- Komentari -
  1. Naoko ovo je fenomenalna incijativa drzave. Samo ima uvek "ako" a to je da je super ako se to ne pretvori u prodaju po basnoslovnim cenama seoske napustene imovine i kuca clanova SNSa drzavi pa se onda nudi kud koji.
    Greska je ako se nasumicno kupuju kuce i imanja po brdima. Treba odabrati u okviru svake opstine par sela koja imaju nesto infrastrukture (asfaltni put, struja, skola..) ili gde je nije tesko dovesti pa u tim selima naseljavati mlade parove koje vide svoju perspektivu u selu.
    I tendenciju staviti na zemlju od minimum 5-6 hektara sa sumom od bar hektar a kupovati polusrusene kuce je bespredmetno.
    Tesko da neko prodaje kucu koja nije napravljena pre 1980te godine.
    Moze se ljudima dati kredit za gradjevinski materijal za kucu i stalu pa nek srecu traze u novij kuci a ne u krsu.
    (Aleksa Pufta, 2. februar 2022 07:48)

    # Link komentara

  2. Vec sam pisao ranije na ovu temu. Drzava daje 10k evra za kucu na selu, a od iste ocekuju da ima sve sto je potrebno, plus da je plac velik, plus da je kuca sredjena itd. Nadji mi kucu na selu za 10k evra da je sredjena i da ima sve sto se od iste zahteva. Ovo je jos jedna u nizu budalastina. Za normalnu kucu na selu, potrebno je barem 20k evra.
    (Pljuvac svih stilova, 01. februar 2022 21:23)

    Imas u Banatu kuca da biras za 10 000e sa velikim placem i svom komunalijom,kuca sa kupatilom i laminatom od 150kv plus nus prostorije.Selo ima i pozoriste i bioskop i dom kulture i vrtic i osnovnu skolu i stadione i dom zdravlja i market i apoteku vatrogasno drustvo ma sta god hoces samo nema bolnicu.Eto ko nema krov nad glavom prilika mu je da kupi i da ne kuka vise ne moraju svi da zive u Bg i Ns dvoriste je toliko veliko da komotno mozete da zasejete toliko hrane i drzite stoku da se prehranite za celu godinu.I internet veza je odlicna.Ko nema komplekse izvolite
    (boki89, 2. februar 2022 00:37)

    # Link komentara

  3. Da li mogu opštine i mesta negde da se nađu, koje spadaju u kategoriju za konkurs?
    (jahali smo peške, 1. februar 2022 23:13)

    # Link komentara

  4. moji su u beogradu prek o200 godina ali niakda nsim onsiat dobili jer nismo bili u titovoj a ni u ovm novima partijama. delili su komunisti skaom i kapom posle je sloba sve to raskucio a pare uzeo za sebe i svoej prijatelje. a isti ti nejgovi ljudi i sad su na vlasti?
    (e, 1. februar 2022 22:36)

    # Link komentara

  5. A sta oni koji su single? Njima je, zapravo, najteze i najskuplje
    (Ana, 1. februar 2022 21:58)

    # Link komentara

  6. Vec sam pisao ranije na ovu temu. Drzava daje 10k evra za kucu na selu, a od iste ocekuju da ima sve sto je potrebno, plus da je plac velik, plus da je kuca sredjena itd. Nadji mi kucu na selu za 10k evra da je sredjena i da ima sve sto se od iste zahteva. Ovo je jos jedna u nizu budalastina. Za normalnu kucu na selu, potrebno je barem 20k evra.
    (Pljuvac svih stilova, 1. februar 2022 21:23)

    # Link komentara

  7. Teško.
    (j, 1. februar 2022 20:21)

    # Link komentara

  8. Ја сам хтео али држава не да јер је моје село главно у тој општини. Могу да идем у остала села која умиру, али у моје, које исто тако умире, не могу.
    (Бабинџем, 1. februar 2022 19:59)

    # Link komentara