Obradujte sebe i najmilije za Božić i Srpsku novu godinu: Ispunite želje uz Visa kartice!

Pred nama je sezona praznika - tradicionalno vreme darivanja i veselja.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Ove zime će januarski šoping verovatno izgledati malo drugačije zbog pandemije, pa ćete umesto odlaska u tržne centre i prodavnice, više vremena provesti razgledajući onlajn ponudu, sajtove i kataloge svojih omiljenih brendova, a najlakše vam je da ih tako i kupite.

Dragih osoba ima puno, a njihovih i vaših želja još i više. Šta se ovog januara nalazi na vašoj listi želja – lepi trenuci uz hranu i zabavan sadržaj kod kuće, pokloni ili poseta vašim voljenima, ili pokloni za sebe? Kakav god izbor da napravite, važno je samo jedno – uz Visa kartice ove praznične sezone ispunićete svoje želje još lakše!

Naime, Visa je za svoje korisnike obezbedila praznične popuste kod odabranih trgovaca, pa samo treba da uživate u specijalnim ponudama i pogodnostima.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ponude za sve Visa kartice

Korisnici Visa kartica imaju popust od tri dinara po litru na sva goriva plaćena putem Drive.Go aplikacije na NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama. Specijalna ponuda traje od 1.12.2020 do 28.2.2021.

Osim toga, za kupovine na novoj kategoriji, Visa lokalnom marketu, u okviru Glovo aplikacije koja okuplja brojne male biznise, dobijate besplatnu dostavu za narednu porudžbinu u istoj kategoriji.

U Maxi prodavnicama dobijate dvostruko više nalepnica za najpoznatije kockaste igračke na svetu.Igrajte se do 13.1.2021. i sakupite celu kolekciju.

Pogodnosti za Visa premium kartice

Bilo da poželite da nagradite sebe ili pronađete unikatan poklon za voljenu osobu, kao korisnici Visa Gold, Platinum ili Infinite kartica imate specijalne popuste i pogodnosti za širok asortiman svojih omiljenih brendova i proizvoda.

U DIOPTA prodavnicama imate 10% popusta na ceo asortiman, SHOESTAR takođe daje 10% popusta na ceo asortiman, kao i BOMAR gde popust od 10% važi na ceo asortiman, uključujući artikle sa već sniženim cenama, kao i za onlajn kupovinu na www.bomar.rs uz promo kod: VB2020.

Još povoljnije možete kupovati u online knjižarama LAGUNA i DELFI uz 30% popusta za kupovinu Laguninih izdanja i 20% na ostali asortiman na web prodavnicama www.laguna.rs i www.delfi.rs, uz dodatni benefit u vidu tromesečne pretplate na eDen books aplikaciji za čitanje knjiga onlajn.

Navedeni popusti se ne odnose na kategorije udžbenika, ulaznica i vaučera i ne mogu se kombinovati sa drugim akcijama i popustima.

strana 1 od 6 idi na stranu