Vesti -

Novogodišnja akcija: Ispunite praznične želje uz Visa kartice!

Sezona novogodišnjih praznika tradicionalno je vreme darivanja i veselja.

Podeli
Foto: Visa
Foto: Visa

Ove zime će novogodišnji šoping verovatno izgledati malo drugačije zbog pandemije, pa ćete više vremena provesti razgledajući onlajn ponudu, sajtove i kataloge svojih omiljenih brendova, a najlakše vam je da ih tako i kupite.

Dragih osoba ima puno, a njihovih i vaših želja još i više. Šta se ove praznične sezone nalazi na vašoj listi želja – lepi trenuci uz hranu i zabavan sadržaj kod kuće, pokloni ili poseta vašim voljenima, ili pokloni za sebe? Kakav god izbor da napravite, važno je samo jedno – uz Visa kartice ove praznične sezone ispunićete vaše želje još lakše!

Naime, Visa je za svoje korisnike obezbedila praznične popuste kod odabranih trgovaca, pa samo treba da uživate u specijalnim ponudama i pogodnostima.

Ponude za sve Visa kartice

Foto: Visa
Foto: Visa

Korisnici Visa kartica imaju popust od tri dinara po litru na sva goriva plaćena putem Drive.Go aplikacije na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Specijalna ponuda traje od 1.12.2020 do 28.2.2021.

Osim toga, za kupovine na novoj kategoriji, Visa lokalnom marketu, u okviru Glovo aplikacije koja okuplja brojne male biznise, dobijate besplatnu dostavu za narednu porudžbinu u istoj kategoriji.

U Maxi prodavnicama dobijate dvostruko više nalepnica za najpoznatije kockaste igračke na svetu. Igrajte se do 13.1.2021. i sakupite celu kolekciju.

Pogodnosti za Visa premium kartice

Bilo da poželite da nagradite sebe ili pronađete unikatan poklon za voljenu osobu, kao korisnici Visa Gold, Platinum ili Infinite kartica imate specijalne popuste i pogodnosti za širok asortiman svojih omiljenih brendova i proizvoda.

U DIOPTA prodavnicama imate 10% popusta na ceo asortiman, SHOESTAR takođe daje 10% popusta na ceo asortiman, kao i BOMAR gde popust od 10% važi na ceo asortiman, uključujući artikle sa već sniženim cenama, kao i za onlajn kupovinu na www.bomar.rs uz promo kod: VB2020.

Još povoljnije možete kupovati u knjižarama LAGUNA i DELFI uz 30% popusta za kupovinu Laguninih izdanja i 20% na ostali asortiman na na web adresama www.laguna.rs i www.delfi.rs, uz dodatni benefit u vidu tromesečne pretplate na eDen books aplikaciji za čitanje knjiga onlajn.

Navedeni popusti se ne odnose na kategorije udžbenika, ulaznica i vaučera i ne mogu se kombinovati sa drugim akcijama i popustima.