- Komentari -
  1. Pa kad ne znaju, mogli su da naprave od države "poreski raj" i da privuku kapital iz celog sveta.
    Potom su mogli da pojednostave dobijanje e-residence, za frilensere i slične dušu dalo, ali trebalo se setiti toga.
    Potom, mogli su mnogo konkretnije da guraju IT sektor i slične oblasti, da su pre 15 godina reformisali obrazovanje, sad bi ubirali plodove...

    Ali, šta reći, i mi smo pre 20-25 godina počeli da pričamo o mehatronici, robotici i sličnim modernim oblastima, a gde smo danas, koliko firmi u Srbiji proizvodi robote, CNC mašine i bilo šta slično? Imamo samo neke firme koje se bave praktično sklapanjem linija za proizvodnju papirne konfekcije i slično, što se svodi na kupovinu gotovih modula i sečenje i varenje profila od kojih se formira transportni sistem. I to je nešto, ali je daleko od onog što bismo morali da imamo, a to su kompletna rešenja za automatizaciju razvijena od strane naših firmi, a ne da se kupuju gotovi moduli, ubaci se malo koda, i to je to.
    (Veliki brat, 12. avgust 2022 18:50)

    # Link komentara

  2. Radnici nek plate turskoj firmi ulozeno pa nek upravljaju sami svojom fabrikom.Nema vise socijalizma.
    (Diving, 12. avgust 2022 16:48)

    # Link komentara

  3. Firma je privatizovana, mozete strajkovati do mile volje. Fino na prekvalifikaciju, na berzu, posla ima ko hoce da radi. Ja sam od moje firme dobio 300dm kad je ugasena, nema toga vise. Moze se poslovati samo na ekonomskim principima, nema vise socijalizma. Nije fer ni prema onima koji uspjesno posluju i placaju poreze i doprinose.
    (Vele, 12. avgust 2022 13:08)

    # Link komentara

  4. Свако од ових људи има своје село, имање гдје може да производи храну за себе и да продаје, умјесто што као кукавци траже цркавицу од труле државе. Посљедица комунизма. Људи су искључили мозак и мисле да је држава дужна да их запосли.
    Не знају да је љепше не зависити од државног посла. Државни посао је за оне потпуно неамбициозне и лијене. Погодан је за жене, јер је мање напорно, има се више слободних дана, трудничко и сличне погодности. У смислу новца, озбиљан мушкарац нема шта тражити у државној фирми.
    (Отворено, 12. avgust 2022 12:16)

    # Link komentara

  5. Zadnje doba došlo, kad Crnogorci traže da rade!
    (Ahtung, 12. avgust 2022 11:50)

    # Link komentara

  6. Sta ce vam Abazovic, pare su kod Mila & Ace, njih pozovite na razgovor.
    (rab bozji, 12. avgust 2022 11:09)

    # Link komentara

  7. Bravo za radnike! Dosta unistavanja I prodaje!
    (Maja, 12. avgust 2022 09:19)

    # Link komentara