastHope konačno ostvario san koji je jako dugo čekao i potpuno zasluženo dočekao – igraće u najprestižnijem HotS takmičenju, EU HGC.

On će svoje prve partije u timu imati nakon Mid-Season Brawl, odnosno kada bude krenula druga faza HGC. Zajedno sa njim predstavljen je i povrtatak scHwimpija u Fnatic, pa je zaokružen sastav tima za drugu fazu.

LastHope već sezonama unazad važi za jednog od najboljih ladder igrača na evropskoj sceni, redovno u samom vrhu Grand Master laddera, a poslednjih nekoliko nedelja je uspeo da drži i samo prvo mesto na Grand Master tabeli.

Na domaćoj sceni dominirao je već skoro dve godine u neformalnoj ekipi prijatelja “Heroji s Oluju”, koja je nakon toga nastupala pod bojama tima lvlUP i RUR Esports.

Mi Peci čestitamo i želimo mu da se tek sada tokaže na velikoj sceni, i da iskoristi na najbolji način priliku koja mu se otvorila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.