- Komentari -
  1. U čemu je problem? Habeck se je rastrčao po svijetu, sklopio ugovore s nekoliko zemalja za dobavu ukapljenog plina. Napravio u 6 mjeseci tri LNG terminala, preko kojih mogu supstituirati oko 35% plina, kojeg su do prošle godine uvozili iz Rusije. Napravili su dugoročne ugovore s Nizozemskom i Norveškom o dodatnim isporukama plina. I naravno, da je u pravu. Sada treba puniti skladišta kad megawatt košta 55 € a u osmom mjesecu prošle godine je koštao 340 €.
    (Spectator, 1. februar 2023 19:23)

    # Link komentara

  2. Господин је по образовању филозоф а по занимању је писац књига за децу. Промислимо да ли таква стручност може да вам омогући да успешно водите донедавно пету привреду света? За оне које мисле да школовање и струка нису важни једно питање: Хоћете ли сутра, када желите да се ошишате, отићи берберин или месару, обућару, ...?
    (Рашо, 1. februar 2023 17:44)

    # Link komentara

  3. Шта ти је министар .
    Изненади се кад скоче цене,
    изненади се кад падну цене.

    Не знам да ли ми више личи на Alan Ford стрип или на
    Monty Python.
    (Nash Chovek, 1. februar 2023 17:14)

    # Link komentara

  4. Trebao bi da razume barem malo makroekonomiju. Americki FED i druge banke dizu kamatne stope. Dizu ih, da bi usporili ekonomiju i potraznju, samim tim oborili inflaciju. Potraznja opada, samim tip opada i cena energenata.
    (D10S, 1. februar 2023 17:11)

    # Link komentara

  5. Lanna
    Ministar može biti bilo ko. Ako odlično obavlja posao u službi naroda, države, zašto da ne bude ministar? Ovi naši imaju tek diskutabilnu diplomu a bave se svim i svačim isključivo zarad sopstvenih interesa, a ne interesa naroda. Da smo kojim slučajem ostali bez energenata, ovi naši političari bi prvo sebe obezbedili da greju fotelje, dok bi se narod smrzavao i trpeo bez ikakvih reakcija.
    (NN Belgrade, 1. februar 2023 16:44)

    # Link komentara

  6. Ovakvih kadrova nema ni na Balkanu. Ilustrator decijih knjiga je ministar privrede.Bolje reci iluzionista.
    (Lanna, 1. februar 2023 15:46)

    # Link komentara