Esports B92.net

Megan Foks glumi krvoločnu vampirku u Mortal Kombat 1

Nitaru ćemo imati priliku da igramo prvi put od Mortal Kombat: Armageddona iz 2006. godine, ali će joj glas ovoga puta davati niko drugi do čuvena Megan Foks.

RUR
Podeli
Printscreen: NetherRealm Studios/Warner Bros. Games
Printscreen: NetherRealm Studios/Warner Bros. Games

NetherRealm Studios je sinoć otkrio trejler za Nitaru, u kom pored gejmpleja i brutalnih fatalita možemo da vidimo scene iz studija sa Megan Foks. Glumica kaže da ”može da se saoseća sa Nitarom na određenom nivou” i ”da je uživala u snimanju jer ranije nije imala priliku da glumi ovakvu ulogu”.

”Jako mi se dopada Nitara. Posebno mi se sviđa što je vampir. Kul je biti deo ovakvog projekta jer ne samo da joj dajem glas, već smo nekako postale ista osoba”, kaže Foks.

Sve što je rekla u ovom intervjuu se nekako uklapa u njenu ”krvavu opsesiju”. Naime, ona i njen verenik, pevač Machine Gun Kelly su zapravo pili krv jedni drugima. Takođe je nedavno učestvovala u promociji Diabla IV.

Nitara će biti dostupna za igru prvi put posle 17 godina, nakon Mortal Kombat: Armageddona iz 2006. godine. Nitara se na kratko pojavila u Mortal Kombat 11, kao i u Mortal Kombat filmu iz 2021. godine.

Mortal Kombat 1 izlazi 19. septembra i biće dostupan za PC, PlayStation 5, Nintendo Switch i Xbox Series X. Za one koji su pre-orderovali igru, MK1 će biti dostupan već 14. septembra.

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.