- Komentari -
  1. Zimus sam ugradio inverter devetku. Kao ajd nije sezona pa da kupim dok ne skoče cene a i majstori bespolseni. 120 evra minimum u 3 grada sam pitao i tražio samo ugradnja. Sad u sezoni verovatno i više. Ali lepo greje i malo troši, računam da ću da je otplatim u sledećoj sezoni grejanja. Grejem jednu prostoriju. Sa grejalicama nisam mogao da se ugrejem a troše 4 puta više.... Obične nisu mnogo jeftinije ali više troše pa se isplati inverter na duže. Plus greje na -20, ali zavisi od modela do modela. Malo prostudirati pre kupovine jer je ipak veća investicija koja treba da traje bar 5 godina. Stara obična mi je bila mnogo bučna pa mi je to bio bilo jedna od najbitnijih stavki, da bude što tiša. Plus neću više da se kuvam leti. Preporuka za kupovinu..
    (Černobil, 5. jun 2023 17:35)

    # Link komentara

  2. U EU se više ne mogu kupiti obične klime
    (ranzo, 5. jun 2023 17:32)

    # Link komentara

  3. "Obične klime, koje samo hlade, popularne "dvanaestice" dovoljne su da rashlade do 60 kvadratnih metara polako, ali građani se sve češće odlučuju za „inverter” koji mogu i da greju."

    Svaka klima može da hladi i da greje, razlika je samo što inverter klime mogu da greju i kada je napolju -20 stepeni, a standardne klime mogu da greju do 0 ili do -5 stepeni.
    (student, 5. jun 2023 16:45)

    # Link komentara

  4. skoro sam čuo da su čoveku naplatili korištenje merdevina pri ugradnji klime... i to ne znam kakve merdevine, već obične, od dva dela.

    zamisli da naplatiš upotrebu čekića pri kucanju eksera.
    (dača, 5. jun 2023 16:42)

    # Link komentara