Esports B92.net

Prve IRL Tekken 7 kvalifikacije za 12. IeSF prvenstvo su odmah iza ugla – prenos 09.08. od 12h

Izvor: RUR

Prve IRL Tekken 7 kvalifikacije za 12. Svetsko IeSF prvenstvo samo što nisu počele. Sutra, 09. avgusta u 12:00 časova, ćete imati priliku da gledate borbu za plasman na svetsko prvenstvo, koje će se održati u izraelskom gradu Eilatu. Prenos turnira će biti emitovan na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu. Čekamo vas!

Božidar Radovanović RUR
Podeli

Ovo će biti prvi od dva kvalifikaciona turnira. Po četiri najbolja takmičara sa oba turnira će se plasirati u veliko finale, a pobednik finalnog turnira će imati priliku da predstavlja Republiku Srbiju na svetskom prvenstvu u Izraelu.

Format je dupla eliminacija sa mečevima koji se igraju na dve dobijene partije. Losers, winners i veliko finale se igraju na tri dobijene partije.

Srpski Tekken reprezentativac je prošle godine bio Vlada ”Cold Heart” Stanković, koji je jedan od najjačih Tekken igrača sa naših prostora. Vlada je postao redovan na IeSF-u, a njegov prošlogodišnji plasman na svetskom prvenstvu je bio top 8. Da li će se pojaviti neko ko može da mu se suprotstavi?

Drugi kvalifikacioni turnir, koji počinje 30. avgusta, će uskoro biti najavljen. U međuvremenu se prijavite na Dota 2 i PES kvalifikacije!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.