- Komentari -
  1. Bože dragi, pa šta ste osuli po inspekciji, ona radi svoj posao očigledno i u tekstu jasno ukazuje gde kupovati ribu, a gde ne, jer će uvek biti ljudi koji će hteti da prođu jeftinije čak i kad mogu da plate, i kupovati ispod ruke, a to nije uvek lako otkriti (ulovio komšija, prodaje neko negde iza ćoška, cena primamljiva...). To je stvar mentaliteta, ne siromaštva. Zbog takvih se i izdaju upozorenja.
    (Hm, 29. novembar 2023 13:04)

    # Link komentara

  2. Građanin inspektor, policajac, upravnik, komunalac raznih profila, građanin učitelj, pedagog, građanin doktor, za većinu stvari građanin će biti kažnjen ako ne ispunjava svoje zadatke !
    (Nikola, 29. novembar 2023 12:14)

    # Link komentara

  3. A šta radi inspekcija i ostale državne firme i uprave? Zašto je sve na građanima, ovo je nešto neviđeno proteklih godina da je sve prebačeno na navedene!
    (Nikola, 29. novembar 2023 11:46)

    # Link komentara

  4. Zašto potrošači u ovo zemlji moraju da izigravaju policajce za svaku pojedinačnu stvar? Tolike silne agencije, toliko regulative i toliko zaposlenih . Da li kupovao konzervu ribe, ili stan ili auto, ti bre za svaku stvar moraš da lično budeš FBI, da se baviš istražnim radnjama, pa ima li bre neko odgovornost u ovoj zemlji?!
    (Konzerva, 29. novembar 2023 09:45)

    ... Inače, povrh svega, ovakva upozorenja se izdaju i u razvijenim drzavama.
    (Nako, 29. novembar 2023 10:24)

    zivim pola svog zivota na zapadu i nikada ovakvo upozorenje nisam nigde video. covek je sve lepo napisao u prvom komentaru. samo po sebi, upozorenje je inace besmisleno, jer je sva morska riba koje se prodaje u srbiji ulovljena i zamrznuta nedeljama, mozda i mesecima pre nego sto stigne u srbiju, koja - ako ste primetili - nema izlaz na more :) 'sveza' morska riba je samo odmrznuta posle, ko zna koliko vremena. dok se nisam preselio u irsku, nisam znao kakav je pravi ukus oslica! otada vise ne jedem ova zamrznuta drva sto kod nas prodaju pod fensi imenom 'hoki'!
    (andreas kisser, 29. novembar 2023 11:06)

    # Link komentara

  5. Zašto potrošači u ovo zemlji moraju da izigravaju policajce za svaku pojedinačnu stvar? Tolike silne agencije, toliko regulative i toliko zaposlenih . Da li kupovao konzervu ribe, ili stan ili auto, ti bre za svaku stvar moraš da lično budeš FBI, da se baviš istražnim radnjama, pa ima li bre neko odgovornost u ovoj zemlji?!
    (Konzerva, 29. novembar 2023 09:45)

    Verovatno zato to vecina potrosaca voli da izbegava sve te silne regulative i kupuje po nekim budžacima makar to bilo i neznatno jeftinije. Inače, povrh svega, ovakva upozorenja se izdaju i u razvijenim drzavama.
    (Nako, 29. novembar 2023 10:24)

    # Link komentara

  6. Mene interesuje gde ima da se kupi sveza kavurma i cvarci...
    (Pop, 29. novembar 2023 09:54)

    # Link komentara

  7. Zašto potrošači u ovo zemlji moraju da izigravaju policajce za svaku pojedinačnu stvar? Tolike silne agencije, toliko regulative i toliko zaposlenih . Da li kupovao konzervu ribe, ili stan ili auto, ti bre za svaku stvar moraš da lično budeš FBI, da se baviš istražnim radnjama, pa ima li bre neko odgovornost u ovoj zemlji?!
    (Konzerva, 29. novembar 2023 09:45)

    # Link komentara

  8. Mogli bi i pijace da posete da pregledaju voće i povrće.
    (strsljen, 29. novembar 2023 09:10)

    # Link komentara

  9. Fukušima ništa....
    (Boranija, 29. novembar 2023 08:32)

    # Link komentara