- Komentari -
  1. @BG ako udjemo u NATO bicemo jos sigurniji.
    (Goku, 8. decembar 2023 07:39)

    # Link komentara

  2. Uz dužno poštovanje, ovo ulaganje u proizvodne kapacitet mi ne djeluje kao nešto opipljivo, više kao imaginarno i krajnje uopšteno . . Da li će doći do te relizacije, to mi nikada nećemo saznati jer nemamo uvid .Ppare se daju nekim firmama, pri vojsci , i nadam se da je dogovor konkretizovan , ili će samo nastaviti da rade po starom , a te linije za proizvodnju ostaće iste.
    (Opet ja, 8. decembar 2023 07:30)

    # Link komentara

  3. Ono što je očigledno da treba izvući pouke iz rata u Ukrajini i pojasu gaze i kako se vode moderni ratovi i šta je potrebno za odbranu zemlje . Ono što je osnovno jeste očigledno najmoderniji sistem PVO ( da se zaštiti iz napada iz vazduha od dronova helikoptera aviona , raketa ) , krstareće precizne rakete , dronovi , i obučeni ljudi da rukuju sa svim tim .
    (Branko, 8. decembar 2023 07:20)

    # Link komentara

  4. Bravo! I treba da ulazemo i modernizujeno u vojsku konstantno.Da ne bude Srbija kao sto je bila pre 15-20 i vise god.Vec da bude lider na Balkanu po vojnoj moci.Da niko ne sme da nas prvi napadne i pregazi,da ne misle da je Srbija sacica jada.,Da budemo bezbedni i sigurni!Zivela Srbija!
    (BG, 7. decembar 2023 22:27)

    # Link komentara