Esports B92.net

Upoznajte srpskog Tekken 7 predstavnika na IeSF šampionatu – Vladu ”Coldheart” Stankovića!

Vreme je da predstavimo prvog reprezentativca Srbije na ovogodišnjem IeSF šampionatu, Vladu ”Coldheart” Stankovića, čoveka koji je vremenom postao sinonim za Tekken u Srbiji!

RUR
Podeli
Foto: SESE
Foto: SESE

Vlada se ne ističe samo kao najbolji Tekken borac Srbije, već i kao neko ko je pravi uzor mladim esportistima čije vreme tek dolazi. Uvek je bio spreman da pomogne svima koji su to tražili, zbog čega je idealan predstavnik Srbije na internacionalnim turnirima.

Srbiju je predstavljao na Svetskom IeSF prvenstvu u više navrata, a najbolje rezultate je ostvario 2014. godine, kada je završio na četvrtom mestu, kao i 2019. godine, kada je zauzeo peto mesto. Vlada je ove godine ponovo postao šampion Srbije, a ambicije za turnir u Jašiju veće su nego ikada ranije.

U pripremi za IeSF prvenstvo, Srpski Savez Elektronskih Sportova i Esportova (SESE) spremio je mali Tekken trivia kviz za vas. Kako ste vi prošli?

Ovogodišnji Svetski Esports Šampionat u organizaciji IeSF-a će se održati u Rumuniji, u gradu Jašiju od 24. avgusta do 4. septembra. Main event turnira će se odigrati u jednoj od najznamenitijih građevina Jašija i cele Rumunije – Palati kulture – gde će se najbolji esportisti sveta boriti za novčanu nagradu od 500.000 dolara i titulu svetskog šampiona!

Da li verujete da će se ove godine Vlada u Srbiju vratiti sa medaljom oko vrata?

Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i SESE, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.