- Komentari -
 1. Ne znam za CG ali vidim u oglasima kod nas u Beogradu da vrtoglavo raste broj stanova koji se prodaju. Verovatno je uzrok to što se mali broj stanova proda i onda se tako gomilaju.
  (Vlado, 22. mart 2023 05:15)

  # Link komentara

 2. Po čemu su apartmani ”nekvalitetan” smeštaj, to je samo stvar ukusa... Ja lično prosto ne volim mnogo hotele, bliske kontakte sa gomilom nepoznatih ljudi, sobarice koje sređuju bez potrebe, nedostatak mira i privatnosti i uvek iznajmljujem apartman ili kuću, u najgorem slučaju, kada, tipično u nekoj tropskoj vanevropskoj destinaciji nema drugog smeštaja osim rezorta (koji su ipak bolji od klasičnih hotela), poseban bungalov što bliže moru i što dalje od drugih ljudi :) Za mene je lično, nezavisno od finansija, sa kojima nemam neki problem i mogu da biram hotele bolje klase ili apartmane, apartman ili kuća daleko kvalitetnije i opuštenije rešenje, dogovorim se za spremanje i promenu peškira i posteljine par puta nedeljno, što mi je dosta i taman, jer ne volim tuđe ljude u svom prostoru, a žena je ista, ustajemo kad hoćemo, uz decu kao jedini faktor ograničenja u tom smislu (ali ja na odmoru uvek smestim sebi posebnu sobu, da me mali ne bude :) ), sami spremamo obilan doručak od kvalitetnih stvari koje smo sami izabrali po.svom ukusu i nešto i poneli pošto znamo da ne može ili teško može da se nađe tamo gde idemo,, a laki ručak i mnogo manje laku večeru pojedemo u restoranu koji izaberemo...
  (EU Citizen, 22. mart 2023 00:05)

  # Link komentara

 3. Откуд та констатација да су смештајни капацитети Грчке 80% у хотелима ?
  Рекао бих да је потпуно обратно, да је 80% приватни смештај по апартманима.
  Био сам тамо 6 пута, увек у различито место, и никад у хотелу, осим ако се за хотел не сматра организовани смештај у приватним апартманима.
  Сви остали које знам исто су ишли у приватни смештај.
  У Турској (Алања), Египту, Тунису,... је смештај скоро искључиво хотелски.
  (А. Илић, 21. mart 2023 22:19)

  # Link komentara

 4. problem su higijena, voda, kanalizacija i ljudski faktor usluga...tako da to je to sto se mora menjati
  (ja, 21. mart 2023 19:53)

  # Link komentara

 5. mozda su ocekivanja nerealna.a mozda i ne znate da radite...
  (SumadijaKatalonija, 21. mart 2023 17:16)

  # Link komentara

 6. Nisam bio u C.Gori pune 23 godine i neću još skoro.
  (profesional, 21. mart 2023 16:19)

  # Link komentara

 7. skupoća
  (веља, 21. mart 2023 15:38)

  # Link komentara

 8. To su arhitekte tezgari osmisljavali po zeljama narucilaca, bez znanja i mogucnosti da to naprave kvalitetno. U centru Budve zjape katastrofalni nezavrseni monstrumi od objekata, predmet ruganja turista.
  (hotel se tako ne projektuje, 21. mart 2023 15:37)

  # Link komentara

 9. Мило распродаје имовину да кидне.
  (Пеђа, 21. mart 2023 15:35)

  # Link komentara

 10. pa taj koji kupi hotel i dalje ce se baviti hotelijerstvom, nece dati milione da bi tu pravio klikere.
  (ledenjak, 21. mart 2023 15:23)

  # Link komentara

 11. Ma to Milo povlači uložene pare i sprema se za bekstvo
  (WINTER, 21. mart 2023 15:19)

  # Link komentara

 12. E konačno neko realno da sagleda stvari. Ja sam iz Srbije, rado odlazim u Crnu Goru, ali mnogo mora da se uradi po svim pitanjima da bi se porodični turizam vratio tamo gde je nekada bio. Kanalizacija koja se izliva u more, putevi, da se nabedjene gazde malo spuste na zemlju i budu na usluzi gostima. Tada će se lagano vratiti i turisti. Crna Gora je jako lepa i šteta bi bilo da se to još više ne unapredi. Svako dobro.
  (N. P., 21. mart 2023 15:19)

  # Link komentara