- Komentari -

"Neće biti restrikcija" VIDEO

"Neće biti restrikcija, ali treba da štedimo", rekla je jutros na Prva TV ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihalović.

Izvor: B92.net
Pošaljite komentar
  1. Bolje da su imali priču pre grejne sezone da će biti restrikcija da se narod osvesti i da nabavi druge energente za grejanje, ovako narod se sve više okreće grejanju na struju jer su energenti preskupi a ovo da neće biti restrikcija im je još vetar u leđa. Mi smo se u zgradi grejali godinama na mazut i sada zbog cene mazuta i skupljeg grejanja većina stanara neće da se grejemo kao do sada i žele na struju??? Kao proćiće jeftinije???
    (Džoni, 26. septembar 2022 12:43)

    # Link komentara

  2. Zasto i zbog koga da ja deci iskljucujem kompjutere i televizor u 21.veku? Sram vas bilo, zbog nesposobnog rukovodstva epsa, ne pada mi na pamet...
    (Mirko, 26. septembar 2022 12:20)

    # Link komentara

  3. Rekordan pad cene nafte na svetskom tržištu barel 84 $

    Poslednji put kada je barel vredeo 84$ litar dizela u Srbiji je koštao 171 dinar a u međuvremenu se vlada odrekla dela akciza na gorivo tako da bi sad realna cena mogla da bude oko 160 dinara za litar.
    (3310, 26. septembar 2022 12:12)

    # Link komentara

  4. Bolje da vam ne padaju takve stvari na pamet. Narod nece ispastati zbog lopovluka u EPS-u i Kolubari. Pohapsite odgovorne za raspad Kolubare, TENT-a itd. oduzmite im imovinu pa lepo podmirite troskove uvoza struje.
    (Lemi, 26. septembar 2022 10:52)

    # Link komentara

  5. Zašto da damo toliki novac za uvoz struje pitala je ministarka? Odgovor joj može pružiti samo Grčić, narod ne može odgovoriti ali bi svi voleli da znamo zašto! I neka joj kaže neko da ne pita više javnost ništa o štednji i plaçanju uvoza struje, jer javnost nju smatra odgovornom za to podjednako kao Grčića, zato bolje da ćuti...
    (Liberty, 26. septembar 2022 10:49)

    # Link komentara

  6. Kakvo izvrtanje informacija. Kada bi slušao šta priča, pomislio bih da živim u nekoj drugoj zemlji. Manji računi za struju su manji samo onima koji potroše manje u odnosu na isti period prošle godine i to ne na ceo račun nego samo na određene stavke. Realno vrlo mali broj ljudi će imati popust, a ako ga i bude imao biće neznatan. Stolarija u teoriji stvarno treba da smanji troškove grejanja. Ali je opet problem što su napravili za te konkurse firme koje preko moraš da uradiš stolariju. Cene su veštački podigli. U cenu koju ti subvencioniše država ne ulazi ništa osim samih prozora. Ne pokrivaju roletne, komarnike, bolja stakla... Tako da na kraju platiš više nego da si uradio prozore pre cele te pompe oko subvencija. Moj rođak uradio preko te varijante. Izmerili mu pogrešno pa su izbijali na kući ceo red cigala zato što su malo više izmerili. Posle morao da krpi sam. Više štete nego koristi. Političari pričaju jedno, a u realnosti je nešto deseto. I oni nastavljaju da pričaju bajke, a korupcija samo drma na svim nivoima.
    (Black, 26. septembar 2022 09:59)

    # Link komentara