Vesti -

Pretvorite svoj dom u palatu iz zimske bajke

Pahulje veju, igraju sa svetlucavim novogodišnjim ukrasima i sve izgleda idilično jer taj prizor posmatrate ušuškani iz vašeg toplog doma. Zašto ne biste sebi priuštili to zadovoljstvo? Uredite kuću nalik onoj iz bajke, i neka to bude vaša novogodišnja odluka.

Podeli

Za to vam nije potreban čaroban štapić i ne morate da renovirate sve, već unestite male, ali efektne promene, kao što je ugradnja drugih prozora, na primer.

Svedoci smo da u istoriji arhitekture postoje građevine koje ostavljaju bez daha. Za one u kojima se koriste aluminijumski profili možemo reći da su čudo samo za sebe i teraju vas da im se divite iznova i iznova. Oni su dizajnirani tako da ispunjavaju čitav niz zahteva i imaju sva neophodna svojstva da zadovolje kriterijume termalne i zvučne izolacije, zaštitu od provale, kao i otpornost na požare. Tako da možete da računate na potpunu sigurnost i bezbednost. Najbolje je možda to što je cena prihvatiljiva, i što takva investicija ne mora da vas košta. Na tržištu sada postoji dosta mogućnosti koje vam mogu pomoći da imate svoj dom iz snova.

Osim toga, ima tu nešto više od pijuckanja čaja i zamišljenog pogleda – enterijer će dobiti potpuno novi smisao. Jer osnovna prednost aluminijumskih profila jeste mogućnost kreiranja velikih otvora ali i dizajna samog prozora. A možete da birate različite kolorite, pa čak i za dvobojne kombinacije. Dalje, za njih važi da su praktično večni.

Oblici, veličine, boje, sve utiče da se lako kombinuje uz bilo koji dizajn, a da ne pominjemo funkcionalnost i to što vaš prostor odjednom može da bude poseban i vizuelno prostraniji.

Aluminijumski sistemi danas su jedni od najpopularnijih materijala koji će odjednom omogućiti da vaš prostor „oživi“. I kada zima prođe, bajka može da traje, kao ona morska na primer gde postoje plutajuće vile.

Tu je naravno i ušteda energije. Napredak tehnologije i primena novih materijala omogućila je stvaranje nove generacije proizvoda izuzetnih termoizolacionih svojstava koji značajno doprinose energetskoj efikasnosti objekata.

Za sve ovo, dovoljno je da fizički budete kod kuće, a vaš pogled miljama daleko, a za ta arhitektonska čuda pusttite da se brine proizvođač aluminijumskih sistema. Posrednik izeđu vas, vaših ukučna a i prirode neka bude kompanija ALUMLIl koje je lider u kreiranju arhitektonskih aluminijumskih sistema sa prisustvom u preko 60 zemalja na svim kontinentima.

Njen minimalni ALUMIL klizni sistem SUPREME S650 PHOS izabran je za gorepomenute luksuzne Plutajuće morske vile u Dubaiju, projekat koji je sa razlogom zaslužio divljenje svih u građevinskoj industriji širom sveta. Takođe, u ALUMIL izložbenom salonu možete videti originalan prozor koji je testiran za Google projekat, a možete se upoznati i sa sistemima S650PHOS, S700, S77, S77PHOS, SF85 – odaberite neki po svojoj meri. Zima je, živite svoju zimsku bajku.