Esports B92.net

Evo kako da se prijavite za Mortal Kombat 1 ”Stress Test betu”

Mortal Kombat 1 izlazi tek 19. septembra, ali ćemo i dalje imati priliku da isprobamo early build igre kroz ”stress test betu”, ako smo te sreće da dobijemo ključ, naravno.

RUR
Podeli
Foto: NetherRealm Studios
Foto: NetherRealm Studios

Na Summer Game Festu je predstavljen prvi gejmplej trejler za MK1, gde je prikazana Kameo mehanika. Ova mehanika će vam omogućiti da pozovete ”sekundarnog borca” koji će vam pomoći u okršaju sa vašim protivnikom.

Strimeri i drugi content kreatori koji su prisustvovali festivalu su isprobali ranu verziju igre, ali izgleda da je sada došao red i na nas!

Onlajn server stress test će se održati od 23. juna do 26. juna, i biće dostupan za PlayStation 5 i Xbox Series X/S igrače iz Evrope, Severne Amerike, Južne Amerike i Brazila. Ako budete izvučeni, ključ ćete dobiti 21. juna. Za stress test se možete prijaviti OVDE!

Igrači će na raspolaganju imati nekoliko boraca, pristup onlajn multiplejer mečevima, kao i Klassic Towers duelima u singlplejeru. Respawn nije precizirao da li će biti još onlajn testova, ali verujemo da će organizovati bar još jedan.

Ako kojim slučajem posetite EVO 4. i 5. avgusta, uživo ćete moći da isprobate Mortal Kombat 1 demo.

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.