Iskoristite Early Bird upisnu pogodnost za vodeći MBA program u regionu!

Kada bi vam neko tražio da navedete samo jedan razlog zašto da upišete MBA program, teško da biste mogli da ga izdvojite.

Podeli
Foto: Cotrugli
Foto: Cotrugli

COTRUGLI Business School trenutno nudi Early Bird pogodnost, kojom je moguće uštedeti 4.000 evra za Executive MBA ili 3.000 evra za International MBA program. Early Bird pogodnost važi za sve koji se upišu na program do 3. aprila, 2020. Za više informacija i uslove prijave kliknite ovde.

MBA program nudi praktično iskustvo i znanje za pokretanje, širenje i vođenje uspešnog poslovanja. Polaznike odlikuje višegodišnje menadžersko iskustvo, a po završetku programa bogatiji su ne samo u području ličnog razvoja, već i u sticanju širih perspektiva na savremene izazove poslovanja kojima sada mogu pristupiti na nov način.

Specifičnost MBA programa je da njegovi polaznici istovremeno rade, što omogućava brzu i direktnu primenu novih znanja. Poslovne škole okupljaju pojedince iz različitih industrija koji dele zajednički profesionalni cilj: želju za napretkom, a jedna od najvećih prednosti MBA programa je umrežavanje polaznika sa novim kontaktima i razmena ideja.

Vodeća poslovna škola u regiji, COTRUGLI Business School nudi svetski standard poslovne edukacije. Njeni programi koncipirani su u skladu sa potrebama različitih nivoa menadžmenta, a ubraja se u 2% poslovnih škola u svetu koje nose međunarodnu akreditaciju AMBA-e (Association of MBA’s – svetski autoritet u definisanju standarda postdiplomske menadžerske edukacije). COTRUGLI alumni zajednica trenutno okuplja više od 2.200 visokopozicioniranih pojedinaca iz vodećih kompanija, što je čini najvećom i najkvalitetnijom poslovnom mrežom u JI Evropi. Osim uspešnih i perspektivnih polaznika okuplja priznate međunarodne predavače i stručnjake.

Poziv na Open Door predavanje

Ukoliko želite da steknete utisak o vrednost i kvalitetu MBA programa, već sledeće nedelje imate priliku za to! Od 27. februara do 1. marta će se u Beogradu održati predavanje: Managerial Economics & Business Ethics. Predavač Anthony J Evans, profesor na ESCP poslovnoj školi, autor i stručnjak iz ekonomije i biznisa, predstaviće teme iz područja mikro i makro ekonomije kao i poslovne etike. Predavanje ima za cilj da vas natera da razmišljate kao ekonomista, razumevajući moć podsticaja. Takodje, cilj je da razumete proces donošenja odluka iz oblasti monetarne i fiskalne politike. Učesnici će čuti više o modelima koji se koriste pri moralnim i etičkim dilemama kod donošenja odluka.

Ovo je odlična prilika da razmenite svoja iskustva sa ostalim COTRUGLI polaznicima, upoznate se sa predstavnicima škole i otkrijete zašto je COTRUGLI prvi izbor za lidere koji streme ka profesionalnom i ličnom razvoju! Prijavite se za open door najkasnije do 25. februara ovde i rezervišite svoje mesto na predavanju!

strana 1 od 3 idi na stranu