Predstavite svoj mali biznis i vaše proizvode i usluge celoj Srbiji uz #OkvirPodrške

Ukoliko ste vlasnik malog biznisa u Srbiji, verovatno ste i vi protekle godine prošli kroz period neizvesnosti i znate da je svaka pomoć u tim izazovnim vremenima i te kako dobrodošla. Zbog toga NLB Banka i Komercijalna banka, članice NLB Grupe, nastavljaju #OkvirPodrške, projekat započet prošle godine, kako bi ustupanjem oglasnog prostora domaćim privrednicima pomogle na putu oporavka od posledica pandemije koronavirusa.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Veliku podršku u daljem rastu poslovanja kroz projekat #OkvirPodrške dobila je i Ana Cvejić, jedna od prošlogodišnjih pobednica konkursa i vlasnica brenda Idea Boutique, koja ističe da je ovaj projekat doprineo velikoj posećenosti veb-sajtu njenog brenda i to u veoma kratkom roku.

U jednom danu zabeležili smo čak 1.100 poseta na veb-sajtu, što je za nas zaista veliki uspeh. Kao neko ko je svoje projekte i radove predstavljao uglavnom preko umetničkih kanala komunikacije, ova kampanja mi je pomogla da dobijem širu prepoznatljivost svojih proizvoda i rada, kako u zemlji, tako i u regionu”, izjavila je Ana.

Slično iskustvo deli i Tijana Luković, menadžerka brenda Maruška, koja kaže da je svoje proizvode uz pomoć projekta #OkvirPodrške reklamirala na nekoliko najčitanijih domaćih portala, svetlećim reklamama u Beogradu i bilbordima u Novom Sadu i Kraljevu, što je, prema njenim rečima, dovelo do poboljšanja internet prodaje.

I ove godine, prijavom na konkurs #OkvirPodrške, vlasnici malih biznisa mogu dobiti priliku da kroz promotivnu kampanju predstave svoje proizvode i na taj način obezbede veću vidljivost svog brenda širom Srbije. Prijave su otvorene do 11. juna u ponoć, a NLB Banka i Komercijalna banka će, zajedno sa svojim medijskim partnerima, pobednicima konkursa obezbediti besplatno oglašavanje na različitim promotivnim kanalima.

Foto: Promo
Foto: Promo

Prema rečima pobednica, ceo proces prijave je krajnje jednostavan i traje svega nekoliko minuta, te svi zainteresovani vlasnici malih biznisa mogu aplicirati na sledeći način:

· Posetite veb-sajtove kombank.com ili nlb.rs

· Popunite kratak online formular i podelite svoju preduzetničku priču

· Pošaljete prijavu najkasnije do 11. juna 2021. godine u ponoć.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pobednici će biti proglašeni do 18. juna, a njihova promotivna kampanja je planirana za jul i avgust 2021. godine.

Projekat #OkvirPodrške pokrenut je prošle godine na nivou cele NLB Grupe, dok je u Srbiji podržano ukupno 30 malih privrednika. Za dodatne informacije na temu projekta #OkvirPodrške posetite veb-sajt i naloge NLB Banke i Komercijalne banke na društvenim mrežama.

Prijavite se i Vi i uokvirite svoje poslovanje pravom podrškom!

strana 1 od 5 idi na stranu